Vila Leonardo :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Leonardo

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
ivanue74@gmail.com

Telefon: +381 64 445 9999

Pogodnosti

Vila je smeštena na 400 m od ski-staze i 700 m od Zlatiborskog jezera
U blizini je Titova vila
Zeleno dvorište idealno za dečiju igru tokom leta
Etažno grejanje na struju
Terase sa garniturama za sedenje
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa satelitskim kanalima
Otvoreno tokom cele godine
Obezbeđen parking ispred vile

Vila Leonardo, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Leonardo je sasvim nova i nalazi se u naselju Sloboda na Zlatiboru, oko 700 metara od Kraljevog Trga i jezera. Udaljeni smo svega 400 metara od ski staze, a prve prodavnice, kafiće i piceriju naći ćete na samo 5 minuta lagane šetnje od nas.

Vila Leonardo ima i svoje lepo uređeno dvorište koje je leti prava zelena oaza, a samim tim i savršeno mesto za bezbrižnu dečiju igru. Naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, možete računati i na besplatan parking ispred vile.

Apartman za 2-4 osobe

U vili Leonardo nalaze se dva nova, moderno uređena apartmana namenjena opuštenom odmoru u predivnoj zlatiborskoj prirodi. Moderno opremljeni apartmani imaju etažno grejanje na struju, pa su pogodni za odmor i boravak tokom čitave godine.

U odvojenim spavaćim sobama su prostrani francuski ležajevi sa natkasnama i funkcionalnim nameštajem, pa se tu možete sasvim raspremiti i raskomotiti. Veliki dnevni boravak namenjen je dnevnom odmoru, druženju i zajedničkim aktivnostima, a tu je velika ugaona garnitura koja se može razmestiti kao udoban ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Ovde je i veliki trpezarijski sto sa stolicama, a uz potpuno opremljenu kuhinju možete se sasvim opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće.

Apartmani imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom satelitskih kanala. Ova dva lepa i prostrana apartmana imaju i velike terase sa baštenskim garniturama, savršene za laganu kafu u jutarnjoj svežini čistog planinskog vazduha, i uživanje u čudesnim letnjim večerima, uz omiljeno piće i druženje sa vama dragim osobama.

Apartmani se izdaju već po ceni od 20 evra/dan;
Za približnije informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: ivanue74@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments