Vila Petra :: Zapadna Srbija :: Banja Vrujci

Osnovni podaci

Ime: Vila Petra

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Vrujci, Zapadna Srbija

E-mail:
vilapetra.info@gmail.com

E-mail 2:
jovana.vrujci@gmail.com

Sajt:
www.vilapetra.rs

Telefon: +381 64 444 333 9

Telefon: vilapetra.info@gmail.com

Pogodnosti

Izuzetna lokacija vile, u neposrednoj blizini bazena Vrujci
Vila je na raspolaganju gostima od 01.05 do 31.10.
Privatni otvoreni bazen sa terasom za sunčanje
Kafe bar sa ambijentalnom terasom
Sauna, đakuzi i soba za masaže
Igralište za decu za trambolinom
Terasa sa pogledom ka bazenu ili vrtu
Neke sobe su klimatizovane
Frižider u svakoj sobi
Plazma TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Petra, Banja Vrujci slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom centru Banje Vrujci, u očuvanoj prirodi podnožja Suvobora, nalazi se udobno smeštena Vila Petra. Kako je locirana između spa centra i bazena „Vrujci“, u neposrednoj blizini vile nalaze se raznovrsni turistički sadržaji kao i veliki broj restorana tradicionalne kuhinje na koje se možete osloniti i za pristupačnu pansionsku uslugu tokom boravka u Banji. U okviru vile postoji i kafe bar namenjen vašem opuštanju i uživanju sa velikom letnjom baštom i pogledom na dečije igralište.

Takođe, u zelenilu i privatnosti dvorišta očekuje vas i bazen sa lekovitom banjskom vodom i divnom terasom za sunčanje, kao i hidromasažna kada na otvorenom pa u svim blagodetima lekovitih svojstava ove vode možete uživati tokom čitavog boravka u Banji Vrujci. Uz sve ovo, za potpunu revitalizaciju i detoksikaciju organizma, u najmirnijem delu naše vile smeštena je sauna u brvnari sa sobom za sve vrste masaža.

Soba za 1 osobu

Ova jednostavna, udobna i lepo uređena soba odličan je izbor ukoliko želite da se odmorite od puta, predahnete u divnoj bankskoj prirodi i uživate u vrhunskom komforu. Ova prostrana i svetla soba opremljena je krevetom sa natkasnama na uzglavlju, garderobnim ormanom i drugim funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raskomotili i opustili.

Takođe, kako biste uvek pri ruci imali rashlađeno piće i sveže voće, u sobi se nalazi i mali frižider, a na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom. Uz plazma TV i kablovske kanale nećete morati da propustite ni omiljene programe ili važne utakmice dok ste na odmoru, a za sve koji su sa sobom poneli i poneku radnu obavezu – ili naprosto uživaju u društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija širom vile.

Slobodno vreme možete provesti uživajući uz bazen, đakuzi ili relaksirajući se u sauni, dok je kafe u našem dvorištu namenjen vašem opuštanju i druženju sa drugim gostima. Ova udobna i lepa soba ima i svoju privatnu terasu sa baštenskom garniturom, pa možete uživati u predivnom zelenilu i pogledu na panoramu ovog ljupkog gradića.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilapetra.info@gmail.com

Soba za 2 osobe

Banja Vrujci pravo je mesto za romantičan vikend, ali i relaksirajuće putovanje u bliskom društvu, sa kolegama ili decom. Ukoliko putujete u paru, možemo vam ponuditi izbor od šest soba opremljenih francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, kako biste uživali u komforu i privatnosti koji vam je potreban.

Sobe su prostrane, prijatno uređene i imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Dve su i klimatizovane, a sve sadrže i mali frižider kako biste pri ruci uvek imali rashlađenu vodu ili sveže voće.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i u opuštanju uz plazma TV sa kablovskim kanalima. U čitavoj vili obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija, pa možete uživati u omiljenim društvenim mrežama i aplikacijama, a ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Takođe, vašem relaskiranju i odmoru namenjen je i otvoreni bazen sa đakuzi kadom i saunom. Sve sobe imaju svoje lepe terase sa baštenskim garniturama i pogledom ka bazenu ili zelenilu našeg vrta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilapetra.info@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ova soba namenjena je roditeljima sa decom, a biće odličan izbor i za nerazdvojna, intimna društva. Prilično je prostrana, svetla i klimatizovana, pa će vam pružiti sav komfor i privatnost kako biste živali u svom lekovitom boravku. Francuski ležaj, dva odvojena kreveta, natkasne, garderobni orman i drugi funkcionalni nameštaj omogući će vam da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite.

Na raspolaganju vam je i lepo uređeno, privatno kupatilo sa tuš kabinom peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Kako biste uvek pri ruci imali rashlađeno piće i sveže voće, u sobi se nalazi i mali frižider. Uz plazma TV i kablovske kanale nećete morati da propustite ni omiljene programe ili važne utakmice, a za sve koji su sa sobom poneli i poneku radnu obavezu – ili naprosto uživaju u društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Slobodno vreme možete provesti uživajući uz bazen, đakuzi ili relaksirajući se u sauni, dok je kafe bar u našem dvorištu namenjen vašem opuštanju i druženju sa drugim gostima. Ova udobna i lepa soba ima i svoju privatnu terasu sa baštenskom garniturom, pa možete uživati u predivnom zelenilu i pogledu na panoramu ovog ljupkog gradića.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilapetra.info@gmail.com

Soba za 4 osobe

Četvorokrevetna soba namenjena je porodicama sa decom, ali i bliskim društvima ili parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Klimatizovana, prostrana i svetla, ova soba je veoma mirna i pružiće vam sav neophodan komfor za potpun odmor i opuštanje. Opremljena je sa dva francuska ležaja, a na raspolaganju vam je i ostali funkcionalni nameštaj, pa ćete ovde moći da se sasvim lepo raspremite i raskomotite.

U sastav sobe naravno ulazi i lepo uređeno, privatno kupatilo sa tuš kabinom peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, kako biste uvek pri ruci imali rashlađeno piće i sveže voće, u sobi se nalazi i mali frižider. Uz plazma TV i kablovske kanale nećete morati da propustite ni omiljene programe ili važne utakmice, a za sve koji su sa sobom poneli i poneku radnu obavezu – ili naprosto uživaju u društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Slobodno vreme možete provesti uživajući uz bazen, đakuzi ili relaksirajući se u sauni, dok je kafe u našem dvorištu namenjen vašem opuštanju i druženju sa drugim gostima. Velika, privatna terasa sa baštenskom garniturom pravo je mesto za uživanje u kafi i predivnoj zelenoj okolini Banje Vrujci.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilapetra.info@gmail.com

Vila Petra

Trambolina, kućica iz bajke, kreativne igračke i vršanjaci učiniće i odmor vaših mališana ispunjenim i nezaboravnim u Vili Petra. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan, privatni parking. Naša vrata su vam otvorena tokom čitavog perioda letnje sezone, od početka maja do kraja oktobra.

vila4 vila5 vila6

Banja Vrujci


Topla voda koja „vri“, pušeći se zahvaljujući toploti koja je veća od okolnog vazduha i gasu koji uzgred izbija i nikada ne ledi. To je značenje reči vrujačkih izvora, smelih pokretača i „osnivača“ danas jedne od najpopularnijih banja u Srbiji, banje Vrujci. Njena umereno kontinentalna klima je blaga, dok se razvila gotovo na mestu koje bi, ako bismo na kartu Srbije gledali kao na odraz čoveka u ogledalu, predstavljalo samo njeno srce.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte višePročitajte više - Banja Vrujci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments