Vikendica Jovanović :: Zapadna Srbija :: Divčibare

Osnovni podaci

Ime: Vikendica Jovanović

Vrsta: Vikendica

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Divčibare, Zapadna Srbija

E-mail:
vojatas@gmail.com

Telefon: +381 061 155 0996

Pogodnosti

Vikendica se nalazi u blizini nove ski staze Crni vrh, i na 1km od centra
Dvorište sa stolom, stolicama i suncobranom (tokom leta)
Roštilj
Velika terasa sa baštenskom garniturom
TOTAL TV
Mini kuhinja
Grejanje putem norveških radijatora
Besplatan bežični Internet
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Obezbeđen parking na placu ispred vikendice

Vikendica Jovanović, Divčibare slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vikendica Jovanović napravljena je u prepoznatljivom planinskom stilu, i predstavlja idealno mesto za odmor porodica ili većeg društva koje želi da uživa u svim čarima koje pružaju Divčibare. Nalazi se u mirnom kraju ove srpske planinske lepotice na putu ka jezeru i nedaleko od nove ski staze Crni vrh.

Ova staza je dužine 850m, a puštena je u rad u januaru 2008. godine. Locirana je na severnoj strani Crnog vrha, kao i stara staza, i na njoj se nalazi dvosedna žičara kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Inače, ova nova staza je teža od stare i više odgovara veštijim i iskusnijim skijašima. Do centra Divčibara ima 1 km ili 15-ak minuta laganog hoda, a tu možete naći prehrambene prodavnice, restorane, kafiće, pijacu, crkvu i još dosta toga.

Vikendica za 10 osoba

Čitava vikendica je površine veoma komfornih 88m², i predstavlja savršeno mesto za boravak veće porodice ili grupe prijatelja koja želi da stvori zajedničke uspomene bilo na laganom letnjom odmoru, ili za vreme zimskih čarolija.

U donjem delu vikendice su dve sobe, kupatilo sa tuš kabinom, kao i mini kuhinja za pripremu obroka, koje možete servirati na trpezarijskom stolu. Unutrašnjim drvenim stepenicama izlazi se na gornji sprat, gde vas čekaju dve jednokrevetne i jedna dvokrevetna spavaća soba sa noćnim ormarićima i lampama za večernje čitanje.

Dakle, vikendica ima 4 kreveta, 3 lezaja (2 troseda i 1 dvosed koji se može rasklopiti), pa komotno može da primi do 10 osoba. Uz sve ovo, tu je i terasa sa baštenskom garniturom, gde možete uživati kada vremenske prilike to dozvoljavaju, a u trenucima opuštanja i odmora možete gledati neki od brojnih kanala na TOTAL TV-u ili koristite besplatni bežični Internet. Za vreme zimskih meseci tu su norveški radijatori koji će obezbediti ugodnu i toplu atmosferu u čitavoj vikendici.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vojatas@gmail.com

smeštaj6 smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 nova1 nova2 nova3 smeštaj5

O smeštaju Vikendica Jovanović

Vikendica Jovanović na raspolaganju je gostima tokom svih 12 meseci godišnje, s tim da je za pojedine periode tokom godine (Novogodišnje praznike, 1.maj, Sretenje, Uskrs, itd.) potrebno što ranije rezervisati, jer je tada velika potražnja. Tokom letnjeg perioda u dvorištu vikendice možete koristiti sto i stolice za druženje, sunčanje i uživanje u lepom vremenu i zaista idiličnom prirodnom ambijentu koji vas okružuje, a koji se sastoji uglavnom od borova i breza.

Takođe, od leta 2016. godine biće vam na raspolaganju i zidani roštilj za pripremu specijaliteta po želji. Što se parkinga tiče, postoji rezervisani deo placa ispred same vikendice, gde se komforno mogu parkirati 4-5 automobila. Uz sve ovo, sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca, jer su i oni dobrodošli kod nas.

Divčibare


Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Divčibare
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments