Vip Casa Club Zlatibor :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vip Casa Club Zlatibor

Vrsta: Apartmani

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
info@vipcasaclub.rs

Sajt:
www.vipcasaclub.rs

Telefon: +381 65 91 91 999

Pogodnosti

Spa i wellness centar

Bazen

Teretana

Vinski restoran Casa de Vinos

Iznajmljivanje bicikala

Besplatan privatan parking

Ski centar Tornik na 12 km

Besplatan Wi-Fi

Vip Casa Club Zlatibor, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na jednoj od najlepših planina Srbije, među bajkovitim predelima zlatiborskog zelenila, prostire se potpuno novi koncept apartmana, napravljen s namerom da svojim gostima pruži doživljaj pravog hedonizma. Kompleks Vip Casa Club čine četiri luksuzno opremljene vile – Vila Pahulja, Vila Jela, Vila Vina i Vila Iskra sa mnoštvom moderno opremljenih apartmana, hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenih pod krovom Vip Casa Club-a.

Baš kao i planina na kojoj se nalazi, Vip Casa Club ima sve što vam je potrebno za potpunu revitalizaciju duše i tela. Prepustite se uživanjima u spa i wellness centru, aktivirajte svoje telo u plivačkom bazenu ili teretani i pronađite novu energiju za svoju dušu u vinskom restoranu Casa de Vinos.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4 5

Premium apartman za 3 osobe (ili 2 odraslih i 2 dece)

1 2 3 4 5 6 7 8

Lux apartman za 5 osoba (ili 4 odraslih i 2 dece)

1 2 3 4 5 6 7 8

Vip apartman za 6 osoba (ili 4 odraslih i 2 dece)

1 2 3 4 5 6 7 8

Vip Casa Club Zlatibor

Okolina je pogodna za vožnju bicikla i skijanje. Gosti mogu iznajmiti bicikle u okviru objekta, a ski centar Tornik udaljen je 12 km od Vip Casa Club-a. Za one koji dođu svojim kolima postoji obezbeđen besplatan privatni parking.

Vip Casa Club Zlatibor je stil života posvećen dobrom osećaju i pravom užitku. Daleko od svakodnevice, u kutku mira i tišine, stvorena je magija satkana od idiličnih predela, vina, hrane i muzike, kojoj ćete se uvek rado vraćati.

1 2 3 4

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments