Vila Madić :: Pirotski okrug :: Vojnegovac

Osnovni podaci

Ime: Vila Madić

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Vojnegovac, Pirotski okrug

E-mail:
siki1325@gmail.com

Telefon: +381 60 01 76 119

Pogodnosti

Prostrano zajedničko dvorište sa garniturom za sedenje
Zajednički roštilj
Zajednička potpuno opremljena kuhinja
Zajednički dnevni boravak
Zajedničko kupatilo
Zajednička terasa
Besplatan parking

Vila Madić, Vojnegovac slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U zelenilom okruženom i mirnom selu Vojnegovac, pod brdom Padež i masivom Stare planine, spokoj i odmor pronaći ćete u vili Madić, gde će vas rado i prisno dočekati njeni ljubazni domaćini.

Od Vojnegovca i vile Madić do Pirota ima oko 10km, kao i do Dimitrovgrada i granice sa Bugarskom. Na samo 3km od sela protiče reka Nišava, zatim manastir Sukovac udaljen je 5km, a veličanstveni kanjon reke Jerme nalazi se na 8km udaljenosti.

Soba za 2 osobe

U tri sobe vile romantični parovi će moći da se dobrano odmore i opuste, te da uživaju u cvrkutu ptica i drugim opuštajućim zvukovima prirode. U dve sobe nalazi se po bračni krevet, a u jednoj je kauč na razvlačenje za dve osobe. Svi kreveti su obučeni u udobnu i mekanu posteljinu. Pored njih, u svakoj od ovih lepo uređenih soba postoje prostrani garderoberi za odlaganje odeće, kao i sve one sitnice bez kojih se teško može zamisliti udoban smeštaj.

U prizemlju vile smeštene su zajedničke prostorije – potpuno opremljena kuhinja sa prijatnom i prostranom trpezarijom koja sadrži sudoperu, frižider, šporet kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Dnevni boravak sa kaučima i foteljama, mesto odmora i druženja, idealno je da se naši gosti upoznaju i razmene iskustva stečena obilaskom ovih krajeva. U prizemlju se takođe nalazi i zajedničko, lepo uređeno kupatilo.

Gosti vile zajednički mogu koristiti i malu terasu koja se nalazi na spratu kuće, i sa nje se sladiti pogledom i ispunjavati dušu prizorima moćne ravnice, brda, doline, nepreglednih njiva i voćnjaka.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: siki1325@gmail.com

Soba za 4 osobe

Na spratu vile Madić, četvoročlana porodica ili grupa prijatelja, u okrilju jedine četvorokrevetne sobe koja im je na raspolaganju, moći će da pronađu svoj mir i uživaju u lepom raspoloženju. U sobi su smeštena dva kauča na rasklapanje, obučena u udobnu i mekanu posteljinu. Pored njih, tu su i garderoberi za odlaganje odeće, kao i sve one sitnice bez kojih je nemoguće zamisliti udoban i prijatan smeštaj.

Ova soba ima nešto posebno, naročitu pogodnost, a to je velika zasebna terasa, sa koje u svojoj intimi mogu uživati u prelepom seoskom okruženju, mirisima i očaravajućim zvucima. Uz sve ovo, u prizemlju vile smeštene su zajedničke prostorije – potpuno opremljena kuhinja sa prijatnom i prostranom trpezarijom koja sadrži sudoperu, frižider, šporet kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Dnevni boravak sa kaučima i foteljama, mesto odmora i druženja, idealno je da se naši gosti upoznaju i razmene iskustva stečena obilaskom ovih krajeva. U prizemlju se takođe nalazi i zajedničko, lepo uređeno kupatilo.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: siki1325@gmail.com

O smeštaju Vila Madić

Dvorište vile je ogromno i travnato, prepuno cveća, voćki i zelenila, idealno za opuštanje i posmatranje okoline, dok se dečica u njemu slobodno mogu igrati i trčkarati.

Tokom leta, domaćini za njih postavljaju i bazen, koji će im pričiniti posebnu radost i zadovoljstvo. Odrasli se mogu opuštati na garnituri za sedenje, a tu je i česma i roštilj na kome mogu uživati pripremajući neke od svojih omiljenih specijaliteta. Gosti koji dođu svojim automobilima bezbrižno ih mogu ostaviti u okviru ovog prostranog dvorišta.

Vojnegovac


Vojnegovac je malo mesto, okruženo njivama i voćnjacima, na samo 12km od Pirota predstavlja idealno mesto da posluži kao sklonište od svakodnevnih stresova velikih gradova i kao baza za obilazak slikovitog pirotskog regiona. Pored toga što je Vojnegovac savršeno mesto za odmor, odlično je i za proputovanje do Bugarske, Grčke ili Turske, na samo 10km do Dimitrovgrada, graničnog prelaza Gradina, ka Bugarskoj.


Pročitajte više

Pirotski okrug


Ovu oblast proslavio je jedan stari zanat, koji je danas izrastao u čitavu industrijsku granu, a to je ćilimarstvo. Pirotski ćilimi su veoma poznat i tražen proizvod. Takođe, ovaj kraj je poznat i po nadaleko čuvenoj i poslovičnoj štedljivosti svojih stanovnika, o kojoj se često zbijaju šele. Ipak, pored svega ovoga ovaj okrug je veoma bogat brojnim prirodnim lepotama i kulturno istorijskim spomenicima.


Pročitajte višePročitajte više - Vojnegovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments