Hotel Wood Sremska Mitrovica, Vojvodina

Hotel Wood

Sremska Mitrovica, Vojvodina

Hotel Wood opremljen je po najvišim standardima, i pažljivo kreiran za sve poslovne ljude koji dolaze u Sremsku Mitrovicu, kao naravno i turiste u poseti ovom lepom gradu. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, hotel je odlično povezan sa svim delovima grada, kao i sa magistralnim putevima koji vode ka Beogradu i Novom Sadu.

Radno vreme Hotela Wood je od 00-24 časa, a u svom sastavu hotel ima aperitiv bar, nudi besplatan Wi-Fi internet, centralnu klimatizaciju, noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, kao i elektronski sef. Uz to, hotel poseduje i parking pod nadzorom.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaSremska Mitrovica, Vojvodina
Emailhotelwoodsrbija@gmail.com
Telefon 1+381 22 615 925
Faks +381 22 611 445
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

sef

Sef

recepcija

Recepcija

bar

Bar

Smeštaj
Hotel WoodHotel WoodHotel WoodHotel WoodHotel WoodHotel Wood

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel WoodHotel WoodHotel WoodHotel WoodHotel Wood

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Wood

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Hotel Wood

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Hotel Wood

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Hotel Wood

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije