Hotel Dijana Pirot, Istočna Srbija

Hotel Dijana

Pirot, Istočna Srbija

Hotel Dijana se nalazi na samo 3 km od centra Pirota, u mirnom delu grada. Izolovan je od gradske buke i gostima nudi miran i udoban boravak. Hotel je lociran 1km od autoputa E-80, dok je najbliži aerodrom ''Konstantin Veliki'' u Nišu, udaljen 76 km.

Hotel Dijana ima restoran, bar, zajednički salon i vrt, a ponuda uključuje i ostavu za prtljag, kao i dečije igralište. Tu je i Banket sala, kapaciteta 380 osoba - odlično mesto za organizovanje venčanja, a pored ove Banket sale, gostima je na raspolaganju i Mala svečana sala (kapaciteta 80 osoba), i terasa (kapaciteta 20 osoba). Hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Autor fotografija: Dejan Sazdic/Foto Elite;

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaPirot, Istočna Srbija
Emailinfo@hoteldijana.rs
Telefon 1+381 10 322 250
Telefon 2+381 65 341 96 40
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

bar

Bar

restoran

Restoran

Smeštaj
Hotel DijanaHotel Dijana

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel DijanaHotel Dijana

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel DijanaHotel DijanaHotel DijanaHotel DijanaHotel Dijana

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Dijana

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Hotel Dijana

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Hotel Dijana

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Hotel Dijana

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Hotel Dijana

Grad Golubac

Istočna Srbija

Grad Golubac smešten je na 130 km istočno od Beograda, na desnoj obali Dunava. O nastanku imena grada postoji više legendi sa sličnom sadržinom, a naravno sve one su vezane za čuvenu tvrđavu koja je do XIX veka bila glavno središte čitavog ovog kraja.

Detaljnije