Apartmani Sašica i Saša Zlatibor, Zapadna Srbija

Apartmani Sašica i Saša

Zlatibor, Zapadna Srbija

Apartmani Sašica i Saša nalaze se u centru Zlatibora, oko 400 metara od jezera, pijace i turističkog centra. Mini Maxi je u istom objektu gde i ova dva apartmana, a Odmaralište Golija i Hotel Palisad su u neposrednoj blizini. Takođe, kratka šetnja deli goste od brojnih sportskih sadržaja, pešačkih staza, restorana i kafića, a Zlatibor se razvio kao najznačajnija celogodišnja destinacija Srbije, jednako lep i zimi i leti.

Zlatibor je i odlično mesto za izlete i istraživanja, pa možete posetiti kako crkvice i manastire, etno sela i kupališta, tako i Taru, Užice, Bajinu Baštu i Perućac. U Apartmanima Sašica i Saša postoji besplatan Wi-Fi internet, može biti obezbeđen dečiji krevetac, a tu su i parking mesta ispred objekta.

Osnovne informacije
VrstaApartmani
LokacijaZlatibor, Zapadna Srbija
Emailvidakovicnebojsa@gmail.com
Telefon 1+381 64 24 21 371
Telefon 2 +381 63 70 11 002
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

krevetac

Krevetac

Smeštaj
Apartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i Saša

Apartman Sašica za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Apartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i SašaApartmani Sašica i Saša

Apartman Saša za 4+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Sašica i Saša

Zlatarsko jezero

Zlatar, Zapadna Srbija

Kada iz obližnjih kafana čujete stihove “Kokin brod, Kokin brod, ja sam mala oktopod.” Znajte da se nalazite u neposrednoj blizini Zlatarskog jezera. Ovo veštačko jezero, nastalo je u dolini reke Uvac, izgradnjom brane za potrebe hidroelektrane.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Manastir Mileševa (XIII vek)

Prijepolje, Zapadna Srbija

Često se kaže da je Prijepolje izraslo u krilu manastira Mileševe, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Podignuta je u Raškom stilu tokom 1218. i 1219. godine, u pitomini doline oko 5 kilometra od ušća Mileševke u Lim.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Manastir Tronoša (XIV vek)

Loznica, Zapadna Srbija

U blizini Tršića, a na 17 kilometara od Loznice se nalazi pravoslavni manastir Tronoša sa crkvom posvećenom Vavedenju Presvete Bogorodice. Manastir je poznat i po tome što se u njemu opismenjavao Vuk Stefanović Karadžić, tako da se u okviru manastirskog kompleksa nalazi i Muzej ranog Vukovog školovanja.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Tršić

Tršić, Zapadna Srbija

Tršić je rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, čuvenog reformatora i tvorca modernog srpskog ćiriličnog pisma. Nalazi se na 9 km od Loznice. Danas se u selu nalazi etnografski park sa spomen-kućom Vuka Karadžiča i objekti narodne arhitekture kao i nekoliko etno restorana.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Banja Koviljača

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najstarijih banja u Srbiji. Nalazi se u Zapadnoj Srbiji, ušuškana između planine Gučevo i reke Drine. Deo je Podrinja u čijoj blizini su brdoviti Jadar, brežuljcima isprekidana Pocerina i planina Cer, te plodne mačvanske ravnice.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Planina Gučevo

Loznica, Zapadna Srbija

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Planina Golija

Golija, Zapadna Srbija

Pomalo tajanstvene, ali svakako jedinstvene lepote, ova planina smatra se jednom od najlepših i šumama najbogatijih planina u čitavoj Srbiji. Nalazi se na zapadu zemlje, na granici između Moravičke i Raške oblasti i u obliku latiničnog slova S se prostire dužinom od 32km.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Manastir Studenica (XII vek)

Ivanjica, Zapadna Srbija

Manastir Studenica nalazi se u srcu stare srpske zemlje Raške, i predstavlja jednu od najvećih svetinja kod Srba. Smešten je na 39 km južno od Kraljeva, a podigao ju je rodonačelnik loze Nemanjića, Stefan Nemanja.

Detaljnije
Apartmani Sašica i Saša

Manastir Sopoćani (XIII vek)

Novi Pazar, Zapadna Srbija

Manastir Sopoćani se nalazi na jedinstvenom mestu u prelepom prirodnom okruženju, na oko 15 km zapadno od Novog Pazara i nedaleko od izvora reke Raške. To je još jedan od bisera srpske srednjovekovne gradnje, i važi za jednu od najvećih svetinja u narodu. Naziv manastira vodi poreklo od staroslovenske reči ''sopot'' što znači izvor.

Detaljnije