Etno Hotel Balašević Rtanj, Istočna Srbija

Etno Hotel Balašević

Rtanj, Istočna Srbija

U podnožju planine Rtanj, na 15-ak km od Sokobanje i oko 7 km od Boljevca, nalazi se kompleks Etno Hotela Balašević. Kompleks sadrži egzotični bazen za sve vremenske prilike sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim efektima i egzotičnim enterijerom. Bazen ima ugrađen najsavremeniji sistem automatske dezinfekcije vode, koji uz pravilan izbor kvalitetnih hemikalija postiže željeni rezultat.

U svakom trenutku voda je optimalna i savršeno čista, bez obzira na broj kupača u bazenu. Noćno plivanje u osvetljenom bazenu stvara trenutke koji ostaju u nezaboravnom sećanju. Savremena tehnologija LED, optička vlakna i kvarcne halogene sijalice čine da bazen, ali i njegova okolina fasciniraju izgledom u popodnevnim i večernjim časovima. Takođe, u vrtu postoji velika terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, peškirima i solarnim tuševima za odmor i relaksaciju.

Sastavni deo Etno Hotela Balašević je i slana soba specifično konstruisana prostorija u kojoj su tavanica, zidovi i pod obloženi solju, sa ciljem imitacije atmosfere prirodne slane pećine. Takođe, u sklopu kompleksa postoji i veliki bazen đakuzi na otvorenom za 10 osoba, kao i sportski tereni za košarku, mali fudbal i odbojku, kao i kvalitetni tereni za tenis.

Vajat u svom autentičnom prostoru pruža mogućnost pripreme tradicionalnih srpskih specijaliteta, organizovanja specijalnih večera i ručkova. Raspolaže sa 30 mesta za sedenje, a gostima je na raspolaganju istorija na dlanu sa svim svojim originalnim obeležjima. Restoran Etno Hotela Balašević kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje.

U ponudi Etno Hotela Balašević postoji 10 bungalova, Hajdučka kuća kao glavni objekat, Spasina i Doktorova kuća kao nova dva objekta sa po 8 - 10 soba, što je ukupno 81 soba u celom objektu. U okviru kompleksa postoji i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Autori fotografija: Sinisa Trifunovic i Slave Angelovski

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaRtanj, Istočna Srbija
Emailinfo@balasevicrtanj.com
Telefon 1+381 30 215 00 05
Telefon 2+381 30 215 00 04
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

lezaljke

Ležaljke

teren-za-odbojku

Teren za odbojku

teren-za-kosarku

Teren za košarku

teren-za-fudbal

Teren za fudbal

restoran

Restoran

Smeštaj
Etno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel Balašević

Bungalov za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Etno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel Balašević

Hajdučka kuća - Soba za 1-3 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Etno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel Balašević

Doktorova i Spasina kuća 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Etno Hotel Balašević

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije