Vila Marija :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Vila Marija

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
vila.marija.palic@gmail.com

Sajt:
www.vila-m.com

Telefon: +381 24 753 575

Mobilni: +381 62 18 85 550

Pogodnosti

Vila je na 300m od jezera Palić, u neposrednoj blizini Zoo vrta
Lepo uređeno dvorište
Recepcija
KTV
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking
Otvoreni smo preko čitave godine

Vila Marija, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Marija nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u čuveni palićki Zoo vrt i na samo 300m udaljenosti od jezera Palić, Ženskog štranda, Riblje čarde, jahting kluba i teniskih terena. Naši gosti mogu uživati u opuštajućem ambijentu dvorišta vile, gde ujedno mogu bezbedno i besplatno, parkirati svoje automobile.

U sklopu vile Marija postoji i recepcija gde će naše ljubazno osoblje odgovoriti na svako vaše pitanje ili zahtev ili vam pomoći oko snalaženja na Paliću. U našoj vili mir i odmor, tokom cele godine, mogu potražiti kako parovi, tako i manja grupa prijatelja ili manje porodice.

Soba za 2 osobe

U sastavu vile Marija nalazi se osam komfornih soba sa bračnim ili dva odvojena kreveta namenjenih za parove ili dvoje prijatelja. Ipak, u sobama se nalazi i po jedna fotelja na razvlačenje gde po potrebi može spavati treća odrasla osoba ili dete.

Svaka soba ima i toaletni stočić sa stolicama i velikim ogledalom, kao i moderne lampe koje upotpunjuju estetski ugođaj. Naši gosti se, tokom boravka u vili mogu opustiti uživajući u programima kablovske televizije ili koristiti besplatni bežični internet, kako za potrebe posla, tako i razonode. Sobe imaju i moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vila.marija.palic@gmail.com

soba1 soba3 soba4 soba2

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments