Apartman Premija Vrdnik, Vojvodina

Apartman Premija

Vrdnik, Vojvodina

Apartman Premija nalazi se u Vrdniku, nedaleko od termalne banje Vrdnik. Najbliža prodavnica, picerija, odnosno kafić koji nudi i hranu su na 50 metera od apartmana, najbliži restoran je na 400 metara udaljenosti, dok je banjski kompleks na 700 metara, a centar Vrdnika je na distanci od 100 metara.

Apartman Premija ima jednu spavaću sobu, kupatilo, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon sa pogledom na vrt. Tu je i flat-screen TV sa kablovskim kanalima, zatim obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, dok se u blizini mogu naći javna mesta za parkiranje.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVrdnik, Vojvodina
Emailbulovicdj@gmail.com
Telefon 1+381 64 9684545
wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Apartman Premija

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Apartman Premija

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Apartman Premija

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Apartman Premija

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije