Vikendica Lazić :: Zapadna Srbija :: Divčibare

Osnovni podaci

Ime: Vikendica Lazić

Vrsta: Vikendica

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Divčibare, Zapadna Srbija

E-mail:
lazic.milan@mts.rs

Sajt:
www.smestajnadivcibarama.rs

Telefon: +381 64 9999 375

Pogodnosti

Vikendica je 5 minuta šetnje od ski staza i 10 minuta od centra Divčibara
Direktan, osvetljen i lak prilaz vikendici
Dvorišna terasa sa roštiljem
Vernada sa spoljnom trpezarijom
Centralno grejanje na struju
Potpuno opremljena kuhinja
Odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom
LCD TV sa kablovskim programima
DVD plejer
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vikendica Lazić, Divčibare slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prava planinska brvnara, Vikendica Lazić, nalazi se u prekrasnom divčibarskom okruženju Narcis Polja. Udaljeni smo svega 50 metara od Hotela Heba i odmarališta Zmaj, i svega 10-ak minuta šetnje od turističkog centra Dvičibara, šetališta, suvenirnica i restorana. Ski staza Centar nam je još i bliže, pa vas od uspinjače deli samo pet minuta šetnje.

Vašem uživanju namenjena je velika, zelena okućnica Vikendice Lazić gde ćete naći sto, klupe i ozidani roštilj. Zelena brda i šumarci Divčibara premreženi su pešačkim i biciklističikim stazama kojima se možete prošetati do Golupca, Paljbe, Ljutog Krša, Velikih Pleća i Crnog vrha. Na Divčibarima već ima preko 150 kilometara biciklističkih staza, a kako je osneženost planine tokom zime izvrsna, ovde su i dve ski staze. Prilaz kući je direktan, lak i osvetljen, a naša vikendica raspolaže sopstvenim, prostranim parkingom.

Vikendica za 8 osoba

Predivna okolina pod snegom ili u raskošnom zelenilu, okruženje planinskog bilja i karakter vazdušne banje čine Divčibare idealnom destinacijom za bekstvo na ski-vikend, odmor ili letovnje u društvu. Izgrađena u tradicionalnom planinskom stilu naša vikendica pružiće vam izvanredan komfor, visok stepen privatnosti i neposredan dodir sa prirodom koja vas okružuje.

Sa tri spavaće sobe i velikim dnevnim boravkom, ovo je pravo mesto za okupljanja, velike porodice ili društva. Centralno grejanje na struju, prirodni materijali i drvo čine je prijatnom i toplom, a uređenje odiše pravom atmosferom doma, pa ćete imati utisak da ste i zaista kod svoje kuće. Spavaće sobe opremljene su francuskim ležajevima ili pojedinačnim krevetima, a ukoliko želite, možemo uneti i krevetac za naše najmlađe goste.

Veliki, udoban dnevni boravak namenjen je druženju, zajedničkim trenucima i opuštanju uz LCD TV, kablovske kanale i DVD plejer. Velika kuhinja sa trpezarijom izvrsno je opremljena, te će zadovoljiti sve vaše potrebe za opuštenim, spontano organizovanim odmorom, sa klincima ili u većoj grupi. Na raspolaganju vam je prozračno, uredno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i doklice, pored LCD TV-a i DVD plejera, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija kako biste uživali u svim omiljenim on-line sadržajima, brzoj komunikaciji i društvenim mrežama. Uz sve navedeno, ova udobna, prijatna vikendica ima i svoje terase za uživanje u pogledu, kao i veliki trem ispred sa velikim stolom i stolicama namenjenim uživanju u svakom trenutku vašeg zajedničkog odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: lazic.milan@mts.rs

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7

Divčibare


Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Divčibare
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments