Apartman ČAR 19 Kopaonik, Južna Srbija

Apartman ČAR 19

Kopaonik, Južna Srbija

Apartman ČAR 19 nalazi se u lepom delu Kopaonika, na oko 5,5 km od centra ove srpske planinske lepotice. Apartman je u sklopu kompleksa Kraljevi čardaci koji gostima nudi brojne sadržaje. Tu su zatvoreni i otvoreni bazen, spa centar sa slanom sobom, turskim kupatilom, saunama, tapidarijum klupama, kao i deo za masaže. Uz to, gosti apartmana imaju mogućnost da se pretplate na polupansion, koji za doručak i večeru nudi veliki izbor jela, po principu švedskog stola. Takođe, kompleks Kraljevi čardaci ima i prodavnicu, kafiće i pivnicu.

Apartman ČAR 19 se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i kupatila sa tušem. Na raspolaganju su i flat-screen TV sa kablovskim kanalima, DVD plejer, kao i besplatan bežični internet. Postoje parking mesta ispred ulaza u kompleks Kraljevi čardaci, kao i mesta za parking na samoj ulici.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaKopaonik, Južna Srbija
Emailmi_djo_fi@yahoo.com
Telefon 1 +381 63 843 7005
wi-fi

Wi Fi

planina

Planina

ski-centar

Ski centar

parking

Parking

Smeštaj
Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19Apartman ČAR 19

Apartman za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman ČAR 19

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Apartman ČAR 19

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Apartman ČAR 19

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Apartman ČAR 19

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Apartman ČAR 19

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije