Vila Marina Divčibare, Zapadna Srbija

Vila Marina

Divčibare, Zapadna Srbija

Vila Marina nalazi se u predivnoj prirodi Divčibara, nedaleko od crkve Svetog Pantelejmona, i turističkog centra ove planine. Ovaj objekat završen je 2009. godine i namenjen je gostima koji žele da dožive istinske vrednosti zdravog života. Vila je smeštena 200 metara od centra, između dve skijaške staze, u mirnom delu ove vazdušne banje. U neposrednoj blizini postoje pešačke staze, sportski tereni, kafići, prodavnice i zelena pijaca, a tu su i specijalizovani centri za iznajmljivanje ski opreme.

Vila Marina okružuje prelepo zeleno dvorište, savršeno za najmlađe goste, pošto sadrži i zabavno igralište. Takođe, dvorište se tokom leta može koristiti i kao terasa za sunčanje, sa ležaljkama i suncobranima, a tu je i roštilj na otvorenom.

Vila Marina ima biblioteku i videoteku, recepciju, kao i omogućen pristup besplatnom bežičnom internetu, dok je i privatni parking je obezbeđen. Takođe, ispred vile staje turistički vozić kojim se mogu obići Divčibare i koji je omiljen dečiji prevoz, ali i vrlo pogodan za osobe sa smetnjama u kretanju. Uz to, u blizini su i ergele i škole jahanja, a vrlo verovatno ne postoji interesantniji, lepši i prirodniji način da se iskusi sva lepota divčibarske prirode - nego iz sedla.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaDivčibare, Zapadna Srbija
Emailvilamarina@ymail.com
Telefon 1+381 65 22 76 555
Telefon 2 +381 62 811 57 61
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

igraliste-za-decu

Igralište za decu

recepcija

Recepcija

planina

Planina

ski-centar

Ski centar

parking

Parking

Smeštaj
Vila MarinaVila MarinaVila MarinaVila MarinaVila MarinaVila MarinaVila MarinaVila Marina

Soba za 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

kupatilo

Kupatilo

Vila MarinaVila MarinaVila MarinaVila MarinaVila Marina

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Vila MarinaVila MarinaVila MarinaVila Marina

Lux apartman za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Marina

Zlatarsko jezero

Zlatar, Zapadna Srbija

Kada iz obližnjih kafana čujete stihove “Kokin brod, Kokin brod, ja sam mala oktopod.” Znajte da se nalazite u neposrednoj blizini Zlatarskog jezera. Ovo veštačko jezero, nastalo je u dolini reke Uvac, izgradnjom brane za potrebe hidroelektrane.

Detaljnije
Vila Marina

Manastir Mileševa (XIII vek)

Prijepolje, Zapadna Srbija

Često se kaže da je Prijepolje izraslo u krilu manastira Mileševe, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Podignuta je u Raškom stilu tokom 1218. i 1219. godine, u pitomini doline oko 5 kilometra od ušća Mileševke u Lim.

Detaljnije
Vila Marina

Manastir Tronoša (XIV vek)

Loznica, Zapadna Srbija

U blizini Tršića, a na 17 kilometara od Loznice se nalazi pravoslavni manastir Tronoša sa crkvom posvećenom Vavedenju Presvete Bogorodice. Manastir je poznat i po tome što se u njemu opismenjavao Vuk Stefanović Karadžić, tako da se u okviru manastirskog kompleksa nalazi i Muzej ranog Vukovog školovanja.

Detaljnije
Vila Marina

Tršić

Tršić, Zapadna Srbija

Tršić je rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, čuvenog reformatora i tvorca modernog srpskog ćiriličnog pisma. Nalazi se na 9 km od Loznice. Danas se u selu nalazi etnografski park sa spomen-kućom Vuka Karadžiča i objekti narodne arhitekture kao i nekoliko etno restorana.

Detaljnije
Vila Marina

Banja Koviljača

Banja Koviljača, Zapadna Srbija

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najstarijih banja u Srbiji. Nalazi se u Zapadnoj Srbiji, ušuškana između planine Gučevo i reke Drine. Deo je Podrinja u čijoj blizini su brdoviti Jadar, brežuljcima isprekidana Pocerina i planina Cer, te plodne mačvanske ravnice.

Detaljnije
Vila Marina

Planina Gučevo

Loznica, Zapadna Srbija

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada.

Detaljnije
Vila Marina

Planina Golija

Golija, Zapadna Srbija

Pomalo tajanstvene, ali svakako jedinstvene lepote, ova planina smatra se jednom od najlepših i šumama najbogatijih planina u čitavoj Srbiji. Nalazi se na zapadu zemlje, na granici između Moravičke i Raške oblasti i u obliku latiničnog slova S se prostire dužinom od 32km.

Detaljnije
Vila Marina

Manastir Studenica (XII vek)

Ivanjica, Zapadna Srbija

Manastir Studenica nalazi se u srcu stare srpske zemlje Raške, i predstavlja jednu od najvećih svetinja kod Srba. Smešten je na 39 km južno od Kraljeva, a podigao ju je rodonačelnik loze Nemanjića, Stefan Nemanja.

Detaljnije
Vila Marina

Manastir Sopoćani (XIII vek)

Novi Pazar, Zapadna Srbija

Manastir Sopoćani se nalazi na jedinstvenom mestu u prelepom prirodnom okruženju, na oko 15 km zapadno od Novog Pazara i nedaleko od izvora reke Raške. To je još jedan od bisera srpske srednjovekovne gradnje, i važi za jednu od najvećih svetinja u narodu. Naziv manastira vodi poreklo od staroslovenske reči ''sopot'' što znači izvor.

Detaljnije