Vila Ljubica :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Vila Ljubica

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
popcic@hotmail.com

Sajt:
www.vilaljubica.rs

Telefon: +381 63 77 73 547

Pogodnosti

Vila je locirana u samom centru Vrnjačke Banje
Restoran „Tri golubice“
Mogućnost pansionske ishrane
Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, u okviru vile
Velnes centar (tepidarijum, sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaže)
Konferencijska sala
Klima uređaj i centralno grejanje
Opremljena čajna kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Ljubica, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Ljubica predstavlja pravi mali raj za posetioce Vrnjačke Banje. Smeštena je uz samo šetalište u centru grada, a zeleno okruženje štiti je od buke i gradske gužve. Već u našem neposrednom okruženju nalaze se kafići, restorani, butici i razne prodavnice, a Banja je mesto gde se tokom godine održava čitav niz manifestacija zabavnog ili kulturnog karaktera i pruža mnogobrojne mogućnosti za aktivan odmor, rekreaciju, relaksaciju i uživanje.

U okviru Vile Ljubica postoji i ekskluzivni restoran „Tri golubice“, u jednoj od najstarijih zgrada u Vrnjačkoj Banji, koji pleni svojim autentičnim ambijentom i prijatnom atmosferom, a svi naši gosti svoj boravak kod nas mogu zasnovati i na pansionu ovog renomiranog restorana. Naša vila je pravo mesto i za poslovne susrete i sastanke, a na raspolaganju vam je konferencijska sala pogodna za organizovanje predavanja, seminara i drugih poslovnih prilika.

Studio za 2 osobe

Naši dvokrevetni studiji namenjeni su romatničnim ili porodičnim putovanjima, a osmišljeni su tako da zadovolje sve vaše potrebe za mirom, privatnošću i odmorom. Sva tri studija su klimatizovana i imaju centralno grejanje pa su pogodni za boravak tokom čitave godine, a posebna „pametna“ rešenja u gradnji i odabir prirodnih materijala čine ih dodatno pogodnim za odmor.

Svi su opremljeni pažljivo biranim, funkcionalnim nameštajem, sa dva pojedinačna kreveta, pa se tu možete sasvim raspremiti i raskomotiti. Na raspolaganju vam je i mala čajna kuhinja za pripremu kafe ili nekog laganog obroka, a svoj odmor kod nas možete zasnovati i na pansionu restorana „Tri golubice“. Sastavni deo svakog studija je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u opuštanju u velnes centru ili uz bazen, ali i uz TV sa kablovskim kanalima, dok vam je za društvene mreže i omiljene mobilne aplikacije na raspolaganju besplatna bežična internet konekcija. Svoj dan možete započeti u bašti restorana, ili uživati u našem lepo uređenom dvorištu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: popcic@hotmail.com

studioza2-1 studioza2-2 studioza2-3 studioza2-4 studioza2-5 studioza2-6

Studio za 3 osobe

Ova dva studija namenjena su kako malim porodicama, tako i bliskim, tročlanim društvima, ali i parovima koji žele da uživaju u više komfora i prostora. Oba su potpuno klimatizovana i imaju centralno grejanje, pa su pogodni za boravak tokom čitave godine, a posebna „pametna“ rešenja u gradnji i odabir prirodnih materijala čine ih dodatno pogodnim za odmor.

Ovi trokrevetni studiji imaju po jedan francuski ležaj i fotelju koja se može razmestiti za treću odraslu osobu ili dete. Na raspolaganju vam je i mala čajna kuhinja pa tu možete pripremiti sebi kafu ili neki lagani obrok, a svoj odmor kod nas možete zasnovati i na pansionu restorana „Tri golubice“. Sastavni deo oba studija je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u opuštanju uz TV sa kablovskim kanalima, a za društvene mreže i omiljene mobilne aplikacije na raspolaganju vam je i besplatna bežična internet konekcija. Leti, uz jutarnju kafu možete uživati i pored bazena, a pravo opuštanje i novu energiju pronađite u našem velnes centru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: popcic@hotmail.com

Apartman za 4 osobe

U našoj vili nalaze se i tri apartmana namenjena opuštenom, porodičnom odmoru, a pravi su izbor i za parove koji žele da uživaju u apsolutnom komforu. Svi su klimatizovani i imaju centralno grejanje, pa su pogodni za boravak tokom čitave godine, a posebna „pametna“ rešenja u gradnji i odabir prirodnih materijala čine ih dodatno udobnim.

Svaki od apartmana ima odvojenu, intimnu spavaću sobu opremljenu francuskim ležajem, sa natkasnama i garderobnim ormanom, kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dnevni boravak namenjen je druženju i zajedničkim aktivnostima, a udobna garnitura za sedenje može se razmestiti kao ležaj za još dve odrasle osobe. U dnevnom obravku je i lepa, mala kuhinja sa trpezarijom, pa tu možete pripremiti sebi kafu ili neki lagani obrok, a svoj odmor kod nas možete zasnovati i na pansionu restorana „Tri golubice“. Svi apartmani imaju i svoja moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u opuštanju u velnes centru ili uz bazen, ali i uz TV sa kablovskim kanalima, a za društvene mreže i omiljene mobilne aplikacije na raspolaganju vam je i besplatna bežična internet konekcija. Ovi veliki, moderni i lepo uređeni apartmani pružaju vam mogućnst da uz jutarnju kafu i doručak uživate u pogledu na lepo zelenilo vrta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: popcic@hotmail.com

Depandans apartman za 4 osobe

U našem aneksu, u dvorištu vile nalaze se i ova dva apartmana, namenjena porodičnom ili romantičnom odmoru u predivnoj prirodi Vrnjačke Banje. Ovi depandans apartmani uređeni su po istim, visokim standardima, kao i oni u našoj vili, a svojim izdvojenim položajem mogu vam pružiti dodatnu privatnost i mir. Inače, posebno su pogodni za velika društva ili grupne smeštaje, jer će samo vama biti dostupan čitav depandans.

Takođe, potpuno su klimatizovani i imaju centralno grejanje, te su vam naša vrata otvorena tokom čitave godine, a naša vila sa svojim sadržajima pravo je mesto za svako godišnje doba. Oba ova apartmana imaju odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i kombinovani dnevni boravak. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, natkasnama i garderobnim ormanom, kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Dnevni boravak namenjen je druženju i zajedničkim aktivnostima, a udobna garnitura za sedenje može se razmestiti kao ležaj za još dve odrasle osobe. U dnevnom boravku je i lepa, mala kuhinja sa trpezarijom, pa tu možete pripremiti sebi kafu ili neki lagani obrok, a svoj odmor kod nas možete zasnovati i na pansionu restorana „Tri golubice“. Sastavni deo oba depandans apartmana je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u opuštanju u velnes centru vile ili uz bazen tokom leta, ali i uz TV sa kablovskim kanalima, dok vam je za društvene mreže i omiljene mobilne aplikacije na raspolaganju besplatna bežična internet konekcija. U jutarnjoj kafi možete uživati uz pogled na lepo zelenilo dvorišta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: popcic@hotmail.com

O smeštaju Vila Ljubica

Leti se možete opustiti i sunčati pored otvorenog bazena uz sveže voće i hladne napitke, a naš velnes centar pravo je mesto da se sasvim prepustite relaksaciji i obnovite zdravlje i energiju. Tepidarijum, parno kupatilo, sauna i đakuzi zamišljeni su kao program intimnog opuštanja za dvoje, a razni programi masaža upotpunjuju našu ponudu. Uz sve navedeno, za sve naše goste obezbeđen je i besplatan parking.

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments