Vila Čigota :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Čigota

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
lazartrisovic@yahoo.com

Telefon: +381 64 496 53 61

Pogodnosti

Vila je smeštena na brdu Čigota, u blizini Ribničkog jezera
Ski centar Tornik je na 10 km
Veliko zeleno dvorište
Igralište za decu
Video nadzor
Velika natkrivena terasa
Centralno grejanje
Kamin na drva
Visoka panoramska galerija
Nova, potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa Total TV paketom kanala
DVD plejer
Besplatan bežični internet
Digitalni sef
Šest pari skija na korišćenje
Ski-bord i sanke za decu
Obezbeđen tri parking mesta u dvorištu

Vila Čigota, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Čigota se nalazi na 4-5 km od Zlatibora magistralom ka moru, a na pola puta između Zlatibora i Vodica, 300 metara iznad magistrale a ispod brda Čigote. Ispod vile se nalazi Ribničko jezero, a kosine, livade i pašnjaci doneće vam autentični doživljaj Zlatibora, čiji je centar postao pravi grad.

Vila Čigota pravi je izbor za sve koji žele da pobegnu u pravu, netaknutu prirodu. Naselje u kome se nalazi vila se zove Smiljanski zakosi i ima preko 200 kuća, tako da ćete imati sve što Vam je neophodno za bezbrižan odmor. Naša luksuzna vila okružena je fantastičnim zelenilom, a udaljena je 300 metara od magistralnog puta. U velikom dvorištu je i igralište za decu, pa će mališani moći da provedu dan na svežem vazduhu. Na raspolaganju su vam i tri parking mesta sa kliznom kapijom koja se zaključava.

Vila za 10 osoba

Vila je površine 130 m2 uvek se izdaje u celini, pa je izuzetno pogodna kako za intimna, romantična bekstva u paru, tako i za bučne i vesele praznike sa porodicom, skijanje ili letovanje u velikom društvu. Prostire se na tri nivoa i ima centralno grejanje.

Na raspolaganju su vam tri spavaće sobe u kojima su tri francuska ležaja i još četri odvojena kreveta. U prizemlju je veliki dnevni boravak sa predivnim kaminom, namenjen druženju i zajedničkim aktivnostima, pa je ova vila odličan izbor i za parove koji uživaju u međusobnom društvu, ali cene i svoju privatnost.

Veliki dnevni boravak sa trosedima i foteljama, stolice za ljuljanje i pucketanje vatre pravo je mesto za nezaboravnu zimsku idilu. Ovde je i veliki LCD TV sa Total TV paketom kanala, DVD plejer za dečije crtaće ili omiljene filmove. Takođe, tu je i elegantna, velika trpezarija sa okruglim stolom za sve zajedničke gozbe i poslastice, a na raspolaganju vam je i prostrana, potpuno opremljena kuhinja kako biste se sa zadovoljstvom upustili u kulinarske čarolije.

Pravo mesto za druženje je još i lepa galerija vile smeštena u potkrovlju, sa velikim stolom i ugaonom garniturom. Zastakljeni zidovi pružaju potpuno jedinstven, panoramski pogled na neverovatnu okolnu prirodu planine. Vila ima i kupatilo sa kompletnim toaletnim priborom i velikom akrilnom kadom, a tu je i još jedan odvojeni toalet.

Našim gostima na raspolaganju su i dečije sanke, ali nekoliko pari skija, jedan ski-bord, a svoje dragocenosti i dokumenta možete odložiti u digitalni sef. Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u vili postoji besplatna, bežična internet konekcija. Ako su veliki salon sa kaminom i visoka galerija namenjeni predivnim zimskim večerima, letnja jutra uz kafu i cvrkut ptica možete provesti na verandi vile okupanoj suncem sa šarenim cvetnim žardinjerama.

cene

Cene su za rentiranje čitave vile po noćenju, u zavisnosti od broja osoba;
Za decu do 7 godina GRATIS smeštaj;
HIT cene u grejnoj sezoni – decembar, januar, februar i 1.maj – cena je 100€, po danu bez obzira na broj gostiju;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: lazartrisovic@yahoo.com

vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10 vila11

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments