Vilovi Park za odmor :: Zlatiborski okrug :: Zlatar

Osnovni podaci

Ime: Vilovi Park za odmor

Vrsta: Pansion sa bungalovima

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatar, Zlatiborski okrug

E-mail:
village.vilovi@gmail.com

Sajt:
www.vilovi.info

Telefon: +381 63 80 82 400

Mobilni: +381 62 29 60 22

Pogodnosti

Zeleni ambijent parka netaknute prirode Vilovi
Besplatan parking
Pansionski restoran tradicionalne domaće kuhinje sa TV salom
Mogućnost organizvanja izleta na Zlatarsko i Uvačko jezero
Zeleni ambijent dvorišta sa stolovima i klupama
Grejanje na struju
Besplatan bežični internet
Zajedničko kupatilo na spratu gde su sobe + dva toaleta u restoranu
Bungalovi imaju potpuno opremljene kuhinje
Obezbeđen parking prostor

Vilovi Park za odmor, Zlatar slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na obroncima planine Zlatar, u seocetu i parku prirode Vilovi nalazi se naš kompleks Vilovi Park za odmor. Smešten na čak 1.200 metara nadmorske visine, udaljen je 5 km od Nove Varoši, nedaleko od Zlatarskog i Uvačkog jezera. Inače, prva prodvanica na distanci je od 5 km, a ovde je posle zalaska sunca, kretanje bez baterijske lampe gotovo nemoguće, ali su zato jutra nezaboravna.

Kompletna okolina predstavlja jedinstveni spoj prirodnih atrakcija i obiluje prelepim pejzažima pogodnim za sve vrste aktivnog odmora i rekreacije. Naši gosti su uglavnom veliki ljubitelji prirode, planinari, “pešaci”, zaljubljenici u Uvac, fotografi, kamperi, biolozi, ornitolozi, ribolovci, lovci, porodice sa malom decom, i mnogi drugi koji na putu do i od Jadranskog mora svrate na pauzu i odmor.

U odmaralištu Vilovi Park za odmor spremno će vas dočekati ljubazni i komunikativni domaćini, kao i odličan restoran tradicionalne kuhinje sa TV salom. Odmor i boravak kod nas baziran je na pansionskoj ishrani u prijatnom, prirodnom etno-ambijentu, kao stvorenom za opušten, aktivan odmor posvećen istraživanju okoline i skrivenih čari Zlatara i kanjona Uvca.

Soba za 2 osobe

Savršene za parove, ove sobe nalaze se u veoma dopadljivom objektu sagrađenom u potpunosti od drveta i uklopljenom u prirodan ambijent zelenog parka prirode. Do soba vode uske drvene stepenice, a vaši prozori gledaju na krošnje guste šume borova i smrča, koji će vam svojim blagotvornim uticajem otvoriti pluća i poželeti dobro jutro.

Sve tri dvokrevetne sobe imaju centralno grejanje i njihovi drveni podovi zastrti su ćilimima sa tradicionalnim šarama, a pored kreveta tu su i noćni stočići, kao i orman kako biste se sasvim raskomotili. Ove jednostavne sobe nalaze se na gornjem spratu kuće, gde postoji i jedno zajedničko kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u prizmelju je restoran sa još dva toaleta.

Radi brze komunikacije i svih slika ove neverovatne prirode koje ćete istog trenutka poželeti da podelite sa prijateljima, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija, a u trenucima dokolice, možete se opustiti ispred televizora u našem restoranu, ili odabrati samo svoje mesto u našoj lepoj, zelenoj okućnici kao stvorenoj za vaše potpuno uživanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: village.vilovi@gmail.com

Soba za 3 osobe

Za nerazdvojna društva ili male porodice, na raspolaganju je jedna trokrevetna soba, opremljena sa tri odvojena kreveta. U skladu sa prirodnom okolinom parka prirode, soba je sva u drvetu, sa prozorom koji gleda na krošnje guste šume borova i smrča, koji će vam svojim blagotvornim uticajem otvoriti pluća i poželeti dobro jutro.

Ova soba ima centralno grejanje, drveni pod prekriven ćilimima sa tradicionalnim šarama, a pored kreveta tu su i noćni stočići, kao i orman kako biste se sasvim raskomotili. Trokrevetna soba se nalazi na gornjem spratu kuće, gde je i zajedničko, spratno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u prizmelju je restoran sa još dva toaleta.

