Vila Verona Palić, Vojvodina

Vila Verona

Palić, Vojvodina

U blizini “Omladinskog jezera” na Paliću, okružena zelenilom, udobno je smeštena Vila Verona koja u okviru svojih soba pruža odlične uslove za odmor i opuštanje. Do jezera ima svega 50 metara, a u blizini se nalaze i mnogobrojni sadržaji neophoni za bezbrižan odmor, kao što su prodavnice, restorani, sportski tereni, kafići, dok je na 1 km čuveni Zoo vrt.

U dvorištu Vile Verona postoji i otvoreni bazen, idealan za uživanje tokom vrelih letnjih dana, a tu su i ležaljke oko bazena za opuštanje, kao i roštilj za pripremu obroka pod otvorenim nebom. Vila je pokrivena Wi-Fi internetom, tu je i teren za odbojku, sto za stoni tenis, kao i parking prostor.

Sobe u Vili Verona su dvokrevetne i trokrevetne, ali imaju sasvim dovoljno mesta da ugoste i porodice na dodatnim ležajevima. U sobama nema klasičnih kuhinja, ali postoje sadržaji za pripremu ili podgrevanje nekih osnovnih jela, pripremanje kafe ili čaja. Takođe, postoji i jedna zajednička kuhinja, za sve koji žele da kuvaju.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPalić, Vojvodina
Emailinfo@vilaverona.com
Mobilni+381 64 189 52 66
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

jezero

Jezero

parking

Parking

Smeštaj
Vila VeronaVila VeronaVila Verona

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Vila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila Verona

Soba za 3-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Verona

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije