Vila Verona Palić, Vojvodina

Vila Verona

Palić, Vojvodina

U blizini “Omladinskog jezera” na Paliću, okružena zelenilom, udobno je smeštena Vila Verona koja u okviru svojih soba pruža odlične uslove za odmor i opuštanje. Do jezera ima svega 50 metara, a u blizini se nalaze i mnogobrojni sadržaji neophoni za bezbrižan odmor, kao što su prodavnice, restorani, sportski tereni, kafići, dok je na 1 km čuveni Zoo vrt.

U dvorištu Vile Verona postoji i otvoreni bazen, idealan za uživanje tokom vrelih letnjih dana, a tu su i ležaljke oko bazena za opuštanje, kao i roštilj za pripremu obroka pod otvorenim nebom. Vila je pokrivena Wi-Fi internetom, tu je i teren za odbojku, sto za stoni tenis, kao i parking prostor.

Sobe u Vili Verona su dvokrevetne i trokrevetne, ali imaju sasvim dovoljno mesta da ugoste i porodice na dodatnim ležajevima. U sobama nema klasičnih kuhinja, ali postoje sadržaji za pripremu ili podgrevanje nekih osnovnih jela, pripremanje kafe ili čaja. Takođe, postoji i jedna zajednička kuhinja, za sve koji žele da kuvaju.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPalić, Vojvodina
Emailinfo@vilaverona.com
Mobilni+381 64 189 52 66
wi-fi

Wi Fi

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

jezero

Jezero

parking

Parking

Smeštaj
Vila VeronaVila VeronaVila Verona

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Vila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila VeronaVila Verona

Soba za 3-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Verona

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Vila Verona

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Vila Verona

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Vila Verona

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije
Vila Verona

Obedska bara

Obrež, Vojvodina

Područje Obedske bare nalazi se u jugoistočnom Sremu, a predstavlja ostatak napuštenog korita reke Save. Ovaj čuveni rezervat prirode, jedno je od najstarijih zaštićenih prirodnih dobara na svetu, a datira od davne 1874. godine.

Detaljnije