Vila Vesna :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Vila Vesna

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
april19@mts.rs

Sajt:
www.kopaonik5.com

Telefon: +381 64 65 11 805

Pogodnosti

Vila se nalazi nadomak žičare Sunčana Dolina, u Vikend Naselju, na 5 km od centra Kopaonika
Prodavnica i restoran u neposrednoj blizini
Picerija “Čajetinska dolina” obezbeđuje polupansionsku ishranu i popuste za goste vile
Podno grejanje na struju
Poptuno opremljena kuhinja
Terasa
TV sa digitalnim signalom
Besplatan bežični internet (od sezone 2016)
Otvoreno od početka decembra do kraja marta
Obezbeđen privatni parking prostor

Vila Vesna, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Vesna nalazi se na čak 1.150 metara nadmorske visine, na jednoj od najlepših planina Srbije – Kopaoniku. Vila je smeštena u Vikend naselju, nadomak žičare Sunčana Dolina, a locirana je na oko 5 km od turističkog centra Kopaonika.

U neposrednoj blizini vile Vesna nalaze se jedan lep restoran domaće kuhinje, kao i supermarket, a odmah tu je i picerija “Čajetinska dolina”, u predivnom, relaksirajućem i intimnom ambijentu. Ovde, u piceriji, kao naši gosti možete imati razne pogodnosti, kao i mogućnost polupansionske ishrane.

Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na privatno parking mesto, a do nas ćete stići veoma lako i bez problema, jer se nalazimo uz sam regionalni asfaltni put koji vodi od Raške, preko Rudnice do Kopaonika. Naša vrata su vam otovrena tokom čitave zimske sezone, od početka decembra do kraja marta.

Apartman za 4 osobe

Naša vila nudi vam izbor od šest apartmana koji su jednako lepo uređeni i svi imaju površinu od oko 33m2. U svakom od njih veoma komforno mogu se smestiti četvoročlana društva, pa su tako idealni za porodice sa decom, ali i nerazdvojna društva ili parove. Apartmani imaju podno grejanje i veoma su topli tokom zimskih meseci, a raspolažu odvojenom spavaćom sobom, prostranim dnevnim boravkom koji uključuje kuhinju i trpezariju, dok su tu i hodnik, kupatilo i terasa.

U spavaćim sobama apartmana nalazi se francuski ležaj, sa natkasnama, noćnim svetlom i garderobnim ormanom, kako biste se ovde u potpunosti raskomotili i raspremili. U dnevnom boravku je udobna garnitura za sedenje sa trosedom koji se može razvući i poslužiti kao pomoćni ležaj za još dve osobe.

Kuhinja sa trpezarijskim stolom i stolicama je potrpuno opremljena sa šporetom, frižiderom, escajgom i posuđem za četiri osobe, pa se možete lako snaći i organizovati sebi ishranu po meri. Kupatilo svakog od apartmana je moderno opremljeno ima tuš kabinu i neophodan toaletni pribor.

Takođe, u trenucima odmora i dokolice, tu je TV sa digitalnim signalom, a od sezone 2016. obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Uz sve ovo, apartmani su veoma funkcionalno i vedro uređeni, pa je boravak ovde pravo uživanje, a enterijer je oplemenjen lepim dekorativnim i ambijentalnim detaljima koji ističu posebnu atmosferu svakog od njih. Svi apartmani imaju i terase sa pogledom na predivnu prirodu planine, i kao stovreni su za uživanje na zimskom suncu.

cene

Cene su za rentiranje apartmana za 4 osobe po noćenju, ali pošto kod nas uvek postoje razne akcije.
Za više informacije u vezi sa cenama, trenutnim akcijama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: april19@mts.rs ili telefon: +381 64 65 11 805

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments