Vila Aleksandra :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Aleksandra

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
vilaaleksandra.zlatibor@gmail.com

Sajt:
www.vilaaleksandrazlatibor.com

Telefon: +381 31 848 143

Mobilni: +381 64 19 40 285

Pogodnosti

Vila je locirana u naselju Rujno, 850 metara od turističkog centra Zlatibora
Prijatno dvorište sa stolovima, klupama, suncobranima i ležaljkama
Bicikli i sanke za iznajmljivanje
Studiji i apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje
Krevetac za dete (po potrebi)
Grejanje
Fen i peškiri
Pribor za peglanje
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking

Vila Aleksandra, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Aleksandra se nalazi na 991 metar nadmorske visine, u pitomoj prirodi zlatiborskog naselja Rujno. Već samo mesto garantuje vam mir i tišinu, a do turističkog centra, jezera i brojnih sportskih, dečijih i turističkih sadržaja ove srpske planinske lepotice, stiže se lako i brzo.

Gostima je na raspolaganju osunčano dvorište Vile Aleksandra oplemenjeno cvećem, gde možete uživati u sunčanju, druženju i upoznavanju drugih gostiju. Za najmlađe goste tu je igralište.

Leti ovde možete naći ležaljke, suncobrane i bicikle, zimi sanke, te su vam naša vrata otvorena tokom čitave godine. Našim gositma nudimo prevoz od autobuske stanice, a ukoliko dolazite svojim kolima, obezbeđeno je besplatno parking mesto.

Soba za 2 osobe

Smeštaj br. 8 idealan je izbor za naše aktivne goste i romantične parove koji žele da uživaju u svakom trenutku svog odmora i provedu što više vremena u prirodi. Ugodna i jednostavno uređena, ova soba ima oko 17m2, i pružiće vam predivan pogled na zlatiborsku prirodu.

Opremljena je francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, te klub stolom sa dve fotelje, što je čini dosta komfornom. U sklopu sobe je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, te peškirima, fenom i kozmetikom. Soba je opremljena frižiderom, dovoljno prostrana, a dostupan vam je i pribor za peglanje.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, dok je za vaše omiljene on-line sadržaje i društvene mreže obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaaleksandra.zlatibor@gmail.com

Studio za 2 osobe

Smeštaj 7 je vedar i lepo uređen studio, savršen za odmor u romantičnom društvu kada želite da se prepustite svakom zajedničkom trenutku. Sa površinom od oko 23m2, veoma je funkcionalno uređen. Ima klik-klak ležaj na razvlačenje, te malu trpezariju za dvoje.

Na raspolaganju vam je potpuno opremljena kuhinja.  U sklopu studija je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, te peškirima, fenom i kozmetikom. Takođe, studio je dovoljno prostran da u njega možemo uneti i krevetac za dete, a dostupan vam je i pribor za peglanje.

Uz veliki LCD TV i kablovske kanale sigruno ćete se opustiti, a za omiljene društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena je  besplatna bežična internet konekcija. Prvu jutarnju kaficu možete popiti i u zelenilu dvorišta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaaleksandra.zlatibor@gmail.com

Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom

Studio za 2+1 osobu

Ova tri studija su idealna za male porodice, roditelje sa decom ili romantične parove. Jedan je u potkrovlju, dok su druga dva u prizmelju kuće, što ih čini pogodnim za mališane, ali i naše starije goste. Sva tri studija imaju površinu od oko 30m2, prilično su prostrani i svetli.

Opremljeni su jednim francuskim ležajem i kaučem koji se može razmestiti kao dodatni ležaj. Takođe, u njima ima dovoljno i za krevetac za dete. Svaki studio ima i svoju potpuno opremljenu kuhinju sa elegantnom trpezarijom koja će upotpuniti vaše romantične ili porodične trenutke. U sklopu svakog studija je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, te peškirima, fenom i kozmetikom.

Uz veliki LCD TV i kablovske kanale sigruno ćete se opustiti, a za omiljene društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena je  besplatna bežična internet konekcija. Dva studija imaju direktan izlaz u dvorište, dok onaj u potkrovlju ima divan pogled na zelene obronke Zlatibora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaaleksandra.zlatibor@gmail.com

Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom
studioza3-1 studioza3-2 studioza3-3 studioza3-4 studioza3-5 studioza3-6 studioza3-7

Apartman za 4 osobe

Ukoliko putujete sa porodicom, malo starijom decom ili u društvu bliskih prijatelja, ovi moderno uređeni, vedri i funkcionalni apartmani namenjeni su baš za vas. Sa površinom od oko 40m2, sva tri apartmana imaju odvojenu spavaću sobu, zbog čega donose dosta intimnog prostora i privatnosti.

Spavaće sobe opremljene su francuskim ležajevima i jednim odvojenim krevetom, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raskomotili. Veliki dnevni boravak namenjen je druženju i vašim zajedničkim aktivnostima, a garnitura se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu.

Ukoliko je potrebno, u svaki apartman možemo uneti i krevetac za dete. Uz to, svaki apartman ima i svoju potpuno opremljenu kuhinju sa elegantnom trpezarijom koja će upotpuniti vaše romantične ili porodične trenutke. Tu su naravno i privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, te peškirima, fenom i kozmetikom.

Uz veliki LCD TV i kablovske kanale sigruno ćete se opustiti, a za omiljene društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena je  besplatna bežična internet konekcija. Vašem druženju i uživanju namenjeno je i naše veliko dvorište, idealno za jutarnju kafu i čavrljanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaaleksandra.zlatibor@gmail.com

Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom Contemporary bedroom
apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5 apartmanza4-6 apartmanza4-7 apartmanza4-8

Vila Aleksandra

vila1 vila2 living room decorating ideas

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments