Vojna ustanova Morović :: Srem :: Morović

Osnovni podaci

Ime: Vojna ustanova Morović

Vrsta: Kompleks vila i bungalova

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Morović, Srem

E-mail:
recepcija.vum@mod.gov.rs

Sajt:
www.vumorovic.mod.gov.rs

Telefon: +381 22 736 026

Telefon: +381 22 736 033

Pogodnosti

Kompleks se nalazi u potpuno prirodnom okruženju, nedaleko od autoputa BG-ZG, na 8 km od Morovića
Vila Košuta – sala za ručavanje (90 mesta)
Vila Srna – sala za ručavanje (120 mesta)
Recepcija
Kamin sala
IPTV
Besplatan bežični internet
Klima uređaj
Neke smeštajne jedinice imaju svoje terase
Obezbeđen parking prostor

Vojna ustanova Morović, Morović slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Otkrijte jedan sasvim novi svet raskošne prirode, šumske filharmonije i idealnog načina za zadovoljavanje lovačkih strasti i najsuptilnijih sanjarenja zaljubljenika prirode. Dobrodošli u Vojnu ustanovu Morović, smeštenu u prirodnom okruženju, 8 km od mesta Morović, u Sremu.

Ovde je greh uključiti mobilni telefon, prvo je što svaki gost pomisli kada se nađe u našem ambijentu koji okružuju prelepe hrastove šume. Iako smešten nedaleko od autoputa Beograd-Zagreb, svega 2,5 km od graničnog prelaza Batrovci, tišina, mir i nirvana će vas ovde prosto prožimati.

Vila Košuta – soba za 2 osobe

Vila raspolaze sa čak devet dvokrevetnih soba koje ugodno mogu smestiti parove ili dvoje prijatelja koji su se zaputili u lov ili na odmor. Pored komfornih kreveta, sobe imaju i svoja kupatila, kao i veliki garderobni ormar gde možete smestiti sve stvari i upotpunosti se raskomotiti.

Od pogodnosti tu je klima uređaj, kojim možete odrediti temperaturu u sobi koju želite, a u trenucima odmora na raspolaganju vam je TV sa brojnim kablovskim kanalima, preko IPTV-a. Takođe, za sve goste koji ni na odmoru ne mogu bez društvenih mreža i omiljenih sajtova, obezbeđena je u čitavom kompleksu i besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija.vum@mod.gov.rs

Vila Košuta – dupleks za 4 osobe

Dva apartmana, ili bolje možda reći dve dupleks sobe u vili Košuta predstavljaju idealna mesta za boravak porodica sa decom, parova ili četvoročlanih društava koja su u potrazi za mirom i idiličnom atmosferom šuma i proplanaka, a posebno će ovde uživati ljubitelji lova.

U prizemlju dupleksa je hodnik sa garderoberom u koji možete smestiti sve stvari koje ste poneli, a tu je i prostrani dnevni boravak. Unutrašnjim drvenim stepenicama izlazi se na sprat gde se nalaze spavaće sobe koje imaju ili bračne ili pojedinačne krevete. Dupleksi su potpuno klimatizovani, a gosti ovde mogu gledati i neki od brojnih programa na IPTV-u, kao i koristiti besplatan bežični internet, bilo za potrebe posla ili zadovoljstva.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija.vum@mod.gov.rs

Vila Srna – soba za 2 osobe

U vili Srna se nalaze dve sobe koje ugodno, pre svega mogu da ugoste parove, jer je u njima smešten po jedan veliki bračni krevet, a tu je i hodnik sa garderobnim ormarom za sve stvari koje ste poneli, kao i zasebno kupatilo.

Obe sobe su smeštene u prizemlju vile i imaju direktan izlaz na zajedničku terasu sa kaminom i garniturama za sedenje. Uz sve ovo, čitav kompleks je pokriven bežičnim internetom koji je za naše goste besplatan, a u sobama će vam na raspolaganju biti i klima uređaj, kao i IPTV, pa možete gledati neki od omiljenih kanala, u trenucima opuštanja i razbibrige.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija.vum@mod.gov.rs

Vila Srna – apartman za 2 osobe

Vila Srna u ponudi ima i dva apartmana koji su smešteni na spratu, a koji se sastoje od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, odnosno radne sobe, kao i komfornog i lepo uređenog kupatila. Ovi apartmani su savršeni za parove ili dvoje prijatelja, a imaju i po jedan privatni balkon sa divnim pogledom na zeleno okruženje našeg imanja.

Uz sve ovo, čitav kompleks je pokriven bežičnim internetom koji je za naše goste besplatan, a u apartmanima će vam na raspolaganju biti i klima uređaj, kao i IPTV, pa možete gledati neki od omiljenih kanala, u trenucima opuštanja i odmora.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija.vum@mod.gov.rs

Bungalov za 4 osobe

Ukupno 5 bungalova (Lane, Magnolija, Sofora, Lipa i Dafina) nalaze se u ponudi naše vojne ustanove i svi veoma komforno mogu ugostiti porodice sa decom, parove ili grupu do četiri prijatelja.

Svaki bungalov ima dnevni boravak, mini kuhinju, po dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Izgrađeni su u lovačkom stilu i lepo se stapaju sa prirodom okruženjem, a i u njima gosti mogu koristiti i besplatan bežični internet, bilo za potrebe neodložnog posla ili zbog zadovoljstva. Svi bungalovi su isti, tipski građeni, a jedina razlika im je u nazivu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija.vum@mod.gov.rs

O smeštaju Vojna ustanova Morović

Vojna ustanova Morović je danas jedna od najlepših turističkih destinacija čitave Vojvodine. Osim rezidencijalne vile Srna, kompleks čine i hotel otvorenog tipa – vila Košuta i pet četvorokrevetnih bungalova autentičnih naziva: Lane, Magnolija, Sofora, Lipa i Dafina.

Šank restorana vile Košuta krasi i jedan preparirani tigar, poklon prijatelja i zadovoljnog gosta. Ovde možete probati specijalitete lovačke kuhinje, a ako vas ne opije vazduh i izdržite budni do kasnih sati, iz potaje možete posmatrati jelene kako da posećuju hranilice sa senom postavljene u neposrednoj okolini vile. Vila Košuta ima i recepciju, kao salu za ručavanje od čak 90 mesta i terasu.

Vila Srna ima svoje profesionalno osoblje, kuvare, konobare, spremačice i sve drugo neophodno za opušten odmor gostiju, bilo da oni rentiraju sobe pojedinačno, bilo za iznajme čitavu vilu. Sala ove vile ima čak 120 mesta, a takođe, u prizemlju se nalazi veliki salon – kamin sala u kojoj se mogu organizovati seminari, poslovni sastanci, proslave. Uz sve ovo, tu je i bilijar sala, office, garderoba, jedna mala sala za ručavanje, kao i muški i ženski WC.

Ugostiteljski objekti Vojne ustanove Morović otvoreni su čitave godine. Rezervacija ili provera raspoloživosti kapaciteta je poželjna, čak i neophodna, s obzirom da se naši objekti dosta često koriste za organizovana okupljanja državnog vrha, kada su svi kapaciteti popunjeni.

Inače, nedostatak u našem neposrednom okruženju, a na neki način i prednost, je nepostojanje marketa, trafika i drugih sadržaja ovog tipa, jer se nalazimo u potpunom prirodnom okruženju. Prva naseljena mesta su selo Batrovci (blizu istoimenog graničnog prelaza) udaljeno 3 km, koje i nema baš veliku ponudu pogodnosti i sadržaja, i selo Morović na 8 km od nas, koje ima solidne markete, trafike, ambulantu, poštu, dok za veće kupovine morate otići do Šida koji je udaljen nekih 24 km. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen i besplatan parking prostor.

U šetnji ka selu Moroviću, proćićete kraj 1,5 km dugog polja pod žitom. Avionsko krilo sa spomen-pločom podseća da su u ovu ravnicu 1944. godine sletali saveznički avioni sa hranom za partizane. Sedam kilometara udaljeno od ove šumske bajke čeka vas istoimeno selo, a u njemu katolička i stara gotska crkva, zidine utvrđenja iz XII veka i oko 300 kuća rasutih duž obala Studve i Bosuta koje spajaju čak četiri mosta.

kompleks1 kompleks2 kompleks3 kompleks4 kompleks5 kompleks6

Morović


Gotovo na tromeđi Republike Srpske, Hrvatske i Srbije, kojoj i pripada nalazi se jedno od najstarijih mesta u Sremu, selo Morović. Svojim izuzetnim položajem odlično je povezano drumskim, železničkim i vodenim saobraćajem, i česta je usputna stanica mnogih putnika, dok samo mesto broji jedva nešto manje od dve hiljade stanovnika. U ovom lepom mestu, nalazi se i čuvena Vojna ustanova Morović koja danas predstavlja važan turistički kompleks sa dobrim izborom smeštaja, i sportsko-rekreativnim sadržajima.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte višePročitajte više - Morović
  1. DARIO

    Pozz zanima me cijena bungalova za cetveroclanu obitelj ? Hvala

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments