Vila M&S Kopaonik, Južna Srbija

Vila M&S

Kopaonik, Južna Srbija

Vila M&S je smeštena na nadmorskoj visini od 1430 metara, na 1,5km od najbližeg skijališta i na 4,5 km od centra Kopaonika. Nudi besplatan bežični internet i parking.

Svi apartmani Vile M&S su uređeni u tradicionalnom rustičnom stilu i imaju terasu i popločano dvorište sa pogledom na plainu ili vrt. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV sa kablovskim kanalima, potpuno opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Tu je i vrt sa prostorom za sedenje, kao i pribor za pripremu roštilja. Najbliža prehrambena prodavnica nalazi se na 200metara od vile, a najbliži restoran je na 50 metara.

Vila M&S se sastoji od dva odvojena objekta, i u svakom su po dva odvojena apartmana od 65m². Apartmani imaju: dvnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, hodnik skijašnicu, terasu sa predivnim pogledom i tri spavace sobe. Jedna soba je sa bračnim ležajem, druga je trokrevetna soba, i u potkrovlju je još jedna dvokrevetna soba. Apartmani se izdaju kao dvokrevetni, trokrevetni, petokrevetni i sedmokrevetni.

Osnovne informacije
VrstaVile
LokacijaKopaonik, Južna Srbija
Emailsloba.nedeljkovic@gmail.com
Telefon 1+381 11 8040 487
Mobilni+381 63 277 211
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

planina

Planina

ski-centar

Ski centar

parking

Parking

Smeštaj
Vila M&SVila M&SVila M&SVila M&SVila M&SVila M&SVila M&SVila M&S

Apartman za 2-7 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila M&S

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Vila M&S

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Vila M&S

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Vila M&S

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Vila M&S

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije