Konak Timok Knjaževac, Istočna Srbija

Konak Timok

Knjaževac, Istočna Srbija

Konak Timok smešten je u strogom centru i istovremeno najlepšem delu grada Knjaževca, na levoj obali Timoka, sa pogledom na gradski park i šetalište uz reku. U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar koji ima tri fudbalska terena, od kojih jedan poseduje atletsku stazu, kao i teniske terene pokrivene šljakom.

Na 3 km od Konaka Timok nalazi se olimpijski Bazen „Banjica“ koji se napaja termalnom vodom, a poseduje i saunu i dva manja bazena sa programom namenjenim deci. Ovaj kompleks je funkcionalan i u letnjem i u zimskom periodu. Uz to, na oko 40-ak kilometara od Knjaževca je Stara planina i njen ski centar, savršeno mesto za izlet tokom čitave godine.

Velika sala Konaka Timok ima 320 mesta, a mala 120 mesta, koje su pogodne za održavanje privatnih i poslovnih svečanosti. Takođe, tu su i dve konferencijske sale, sa po 20 mesta, namenjene za sastanke, seminare i promocije. Širom kompleksa je obezbeđen besplatan Wi-Fi internet, a u okolini postoje javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaKnjaževac, Istočna Srbija
Emailtimokselecta@gmail.com
Telefon 1 +381 19 31 00 108
Telefon 2+381 19 31 00 109
Mobilni+381 69 730 460
wi-fi

Wi Fi

recepcija

Recepcija

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Konak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak TimokKonak Timok

Soba za 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

Konak TimokKonak TimokKonak TimokKonak Timok

Apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

Konak TimokKonak Timok

Porodična soba za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

Atrakcije u blizini
Konak Timok

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Konak Timok

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Konak Timok

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije