Vivaldi Suites :: Niški okrug :: Niš

Osnovni podaci

Ime: Vivaldi Suites

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Niš, Niški okrug

E-mail:
rezervacije@vivaldi-hotel-nis.com

Sajt:
www.vivaldi-hotel-nis.com

Telefon: +381 18 309 120

Mobilni: +381 61 176 1002

Pogodnosti

Vila se nalazi 800 m od centra Niša i odavde se pruža panoramski pogled na grad
U blizini je čuveno Kazandžijsko sokače
Doručak se služi u sobi
Velika većina soba ima svoje terase
Centralno grejanje
Luksuzni eneterijeri u baroknom stilu
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Apartman ima đakuzi
Obezbeđen besplatan parking pod video nadzorom

Vivaldi Suites, Niš slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Vivaldi Suites locirana je na samo 800 metara od centra Niša i ima predivan panoramski pogled na gotovo čitav grad. U našoj blizini nalazi se čuveno Kazandžijsko sokače, koji je jedini očuvani deo stare čaršije, sa mnošvom kafana, restorana i odlične, boemske atmosfere. Najbliža prodavnica nalazi se na nekoliko koraka od nas, a od centra Niša deli vas jedna lagana šetnja od 10-ak minuta.

Recepcija Vivaldi Suites je stalno otvorena, a svi gosti koji dolaze kod nas sopstvenim prevozom mogu računati na obezbeđen, privatan parking pod video nadzorom. Boravak kod nas je zasnovan na noćenju sa doručkom koji vam može biti serviran i u krevetu.

Soba za 2 osobe

Vila raspolaže sa dve lukusuzno i bogato uređene sobe namenjene parovima na romantičnom putovanju, roditeljima sa decom ili kolegama, poslovnim partnerima i nerazdvojnim društvima. Jedna soba ima prostrani francuski ležaj, pa je pogodna i za sve koji se u Nišu zateknu sami, dok druga ima dva odvojena kreveta.

Sobe imaju centralno grejanje pa su tople i udobne i zimi, a veoma elegantan i dekorativan enterijer zamišljen je kao spoj modernog dizajna i barokne udobnosti i raskoši. Ove dve sobe pružiće vam sav neophodni komfor, jer su bogato opremljene različitim nameštajem, garderobnim ormanima i komodama, zidnim ogledalima, pa ćete ovde moći da se ugodno smestite i sasvim raskomotite. Uz to, sobe imaju svoja, privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je LCD TV sa kablovskim kanalima.

Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Obe dvokrevetne sobe imaju i izlaz na sopstvene terase sa fantastičnim pogledom na panoramu Niša.

Cena noćenja sa doručkom za 2 osobe iznosi 3.600 dinara, dok je cena za 1 osobu 3.000 dinara.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: rezervacije@vivaldi-hotel-nis.com 

Soba za 3 osobe

Zavisno od vaših potreba, možete birati između tri sobe namenjene malim porodicama, kolegama ili tročlanim društvima. Dve raspolažu odvojenim krevetima, dok jedna ima francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet. Ove elegantne sobe imaju drvene podove, dekorativne lustere i oplemenjene su bogatim tkaninama i tepisima, a sa centralnim grejanjem veoma su tople i ušuškane tokom čitave godine.

Ove sobe pružiće vam sav neophodni komfor, jer su bogato opremljene različitim nameštajem, garderobnim ormanima i komodama, zidnim ogledalima, pa ćete ovde moći da se ugodno smestite i sasvim raskomotite. Sobe imaju svoja, privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je LCD TV sa kablovskim kanalima.

Radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Samo jedna soba koja raspolaže sa tri odovjena kreveta ima izlaz na sopstvenu terasu sa panoramskim pogledom na grad, dok druge dve sobe nemaju svoje terase.

Cena noćenja sa doručkom za 3 osobe iznosi 4.400 dinara.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: rezervacije@vivaldi-hotel-nis.com 

Delux apartman za 3 osobe

Ovaj apartman nalazi se u potkrovlju vile i idealan je za goste koji žele odmor u jedinstvenom i luksuznom komforu. Veoma je prostran i elegantan, sa drvenim podovima i stilskim nameštajem. Opremljen je prostranim francuskim ležajem sa dekorativnim uzlgavljem, a ovde može biti unet i dodatni ležaj, pa je savršen kako za parove na romantičnom putovanju, tako i za male porodice ili roditelje sa decom.

U okviru apartmana nalazi se garderobni orman, komoda, kao i pravi stiliski toaletni stočić sa velikim ogledalom, a luksuzno kupatilo opremljeno je đakuzi kadom. Takođe, naše osoblje će rado izaći u susret i nekom posebnom zahtevu, pa možete obradovati svoje lepše ili jače polovine šampanjcem, finim poslasticama, omiljenim cvećem ili nečim sasvim posebnim.

Takođe, za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je LCD TV sa kablovskim kanalima, dok zbog brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Uz sve ovo, apartman ima i fantastičnu terasu sa nezaboravnim pogledom na grad Niš sa visine, gde ćete moći da uživate u laganim jutrima ili spektakularnim večernjim prizorima.

Cena noćenja sa doručkom za 3 osobe u delux apartmanu iznosi 5.600 dinara.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: rezervacije@vivaldi-hotel-nis.com 

Niš


Zvanično, treći grad po veličini u Srbiji, Niš predstavlja kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije. Od davnina poznat kao „kapija istoka i zapada“, jedan je od najstarijih gradova u Evropi, o čemu svedoče brojna praistorijska nalazišta. Grad je smešten na reci Nišavi, a okružen je veličanstvenim planinskim masivima: Suvom planinom, Svrljiškim planinama i planinom Seličevicom. Najviša tačka grada je Sokolov kamen, vrh na Suvoj planini.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte višePročitajte više - Niš
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments