Etno Hotel Balašević Rtanj, Istočna Srbija

Etno Hotel Balašević

Rtanj, Istočna Srbija

U podnožju planine Rtanj, na 15-ak km od Sokobanje i oko 7 km od Boljevca, nalazi se kompleks Etno Hotela Balašević. Kompleks sadrži egzotični bazen za sve vremenske prilike sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim efektima i egzotičnim enterijerom. Bazen ima ugrađen najsavremeniji sistem automatske dezinfekcije vode, koji uz pravilan izbor kvalitetnih hemikalija postiže željeni rezultat.

U svakom trenutku voda je optimalna i savršeno čista, bez obzira na broj kupača u bazenu. Noćno plivanje u osvetljenom bazenu stvara trenutke koji ostaju u nezaboravnom sećanju. Savremena tehnologija LED, optička vlakna i kvarcne halogene sijalice čine da bazen, ali i njegova okolina fasciniraju izgledom u popodnevnim i večernjim časovima. Takođe, u vrtu postoji velika terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, peškirima i solarnim tuševima za odmor i relaksaciju.

Sastavni deo Etno Hotela Balašević je i slana soba specifično konstruisana prostorija u kojoj su tavanica, zidovi i pod obloženi solju, sa ciljem imitacije atmosfere prirodne slane pećine. Takođe, u sklopu kompleksa postoji i veliki bazen đakuzi na otvorenom za 10 osoba, kao i sportski tereni za košarku, mali fudbal i odbojku, kao i kvalitetni tereni za tenis.

Vajat u svom autentičnom prostoru pruža mogućnost pripreme tradicionalnih srpskih specijaliteta, organizovanja specijalnih večera i ručkova. Raspolaže sa 30 mesta za sedenje, a gostima je na raspolaganju istorija na dlanu sa svim svojim originalnim obeležjima. Restoran Etno Hotela Balašević kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje.

U ponudi Etno Hotela Balašević postoji 10 bungalova, Hajdučka kuća kao glavni objekat, Spasina i Doktorova kuća kao nova dva objekta sa po 8 - 10 soba, što je ukupno 81 soba u celom objektu. U okviru kompleksa postoji i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Autori fotografija: Sinisa Trifunovic i Slave Angelovski

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaRtanj, Istočna Srbija
Emailinfo@balasevicrtanj.com
Telefon 1+381 30 215 00 05
Telefon 2+381 30 215 00 04
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

lezaljke

Ležaljke

teren-za-odbojku

Teren za odbojku

teren-za-kosarku

Teren za košarku

teren-za-fudbal

Teren za fudbal

restoran

Restoran

Smeštaj
Etno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel Balašević

Bungalov za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Etno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel Balašević

Hajdučka kuća - Soba za 1-3 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Etno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel BalaševićEtno Hotel Balašević

Doktorova i Spasina kuća 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Etno Hotel Balašević

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Grad Golubac

Istočna Srbija

Grad Golubac smešten je na 130 km istočno od Beograda, na desnoj obali Dunava. O nastanku imena grada postoji više legendi sa sličnom sadržinom, a naravno sve one su vezane za čuvenu tvrđavu koja je do XIX veka bila glavno središte čitavog ovog kraja.

Detaljnije
Etno Hotel Balašević

Rajačke Pivnice (ili Pimnice)

Rajac, Istočna Srbija

Rajačke Pivnice, ili Pimnice, kako ih domaćini u selu nazivaju, naziv dobijaju po imenu kojim lokalno stanovništvo naziva vinske podrume u kojima se proizvodilo i čuvalo vino i rakija. U isto vreme Rajačke Pivnice predstavljaju i jedinstveni kulturno-istorijski spomenik vinu i vinovoj lozi.

Detaljnije