Vila Apolo :: Beogradski okrug :: Zemun

Osnovni podaci

Ime: Vila Apolo

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zemun, Beogradski okrug

E-mail:
office@vilaapolo.rs

Sajt:
www.vilaapolo.rs

Telefon: +381 11 414 34 00

Telefon: +381 11 414 34 01

Pogodnosti

Lobi, pogodan za konferencijsku salu
Sala za doručak, mogućnost noćenja sa doručkom
Recepcija
SAT LCD TV
Besplatan bežični internet
Klima uređaj
Balkon u svakoj smeštajnoj jedinici
Besplatna klima u sklopu hotela
Besplatan parking
Ljubazno osoblje na recepciji će vam rado odgovoriti na sva evenutalna pitanja i pružiti sve neophodne informacije

 

Vila Apolo, Zemun slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Smeštena u stambenoj oblasti Tošin Bunar u Zemunu, Vila Apolo se nalazi na svega 10 minuta vožnje od aerodroma Beograd. Ona nudi moderne i elegantne sobe u kojima će gosti uživati, bilo da su u Zemunu poslom ili radi obilaska i odmora. U blizini smeštaja, posetiocima je na raspolaganju pozamašan broj restorana, muzeji i prodavnice, a pijaca i zemunski stadion nalaze se na udaljenosti od 10min pešaka. Laganom šetnjom, do Dunava i njegovih brojnih splavova, se može stići za svega 15-ak minuta.

Doručak se služi svakog jutra u trpezariji vile Apolo. Laka jela i pića su na raspolaganju tokom čitavog dana a gosti mogu tokom lepog vremena da jedu uživajući u prijatnom ambijentu terase. Vila Apolo poseduje sopstveni lobi bar, koji je namenjen isključivo gostima vile i koji može da primi 50 gostiju, pogodan je za održavanje seminara, prezentacija, press konferencija i slične namene.

Ljubazno osoblje na recepciji će vam rado odgovoriti na sva evenutalna pitanja i pružiti sve neophodne informacije. Oni posetioci koji dođu svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da im je u sklopu vile na raspolaganju besplatan parking.

Soba za 1 osobu

Jedna jedina jednokrevetna soba u ponudi Vile Apolo, savršeno je mesto za boravak kako onih osoba koje su u Zemunu poslom, tako i onih koji su odlučili da se potpuno posvete istraživanju i upoznavanju ovog nesvakidašnjeg grada.

Prijatne boje enterijera i udoban krevet, biće i više nego komforni, a tu su i toaletni sto sa ogledalom, kao i garderober za odlaganje odeće. U ovoj sobi nalazi se i moderno uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom, sredstvima za ličnu higijenu, fenom i peškirima.

Naši gosti u ovoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim satelitskim kanalima na TV-u sa ravnim ekranom, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Soba je klimatizovana, tako da će gostima tokom vrelih dana prijatnu temperaturu obezbediti hladan vazduh. Uz sve ovo, naši gosti mogu uživati i u živopisnom pogledu sa balkona na okolinu vile.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@vilaapolo.rs

Soba za 2 osobe

Nema tog para koji će odsesti u jednoj od dvokrevetnih soba Vile Apolo, a koji neće biti očarani elegantnim i prijatnim enterijerom, detaljima koji doprinose udobnosti i skladu čitavog prostora, kao i, naravno, funkcionalnošću i praktičnošću ove sobe.

Pored udobnih bračnih kreveta, obučenih u kvalitetnu, lepu i mekanu posteljinu, tu su noćni stočići i lampe, toaletni stočić sa ogledalom, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe u ormarima. U ovim elegantno uređenim sobama se nalazi i moderno i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom, higijenskim sredstvima, fenom i peškirima.

Naši gosti u svakoj od ovih soba mogu uživati u mnogobrojnim satelitskim kanalima na TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Sobe su klimatizovane, tako da će gostima tokom vrelih dana prijatnu temperaturu obezbediti hladan vazduh. Živopisan kraj i pozitivna energija, deo su prizora u kome sa balkona može uživati par koji će odsesti u jednoj od dvokrevetnih soba Vile Apolo.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@vilaapolo.rs

Soba za 3 osobe

Jedina trokrevetna soba Vile Apolo, pružiće sav komfor i udobnost bilo manjoj porodici, bilo grupici prijatelja koji su odlučili da svoje dragocene trenutke posvete uživanju u čarima Zemuna i Beograda, ili koji su ovde možda došli poslom.

Soba je opremljena bračnim i zasebnim krevetom, svima obučenim u mekanu posteljinu. Tu je i garderober sa dovoljno mesta za odlaganje odeće, toaletni stočić sa ogledalom, kao i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine udobnim i prijatnim za boravak. U ovoj elegantno uređenoj sobi se nalazi i moderno i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom, fenom, sredstvima za higijenu i peškirima.

Dok borave u njoj, naši gosti mogu uživati u mnogobrojnim satelitskim kanalima na TV-u, sa ravnim ekranom, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Soba je klimatizovana, tako da će gostima tokom toplih dana prijatnu temperaturu obezbediti klima. Sastavni deo ove sobe je i balkon, savršeno mesto da se dočeka još jedan dan i na zracima sunca razmisli o poklonima grada Zemuna ili Beograda, koji goste ove sobe u njemu očekuju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@vilaapolo.rs

Studio za 3 do 4 osobe

Oni gosti koji ne pristaju ni na šta manje od luksuznog i skladnog enterijera i komfora, biće zadovoljni ovim prostranim studijom i njegovim prijatnim i opuštajućim ambijentom.

U njemu se udobno može smestiti troje odraslih ili četvoročlana porodica sa dvoje male dece. U odvojenom spavaćem delu, pored velikog bračnog kreveta obučenog u mekanu i kvalitetnu posteljinu postavljeni su noćni stočići i lampe, dok u prostranom ormaru ima dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Dnevnim boravkom ovog studija „gospodari“ bordo, kožna garnitura, a tu je i klub stočić, kao i radni sto sa ogledalom i još jedan ormar. Deo ovog elegantnog studija je i moderno i lepo kupatilo sa kadom, fenom, sredstvima za higijenu i peškirima. Dok borave u studiju, naši gosti mogu uživati u mnogobrojnim satelitskim kanalima na TV-u, sa ravnim ekranom, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet.

Soba je klimatizovana, tako da će gostima tokom toplih dana prijatnu temperaturu obezbediti klima. Još jedan biser ovog studija je i balkon, sa koga njegovi gosti mogu uživati u lepim prizorima iz gradskog okruženja, cvrkutu ptica, novom jutru ili zalasku sunca.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@vilaapolo.rs

Zemun


U zagrljaju Save i Dunava, okruženo plodonosnom ravnicom i, ako je sudeći po njegovom današnjem izgledu, pod budnim okom srećne zvezde, još pre više od 1.000 godina nastalo je drevno keltsko naselje Taurunum. Smatra se međutim da su prvi stanovnici tog područja koje danas zovemo Zemun naselili još 4.500 godina pne. Tragovi ovog naselja pronađeni su na brdu Gardoš, na mestu današnjeg groblja. Sa ovog mesta tokom Rimske vladavine i nadalje, uprkos brojnim bitkama, razaranjima, paljevinama, ali i zahvaljujući periodima prosperiteta razvijao dalje Zemun.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zemun
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments