Apartman Vanja Aranđelovac, Centralna Srbija

Apartman Vanja

Aranđelovac, Centralna Srbija

Apartman Vanja lociran je u najlepšem delu Aranđelovca, na samom ulasku u park Bukovičke banje. Nedaleko od apartmana nalazi se Hotel Izvor sa akva parkom, šetalište, a tu su i teniski i drugi sportski tereni, mnoštvo ugostiteljskih objekata, kao i izvor nadaleko čuvene mineralne vode.

Takođe, kraća šetnja deli goste apartmana od gradskog trga, koji je savršeno mesto za kraći predah i odmor, kao i igru i razonodu dece. Uz sve ovo, ljubitelji planinarenja i boravka na čistom vazduhu mogu posetiti planinu Bukulju koja je od Apartmana Vanja udaljena svega oko 1 km. Apartman je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom, ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu i TV.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaAranđelovac, Centralna Srbija
Emailapartmanvanja15@gmail.com
Telefon 1 +381 64 223 88 15 (Ankica Radović)
wi-fi

Wi Fi

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Apartman VanjaApartman VanjaApartman VanjaApartman VanjaApartman VanjaApartman VanjaApartman Vanja

Apartman za 3+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman Vanja

Manastir Tresije (XIV vek)

Kosmaj, Centralna Srbija

U severozapadnom delu vrhova Kosmaja, iznad strmo usečenog korita potoka Male Tresije, nalazi se manastir posvećen Saboru Svetih Arhangela, u narodu poznat pod imenom Tresije po potoku koji protiče pokraj njega. Kameni nadgrobnik iz trećeg veka i olovne cevi vodovoda dodatno svedoče o prisustvu starih Rimljana na ovim prostorima.

Detaljnije
Apartman Vanja

Jezero Trešnja

Beograd, Centralna Srbija

Ako ste ljubitelj filma “Maratonci trče počasni krug”, onda Vam je sigurno poznata čuvena scena u kojoj Bora Todorović, odnosno Đenka snima umetnički film na jezeru u kome se brčka Kristina koju tumači fenomenalna Seka Sablić. Većini je nepoznato da je ova kultna scena nastala upravo na jezeru Trešnja.

Detaljnije
Apartman Vanja

Jezero Pariguz

Beograd, Centralna Srbija

U Beogradu postoji nekoliko jezera za koje većina stanovnika glavnog grada nikada nije čula. Takav slučaj je i sa jezerom Pariguz u Resniku. Ovo je veštačko jezero koje je napravljeno radi zaštite naselja Resnik od poplava.

Detaljnije
Apartman Vanja

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije
Apartman Vanja

Manastir Žiča (XIII vek)

Kraljevo, Centralna Srbija

Kada krenete od Kraljeva ka Mataruškoj Banji, na šestom kilometru, u plodnoj ravnici sela Kruševica, ugledaćete Manastir Žiču, koji se ponosno uzdiže, prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji. Ovo je jedna od najvećih svetinja srpskog naroda.

Detaljnije
Apartman Vanja

Planina Avala

Beograd, Centralna Srbija

Jedan od simbola Beograda svakako je i planina Avala, koja ima svoju burnu istoriju kako zbog strateški važnog položaja koji zauzima, tako i zbog rudnog bogatstva koje su proslavile čitavo ovo područje.

Detaljnije
Apartman Vanja

Planina Kosmaj

Kosmaj, Centralna Srbija

Ako ste iz Beograda i okoline, ili Šumadije, onda Vam je planina Kosmaj verovatno poznata kao savršeno mesto za odlazak na dnevni izlet ili vikend turu. Ako ovu aktivnost do sada niste praktikovali, spremite se, i već sledeći vikend posetite ovu vazdušnu banju i jednu od najpitomijih planina u Srbiji.

Detaljnije