Radi brze komunikacije i svih slika ove neverovatne prirode koje ćete istog trenutka poželeti da podelite sa prijateljima, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija, a u trenucima dokolice, možete se opustiti ispred televizora u našem restoranu, ili odabrati samo svoje mesto u našoj lepoj, zelenoj okućnici kao stvorenoj za vaše potpuno uživanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: village.vilovi@gmail.com

Soba za 4 osobe

Naša najveća soba u dopadljivom apartmanskom objektu skladno ukopljenom u prirodan ambijent parka prirode namenjena je porodicama sa decom, parovima i nerazdvojnim četvoročlanim društvima. U skladu sa prirodnom okolinom parka, soba je sva u drvetu, sa prozorom koji gleda na na krošnje guste šume borova i smrča, koji će vam svojim blagotvornim uticajem otvoriti pluća i poželeti dobro jutro.

Ova soba imaja centralno grejanje, drveni pod zastrt je ćilimima, a pored kreveta tu su i noćni stočići, kao i orman kako biste se sasvim raskomotili. Soba je smeštena na gornjem spratu kuće, gde je i zajedničko, spratno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u prizmelju je restoran sa još dva toaleta.

Radi brze komunikacije i svih slika ove neverovatne prirode koje ćete istog trenutka poželeti da podelite sa prijateljima, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija, a u trenucima dokolice, možete se opustiti ispred televizora u našem restoranu. Uz sve ove pogodnosti, ova četvorokrevetna soba ima i svoju terasu, kao stvorenu za predivna jutra i mirne večeri.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: village.vilovi@gmail.com

Bungalov za 5 osoba

U zelenoj prirodi naše okućnice nalaze se i tri bungalova izgrađena potpuno od drveta i ukopljena u neprocenjivu, očuvanu zelenu okolinu. Bungalovi mogu sasvim udobno da smeste velike porodice, parove koji vole da se odmaraju zajedno, ili petočlana društva. Boravak u ovim bungalovima predstavlja poseban ugođaj, jer su napravljeni od drveta, šarmantno i jednostavno, ali veoma udobno sređeni.

Do spavaćih soba vode strme drvene stepenice, a prozori gledaju na prelepu okolnu prirodu, tačnije guste krošnje smrče i borovine. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa udobnim garniturama za dnevni odmor. Svi bungalovi imaju otvorene mini-kuhinje, pa ćete tu moći da pripremite sebi omiljene tople napitke i jednostavne obroke, a tu su i moderno opremljena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Bungalovi imaju svoje lepe terase sa baštenskim garniturama za uživanje u prirodnom ambijentu, a dva od tri bungalova greju se na struju, pa su udobni i topli u bilo koje doba godine, dok vam je treći bungalov, za sada, na raspolaganju samo u letnjoj polovini godine.

Takođe, zbog brze on-line komunikacije i svih slika ove neverovatne prirode koje ćete istog trenutka poželeti da podelite sa prijateljima, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija, a u trenucima dokolice, možete se opustiti ispred televizora koji vam je na raspolaganju u našem restoranu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: village.vilovi@gmail.com

O smeštaju Vilovi Park za odmor

Kod nas ćete uživati u gostoprimstvu, posebnom gastronomskom doživljaju, uz domaću rakiju i atmosferu bez zvučnog i svetlosnog zagađenja, pa je potpun odmor i zdrav san ovde zagarantovan. Naša vrata otvorena su vam u bilo koje doba godine, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, čitava ova impresivna oblast stoji vam na raspolaganju, jer se na manje od sat vremena vožnje nalaze Kremna, Sirogojno, Mokra Gora sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, zatalasane padine Zlatibora, manastir Mileševa, Sopotnica i mnoga druga popularna izletišta.

Za sve koji nas posete u letnjem periodu, tu je i naša lepa okućnica, prepuna zelenila, klupa i stolova, savršena za nova poznanstva, razmenu iskustava i dobra društva. Naravno, kod nas ćete naći i obezbeđen besplatan parking prostor.

Zlatar


Poslovica: „Nije zlato sve što sija“ odlična je, primenjiva na mnoge pojave, predele i situacije, međutim, nikako se ne odnosi na planinu koja u svom imenu sadrži reč zlato i koja usled svoje lepote, blagorodnosti, čistoće i privlačnosti kojom, prosto pleni, zaista sija – Zlatar. Ova planina nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, iznad Nove Varoši, a okružuju je reke Lim, Uvac, u čiju dolinu se sa severne strane blago spuštaju njene padine, Mileševka, čija klisura je sa južne strane oštro seče i reka Bistrica.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Zlatar
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments