Hotel Alfa Gold Tourist Jagodina, Centralna Srbija

Hotel Alfa Gold Tourist

Jagodina, Centralna Srbija

Ušuškan u hladu, pored reke Velike Morave, i okružen bogatom florom i faunom, Hotel Alfa Gold Tourist nudi udobne, komforne i savremeno opremljene sobe i apartmane. Hotel je lociran 5 km od Jagodine i predstavlja idealnu destinaciju za odmor i opuštanje daleko od gradske buke i gužve.

Hotel Alfa Gold Tourist ima svoj wellness centar. Takođe, preko puta hotela, kao njegov sastavni deo, nalaze se bazeni na platou sa ležaljkama i suncobranima, a tu je i dečiji bazen sa toboganom.

Hotel Alfa Gold Tourist u ponudi ima i etno restoran koji poseduje salu kapaciteta do 300 mesta i koji je pogodan za sve vrste poslovnih i porodičnih ručkova. Tu je i sala za sastanke opremljena projektorom, platnom za projekcije i flip chart tablom. Pored toga u ovom hotelu se nalazi i sala za venčanja, kapaciteta do 350 gostiju, hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i parking mesta na otvorenom.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaJagodina, Centralna Srbija
Emailhotelalfa035@gmail.com
Telefon 1+381 69 226 4033 (Menadžer)
Telefon 2+381 35 2800 85 (Recepcija)
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

restoran

Restoran

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

reka

Reka

Smeštaj
Hotel Alfa Gold Tourist

Soba za 1-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel Alfa Gold TouristHotel Alfa Gold TouristHotel Alfa Gold TouristHotel Alfa Gold TouristHotel Alfa Gold Tourist

Lux apartman za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Alfa Gold Tourist

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Hotel Alfa Gold Tourist

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Hotel Alfa Gold Tourist

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Hotel Alfa Gold Tourist

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije
Hotel Alfa Gold Tourist

Oplenac i Topola

Topola, Centralna Srbija

Brdo Oplenac koje se nalazi iznad Topole, dobilo je ime po drvenom delu za seljačka kola, koji se ranije nazivao oplen, a za čiju izradu je bila korišćena posebna vrsta hrasta, čije su grane prirodno nepravilnog, račvastog oblika, koja raste baš na obroncima brda Oplenac.

Detaljnije