Vila Minjon :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Vila Minjon

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
vilaminjon@hotmail.com

Sajt:
www.vilaminjon.net

Telefon: +381 36 615 663

Pogodnosti

Vila je locirana 5 minuta šetnje od centra Vrnjačke Banje, 50 m od banjske promenade
Restoran u okviru vile
Letnja bašta sa rezervisanim stolovima za goste
Boravak na bazi noćenja sa doručkom
Mogućnost pansiona
Besplatan room service
Svaka soba ima provatni balkon
Klima uređaj
Besplatna kozmetika u kupatilima
Dnevno pospremanje soba
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi u svim zajedničkim prostorima
Određene sobe su namenjene za pušače
Dozvoljeno za kućne ljubimce uz prethodu najavu i dodatnu nadoknadu
Besplatan parking

Vila Minjon, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Minjon udaljena je samo 50 metara od promenade, banjskog šetališta i Wellness centra, koliko i od Zamka kulture u prelepoj Vrnjačkoj Banji. U lekovitoj prirodi Banje, Vila Minjon ima prekrasnu letnju terasu za goste, gde će za vas biti rezervisan sto, pa ovde možete uživati uz ručak i večeru. U okviru cene smeštaja, svako jutro očekuje vas i kontinentalni doručak, kafa ili čaj uz kroasan sa džemom.

U sklopu Vile Minjon nalazi se i restoran gde možete uživati u specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje, a svoj boravak možete zasnovati i na pansionu. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.

Soba za 2 osobe

Predivan ambijent, intimna atmosfera i prava tradicionalna gostoljubivost vile čine je idealnom destinacijom za romantična putovanja, male porodice ili bliska društva, a izvrsna organizacija, garni usluga ili pansion čine sobe vile pogodnim i za poslovna putovanja. Našim gostima na raspolaganju je 8 elegantnih soba prepunih svetla.

Sve su klimatizovane i imaju centralno grejanje, te su prijatne za boravak tokom čitave godine. Opremljene su fleksibilnim krevetima koji mogu biti ili veliki francuski ležaj ili dva odvojena kreveta u zavisnosti od vaših preferencija. Uz to, sve sobe su dovoljno prostrane da u njih možemo uneti i dodatni ležaj. Takođe, definisane su sobe u kojima je dozvoljeno pušenje, kao i one u kojima prihvatamo vaše kućne ljubimce, uz prethodnu najavu i dodatnu nadoknadu.

Privatna kupatila soba su luksuzno uređena, opremljena kompletnim besplatnim toaletnim i kozmetičkim priborom, te fenom za kosu, a peškiri će biti menjani svakog dana. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a u svim zajedničkim prostorima vile dostupna je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoju jutarnju kafu popijte u predivnom ambijentu našeg klub-restorana, dok vas tokom letnje sezone očekuje rezervisan sto u našoj zelenoj bašti. Za potpuno uživanje u svakom trenutku odmora, sve sobe imaju i svoj balkon.

Deca do 12 godina u Vili Minjon borave besplatno;
5% popusta na rezervaciju putem e-mail adrese;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaminjon@hotmail.com

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments