Apartmani Erdeljanov Sokobanja, Južna Srbija

Apartmani Erdeljanov

Sokobanja, Južna Srbija

Apartmani Erdeljanov nalaze se u centru Sokobanje, u ulici Alekse Markišića 41, ili (prilaz iz druge ulice) Vuka Karadžića bb, na odličnoj lokaciji, nedaleko od šetališta, gradskog parka i akva parka ''Podina''. U blizini je i autobuska stanica, Dom zdravlja, teniski i drugi sportski tereni, kao i brojni supermarketi.

Apartmani Erdeljanov su dobro opremljeni, a između ostalog nude pogodnosti kao što su: interfon, video nadzor, alarm, centralno grejanje, besplatan bežični internet. Apartmani su klimatizovani, opremljeni LCD televizorom sa kablovskom, a tu su i kuhinje sa kompletnim sitnim inventarom, sudoperom, ugradnim rešoom, aspiratorom i frižiderom. U kupatilima su tuš kabine sa pratećom sanitarijom, ugradni fenovi za kosu, ogledalo sa adekvatnom rasvetom i peškiri. Svaki apartman ima i zasebnu terasu.

Apartmani Erdeljanov nude lepo uređeno dvorište sa letnjikovcem i ugrađenim roštiljem, a tu je i garnitura za sedenje i uživanje, dok u okviru ovog smeštaja postoji i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSokobanja, Južna Srbija
Emailapartmanierdeljanov@gmail.com
Telefon 1+381 18 884 408
Telefon 2+381 62 811 92 40
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Apartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani ErdeljanovApartmani Erdeljanov

Apartmani za 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Erdeljanov

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Apartmani Erdeljanov

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije