Kuća Martin Deliblatska peščara, Vojvodina

Kuća Martin

Deliblatska peščara, Vojvodina

Kuća Martin nije samo još jedan smeštaj u šumi, već je idealna polazna tačka za stvaranje vlastite šumske bajke. Smeštena je na fenomenalnoj lokaciji, na ivici rezervata prirode Deliblatska peščara, jedinstvenog eko-sistema u Evropi.

U zavisnosti od vaših želja, odmor može provesti šetnjom šumskim stazama, zatim voziti bicikl poznatom Euro Velo 6 rutom, koja spaja obalu Atlantika sa Crnim morem, a u blizini je i Dunav, kao i mnoga jedinstvena seoca. Ovaj krajolik je kao stvoren za mnogobrojne aktivnosti kao što su pecanje, lov, posmatranje ptica, a možete i sakupljati raznovrsno bilje, ili se jednostavno opustiti i uživati u tišini.

Kuća Martin je savrešeno mesto za ljubitelje prirode, porodice sa malom decom, parove, grupe prijatelja. Inače, najbliža prodavnica je na oko 7 km, ali ipak, dosta bliže nalazi se jedan lep restoran, po imenu ‘’Peščarin Raj’’ koji je udaljen 2 km od vikendice. U kući postoji Wi-Fi internet, kao i obezbeđen parking.

Osnovne informacije
VrstaKuća
LokacijaDeliblatska peščara, Vojvodina
Emailmartin.sumarak@gmail.com
Telefon 1+381 63 86 84 964
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

parking

Parking

Smeštaj
Kuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća MartinKuća Martin

Kuća za 8 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

grejanje

Grejanje

tv

TV

balkon

Balkon

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Kuća Martin

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Kuća Martin

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Kuća Martin

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Kuća Martin

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije