Vila Zemun :: Beogradski okrug :: Zemun

Osnovni podaci

Ime: Vila Zemun

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zemun, Beogradski okrug

E-mail:
office@vilazemun.com

Sajt:
www.vilazemun.com

Telefon: +381 11 2191 778

Mobilni: +381 62 661 414

Pogodnosti

Strogi centar Zemuna, blizina Dunavskog keja
TV sa kablovskim kanalima
Radio
Mini bar
Telefon, direktna linija
Klima uređaj
Besplatan bežični internet

Vila Zemun, Zemun slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Zemun nalazi se u samom jezgru starog Zemuna, u neposrednoj blizini obale Dunava, koja je udaljena svega 50 metara i prelepog šetališta kraj njega. Tu je i kula Gardoš, na samo 500m od vile, dok je opera – teatar Madlenijanum udaljen svega 100 metara.

Kako se nalazi na svega par minuta od taksi i autobuske stanice odakle vode linije do svih ključnih tačaka u Beogradu, lokacija vile pruža laku i brzu povezanost sa ostalim delovima grada, kao i sa autoputevima Beograd – Novi Sad i Beograd – Zagreb. Ipak, ušuškana u lepo uređenom unutrašnjem dvorištu, Vila Zemun nudi idealno prenoćiste za sve koji žele mirne noći bez buke saobraćaja i gradske vreve.

Soba za 1 osobu

Jedna jednokrevetna soba u ponudi Vile Zemun, savršeno je mesto za boravak kako onih osoba koje su u Zemunu poslom, tako i onih koji su odlučili da se potpuno posvete istraživanju i upoznavanju ovog nesvakidašnjeg grada.

Prijatne zemljane boje enterijera i udoban bračni krevet, biće i više nego komforni, a tu su i stolica i stočić, lampe i prijatno sobno osvetljenje, kao i garderober za odlaganje odeće. U ovoj sobi nalazi se i moderno uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima.

Naši gosti u svakoj od ovih soba mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet, kao i telefon sa direktnom linijom i radio. Ukoliko ožedne, mogu se poslužiti omiljenim pićem iz mini bara. Soba je klimatizovana, tako da će gostima tokom vrelih dana prijatnu temperaturu obezbediti hladan vazduh.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@vilazemun.com

Soba za 2 osobe

Nema tog para ili dvoje prijatelja koji će odsesti u jednoj od dvokrevetnih soba Vile Zemun, a koji neće biti očarani elegantnim i prijatnim enterijerom, detaljima koji doprinose udobnosti i skladu čitavog prostora, kao i, naravno, fantastičnim okruženjem ove vile.

Pored udobnih, bilo bračnih, bilo zasebnih kreveta, raspoređenih u 9 soba i obučenih u kvalitetnu, lepu i mekanu posteljinu, tu su noćni stočići i lampe, stolice i stočići, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe u ormarima. U ovim elegantno uređenim sobama se nalazi i moderno i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima.

Naši gosti u svakoj od ovih soba mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet, kao i telefon sa direktnom linijom i radio. Ukoliko ožedne, mogu se poslužiti omiljenim pićem iz mini bara. Sobe su klimatizovane, tako da će gostima tokom vrelih dana prijatnu temperaturu obezbediti hladan vazduh.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@vilazemun.com

Zemun


U zagrljaju Save i Dunava, okruženo plodonosnom ravnicom i, ako je sudeći po njegovom današnjem izgledu, pod budnim okom srećne zvezde, još pre više od 1.000 godina nastalo je drevno keltsko naselje Taurunum. Smatra se međutim da su prvi stanovnici tog područja koje danas zovemo Zemun naselili još 4.500 godina pne. Tragovi ovog naselja pronađeni su na brdu Gardoš, na mestu današnjeg groblja. Sa ovog mesta tokom Rimske vladavine i nadalje, uprkos brojnim bitkama, razaranjima, paljevinama, ali i zahvaljujući periodima prosperiteta razvijao dalje Zemun.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte višePročitajte više - Zemun
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments