Hostel Trajan Donji Milanovac, Istočna Srbija

Hostel Trajan

Donji Milanovac, Istočna Srbija

Hostel Trajan lociran je u neposrednoj blizini Gradske plaže na Dunavu, u Donjem Milanovcu. Na udaljenosti od 300 metara nalaze se restorani, kafei, bankomati, tereni za male sportove i Turistički biro Donjeg Milanovca, a tu je autobuska stanica.

Hostel Trajan nudi smeštaj u okviru samog hostela, kao i u depandansima (drvenim kućicama). Tu je još i zajednički salon, vrt, turistički desk i terasa. Hostel nudi i besplatan Wi-Fi internet, a u okolini postoje javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaHostel
LokacijaDonji Milanovac, Istočna Srbija
Emailhosteltrajandm@gmail.com
Telefon 1+381 30 591 424
Telefon 2+381 64 528 2939
Mobilni+381 64 34 22 554
udaljenost-od-plaze

Na 80m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

vrt

Vrt

reka

Reka

Smeštaj
Hostel TrajanHostel Trajan

Economy soba za 1 osobu

Hostel TrajanHostel Trajan

Soba za 1 osobu

Hostel TrajanHostel Trajan

Economy soba za 2 osobe

Hostel TrajanHostel Trajan

Soba za 2 osobe

Hostel Trajan

Mešovita Spavaonica za 6 osoba

Hostel TrajanHostel TrajanHostel Trajan

Mešovita Spavaonica za 8 osoba

Hostel TrajanHostel TrajanHostel Trajan

Mešovita Spavaonica za 10 osoba

Atrakcije u blizini
Hostel Trajan

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Hostel Trajan

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Hostel Trajan

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije
Hostel Trajan

Reka Pek

Istočna Srbija

Zlatonosni Pek! Ono najinteresantnije vezano za ovu reku svakako je u vezi sa hemijskim simboilom Au. Ali, pre nego što pređemo na priču o ljuspicama zlata koje ova reka zajedno sa peskom, muljem i šljunkom nosi sa sobom, prvo osnovni podaci o ovoj najvećoj reci jugoistočne Srbije.

Detaljnije
Hostel Trajan

Grad Golubac

Istočna Srbija

Grad Golubac smešten je na 130 km istočno od Beograda, na desnoj obali Dunava. O nastanku imena grada postoji više legendi sa sličnom sadržinom, a naravno sve one su vezane za čuvenu tvrđavu koja je do XIX veka bila glavno središte čitavog ovog kraja.

Detaljnije