Villa Vivien :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Villa Vivien

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
info@vivi.rs

Sajt:
www.vivi.rs

Telefon: +381 62 20 20 70

Pogodnosti

Vila se nalazi na Omladinskom jezeru, u blizini centra Palića
Veliko dvorište sa natkrivenom terasom i bazenom
Bar pored bazena
Igralište za decu
Besplatni bicikli i tandemi za iznajmljivanje
Prijatan ambijent i enterijer obogaćen prirodnim materijalima
Klima uređaji
Potpuno opremljene kuhinje
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Mogućnost organizovanja dodatnih sadržaja i izleta
Obezbeđen parking prostor

Villa Vivien, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Nedaleko od samog srca Palića, u prelepom zelenilu oko Palićkog i Omladinskog jezera smeštena je vila Vivien. U blizini centra, a opet u tišini i miru zelene okoline jezera, uz dugogodišnju tradiciju gostoprimstva, vila garantuje nesmetani odmor svima koji ovde potraže utočište. U prirodnom ambijentu cvetnih bašta i razgranatog drveća, ušuškana u zelenilo sopstvenog vrta, vila Vivien je savršeno mesto za porodičnu ili romantičnu avanturu.

Položajem koji zauzima ova vila pruža obilje mogućnosti za aktivan odmor. Tako se na Palićkom jezeru nalaze se tri uređene plaže, a u neposrednoj blizini su i Termalni bazen, kao i bazeni hotela Prezident, za sve kojima je plivanje i sunčanje omiljena letnja razbibriga, a možete iznajmiti brodić, pedaline ili, ako ste vešti – jedrilice.

Prelepa Subotica nalazi se na samo 8 km od Palićkog jezera, a nadohvat ruke biće vam i jedan od najlepših zooloških vrtova u Srbiji. U centru Palića očekuju vas i kafići, picerije, poslastičarnice, apoteka, menjačnice i šoping zona. Možete se upustiti i u izlete na okolne salaše ili Ludoško jezero, krenuti u pešačke ili biciklističke ture, ili na tenis i druge sportove – svi bogati sadržaji Palićkog jezera su vam na raspolaganju, te samo od vas zavisi kako ćete provesti svoj odmor.

Apartman za 2 osobe

Apartmani Višnja i Šljiva pružaju pogled na prelepu cvetnu baštu, prostrani su, prirodnog i ugodnog ambijenta u bojama koje sugerišu njihova voćna imena. Ova dva apartmana su klimatizovani i imaju svoje predsoblje, kuhinju, kupatilo i sobu za spavanje, kao i dnevni boravak, a namenjeni su pre svega parovima, ili prijateljima.

Pored velikih drvenih francuskih kreveta sa udobnim billerbeck dušecima, ovde ćete naći i noćne ormariće sa lamapama sa obe strane kreveta, ljupki stočić za kafu i dve stolice, kao i veliki televizor sa kablovskim kanalima za trenutke dokolice. U predsoblju postoji i ormarić sa ogledalom, kao i frižider, savršen za hlađenje vina ili odlaganje namirnica. Apartman raspolaže i svojim privatnim kupatilom sa tuš kabinom, u kome ćete naći i fen za kosu, velike i male peškire, kao i kompletan kozmetički i toaletni pribor, a kupatilo možete i grejati.

Apartmani imaju i kompletnu mini kuhinju u predsoblju sa sudoperom, rešoom, električnim lončićem, posuđem i escajgom, te ako ste raspoloženi, možete pripremiti i poneki ukusan obrok. Radi vašeg posla ili zadovoljstva, obezebeđena je besplatna bežična internet konekcija. Na raspolaganju vam je i velika natrkirvena terasa u dvorištu sa bazenom, gde možete uživati u suncu i novim poznanstvima, a za najmlađe tu je drveno igralište sa penjalicama i ljuljaškama.

Cene su u proseku 10€/noć po osobi, ali tu su uvek neke akcije sa popustima.
Za više inforamcija kontaktirajte na mejl: info@vivi.rs

Apartman za 3+1 osobu

Jagoda i Jabuka su naši veliki apartmani sa mini kuhinjom, prostranom sobom za spavanje i dnevni boravak i svojim privatnim kupatilima. Prirodni i prijatni ambijent čije boje sugerišu sami nazivi apartmana istaknut je predivnim pogledom na cvetnu baštu i prelepo jezero. Sobe apartmana su dovoljno prostrane, pa se u njih, prema potrebi može ubaciti i četvrti ležaj.

Ovde vam je na raspolaganju veliki francuski ležaji koji se može odvojiti i kreveti standardnih dimenzija za jednu osobu, svi sa udobnim billerback dušecima, pa su ovi apartmani savršeni kako za porodice sa decom, tako i za tročlana ili četvoročlana društva i garantuju maksimalan komfor, već prema željama naših gostiju.

Apartmani su klimatizovani i u njima ćete naći i velike garderobne ormane, noćne ormariće sa lampama za čitanje uz svaki krevet, a tu su i ljupki stočići sa stolicama za uživanje u zajedničkim trenucima. U predsoblju se nalazi i kompletna mini kuhinja sa firižiderom, rešoom, električnim lončetom, posuđem i escajgom, te se možete upustiti i u kulinarske čarolije.

Za trenutke dokolice, u apartmanima se nalaze i veliki televizori sa kablovskim kanalima, a možete koristiti i besplatnu bežičnu internet konekciju, bilo za potrebe posla ili iz zadovoljstva. Kupatila su opremljena tuš kabinama, a u njima ćete naći i grejalicu, velike i male peškire fen, kao i kompletan toaletni i kozmetički pribor. Na raspolaganju vam je i velika natrkirvena terasa u dvorištu sa bazenom, gde možete uživati u suncu i novim poznanstvima, a za najmlađe tu je drveno igralište sa penjalicama i ljuljaškama.

Cene su u proseku 10€/noć po osobi, ali tu su uvek neke akcije sa popustima.
Za više inforamcija kontaktirajte na mejl: info@vivi.rs

 

O smeštaju Villa Vivien

Dvorište vile Viven je uređeno kao park, sa velikim otvorenim prostorom u kome se nalazi i privatni bazen, sa drvenim igralištem za mališane i barom za sve mame i tate, kao i velikom terasom na kojoj ćete moći da uživate u svako doba dana. Vila je samo uvod u sve lepote Palićkog jezera, a ovde vas očekuje udoban i moderno opremljen enterijer te će vaš ostanak sigurno biti prijatan i nezaboravan. Za sve naše goste obezbeđen je i besplatan parking, a za ljubitelje biciklizma, možete se poslužiti našim biciklima i tandemima bez ikakve naknade!

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments