Apartmani Drinska Oaza Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

Apartmani Drinska Oaza

Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

Apartmani Drinska Oaza nalaze se u predivnoj prirodi Velike Reke, nadomak Malog Zvornika, i na samoj obali Zvorničkog jezera. Zbog neposredne blizine magistralnog puta Ljubovija - Mali Zvornik, predstavlja idealno mesto za odmor od napornog puta. Apartmani poseduju terase sa pogledom na jezero, obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, a tu je i veliki dnevni boravak sa total TV-om i prostorom za društvene igre, kao i kompletno opremljena zimska i letnja kuhinja, tako da ovde postoje svi uslovi za samostalno pripremanje hrane.

U prostranom dvorištu Apartmana Drinska Oaza, prepunom cveća i zelenila nalaze se otvoreni bazeni sa terasama za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Ovde se može upražnjavati i plivanje u jezeru, a gostima na raspolaganju mogu biti i čamci za ribolov, molovi, kao i letnjikovac sa roštiljem. Takođe, obezbeđen je i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaPrivatni smeštaj
LokacijaZvorničko jezero, Zapadna Srbija
Emailjurosevic.miladin@gmail.com
Telefon 1+381 64 0619 339
Telefon 2+381 65 533 8816
Mobilni+381 64 499 4632
udaljenost-od-plaze

Na 10m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

reka

Reka

Smeštaj
Apartmani Drinska OazaApartmani Drinska Oaza

Apartman za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo

tv

TV

Apartmani Drinska Oaza

Apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Apartmani Drinska Oaza

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Apartmani Drinska OazaApartmani Drinska OazaApartmani Drinska OazaApartmani Drinska OazaApartmani Drinska Oaza

Apartman za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Drinska Oaza

Zlatarsko jezero

Zlatar, Zapadna Srbija

Kada iz obližnjih kafana čujete stihove “Kokin brod, Kokin brod, ja sam mala oktopod.” Znajte da se nalazite u neposrednoj blizini Zlatarskog jezera. Ovo veštačko jezero, nastalo je u dolini reke Uvac, izgradnjom brane za potrebe hidroelektrane.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Manastir Mileševa (XIII vek)

Prijepolje, Zapadna Srbija

Često se kaže da je Prijepolje izraslo u krilu manastira Mileševe, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Podignuta je u Raškom stilu tokom 1218. i 1219. godine, u pitomini doline oko 5 kilometra od ušća Mileševke u Lim.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Manastir Tronoša (XIV vek)

Loznica, Zapadna Srbija

U blizini Tršića, a na 17 kilometara od Loznice se nalazi pravoslavni manastir Tronoša sa crkvom posvećenom Vavedenju Presvete Bogorodice. Manastir je poznat i po tome što se u njemu opismenjavao Vuk Stefanović Karadžić, tako da se u okviru manastirskog kompleksa nalazi i Muzej ranog Vukovog školovanja.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Tršić

Tršić, Zapadna Srbija

Tršić je rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, čuvenog reformatora i tvorca modernog srpskog ćiriličnog pisma. Nalazi se na 9 km od Loznice. Danas se u selu nalazi etnografski park sa spomen-kućom Vuka Karadžiča i objekti narodne arhitekture kao i nekoliko etno restorana.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Banja Koviljača

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najstarijih banja u Srbiji. Nalazi se u Zapadnoj Srbiji, ušuškana između planine Gučevo i reke Drine. Deo je Podrinja u čijoj blizini su brdoviti Jadar, brežuljcima isprekidana Pocerina i planina Cer, te plodne mačvanske ravnice.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Planina Gučevo

Loznica, Zapadna Srbija

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Planina Golija

Golija, Zapadna Srbija

Pomalo tajanstvene, ali svakako jedinstvene lepote, ova planina smatra se jednom od najlepših i šumama najbogatijih planina u čitavoj Srbiji. Nalazi se na zapadu zemlje, na granici između Moravičke i Raške oblasti i u obliku latiničnog slova S se prostire dužinom od 32km.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Manastir Studenica (XII vek)

Ivanjica, Zapadna Srbija

Manastir Studenica nalazi se u srcu stare srpske zemlje Raške, i predstavlja jednu od najvećih svetinja kod Srba. Smešten je na 39 km južno od Kraljeva, a podigao ju je rodonačelnik loze Nemanjića, Stefan Nemanja.

Detaljnije
Apartmani Drinska Oaza

Manastir Sopoćani (XIII vek)

Novi Pazar, Zapadna Srbija

Manastir Sopoćani se nalazi na jedinstvenom mestu u prelepom prirodnom okruženju, na oko 15 km zapadno od Novog Pazara i nedaleko od izvora reke Raške. To je još jedan od bisera srpske srednjovekovne gradnje, i važi za jednu od najvećih svetinja u narodu. Naziv manastira vodi poreklo od staroslovenske reči ''sopot'' što znači izvor.

Detaljnije