Vila Angelina :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Angelina

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
jocasamsung@live.com

Telefon: +381 12 343 055

Mobilni: +381 63 498 055

Pogodnosti

Vila je smeštena na 1 km od Mitrovca, u vikend naselju Krnja Jela
2 kilometara od Zaovinskog jezera
Veliko dvorište sa letnjikovcem i roštiljem
Grejanje na drva
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa Total TV paketom kanala (+filmski paket, +Arenasport paket)
Mašina za veš
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Angelina, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Angelina nalazi se u izletničkom naselju Krnja Jela na Tari, oko 1 kilometar udaljena od Mitrovca, do koga se možete i prošetati. Tu na Mitrovcu naći ćete i najbliže prodavnice i restorane, sportske terene, odnosno brojne raznovrsne mogućnosti za aktivan zimski i letnji odmor. Zimi su tu ski staze, sankališta i zatvoreni bazen koji radi u okviru Dečijeg odmarališta, a leto je na ovom delu Tare savršeno za šetnje trim stazama, izlete na Zaovinsko jezero i Perućac ili uživanje u festivalskoj atmosferi Drinske regate.

Vila Angelina izgrađena je u stilu planinskih brvnara, sa lepom okućnicom koja će pružiti dosta prostora za igru mališanima, a tu je i veliki letnjikovac sa ozidanim roštiljem za druženje u odličnoj atmosferi. Ukoliko nam u goste dolazite sopstvenim prevozom, možete računati i na sasvim dovoljno mesta za parking.

Vila za 8 osoba

Ova udobna i lepo uređena vila za odmor prostire se na dva nivoa sa ukupno 75 m2, i pružiće vam obilje privatnosti, mira i slobode kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru i druženju sa porodicom ili društvom. Vila je pogodna i za zimovanje, a greje se na drva koja su vam obezbeđena, pa ovde možete provesti divne zimske večeri uz pucketanje vatrei  romantičnu atmosferu.

Na spratu su tri spavaće sobe, od koji su dve opremljene francuskim ležajevima, a jedna ima pojedinačne krevete, pa je vila savršena i za parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima ili više porodica. U prizemlju je veliki dnevni boravak namenjen druženju i zajedničkim aktivnostima, a opremljen je udobnom garniturom za sedenje sa dvosedom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve osobe.

Sastavni deo vile je i potpuno opremljena kuhinja sa velikom trpezarijom, pa ćete ovde moći da se brzo i lako snađete i uživate u hrani kao kod svoje kuće. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa peškirima, tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a tu je i mašina za veš, pa je vila izuzetno pogodna za porodice sa malom decom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa Total paketom kanala, u koji su uključeni i brojni filmski kanali i paket kanala Arenasport, a ukoliko budete raspoloženi za dobru atmosferu, tu je i muzički stub. Svoju jutarnju kafu, kada je vreme lepo, možete popiti i uživajući u lepom seniku u dvorištu, a ono je pravi poligon za grudvanje i snežne čarolije tokom zimskih meseci.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jocasamsung@live.com

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments