Smeštaj Tešević :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Tešević

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
jovana.tesevic@gmail.com

Telefon: +381 31 845 376

Mobilni: +381 64 42 376 53
+381 64 98 97 2 99

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 400 metara od ski staze Obudojevica, 700 metara od centra Zlatibora
Zeleno dvorište sa baštenskim garniturama
Letnjikovac i roštilj u dvorištu
Obe garsonjere i jedan apartman imaju svoje privatne terase
Centralno grejanje na pelat
Potpuno opremljene kuhinje
TV sa kablovskim kanalima
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Obezbeđen besplatan parking prostor

Smeštaj Tešević, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom podnožju ski staze Obudojevica nalazi se smeštaj Tešević. Naša porodična kuća udaljena je od samog centra Zlatibora i autobuske stanice oko 650 metara, a tržni centar, kafići, restorani, jezero i Kraljev trg su na svega 15-ak minuta lagane šetnje. U našoj neposrednoj blizini naći ćete i prodavnice i zelenu pijacu, a ovuda prolaze mnogobrojne pešačke staze.

Naša kuća je okružena privatnim zelenim dvorištem u kome postoji divan letnjikovac, a tu su i dve dvorišne ljuljaške sa garniturama za sedenje, kao i mali mobilni roštilj dostupan svim našim gostima. Svi koji u smeštaj Tešević dolaze sopstvenim prevozom, imaće obezbeđen je besplatan parking u dvorištu, a takođe ne ustručavajte se da povedete i ljubimce sa sobom – mi obožavamo životnje i naša vrata su im uvek otvorena.

 

Garsonjera za 4 osobe

Ova dve vedre i prostrane garsonjere namenjene su porodicama sa decom i nerazdvojnim društvima. Nalaze se u prizemlju i imaju zasebne ulaze pa su pogodne i za malu decu ili osobe sa smetnjama u kretanju. Uz centralno grejanje na pelet, naša vrata su vam naravno otvorena i u zimskim mesecima, kada ćete do ski staze moći i – na skijama, dok je leto u našem dvorištu pravo uživanje za sve generacije.

Ove garsonjere su veoma funkcionalno nameštene i imaju dva kauča koji se mogu razmestiti kao udobni ležajevi za četiri odrasle osobe. Na raspolaganju vam je i potpuno opremljna kuhinja sa lepom trpezarijom u obe garsonjere, a uz šporet, frižider i svo posuđe koje vam može zatrebati brzo i lako ćete se snaći pri organizaciji ishrane. Kupatila su uredna i moderno opremljena sa tuševima i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, pa nećete morati da propustite ni omiljene serije ili važne utakmice. Ove garsonjere ispred svojih ulaza imaju i male otvorene terase sa baštenskim garniturama, pa možete uživati u zlatiborskom suncu uz prvu jutarnju kafu, ili se družiti sa drugim gostima.

cene1

Cene su u evrima (plaća se u dinarskoj protivvrednosti) za dati broj osoba u garsonjeri po noćenju;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jovana.tesevic@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Naši apartmani namenjeni su romantičnim parovima, porodicama ili nerazdvojnim društvima, a nalaze se na prvom spratu kuće i pružiće vam sav komfor i mir neophodan za potpuni odmor i relaksaciju od buke, stresa i obaveza. Apartmani imaju centralno grejanje na pelat, pa su savršeni za boravak u zimskom periodu, a uz to, do ski staze ima jedva nekoliko koraka.

U odvojenim spavaćim sobama apartmana nalaze se francuski ležajevi sa natkasnama i ormarom kako biste se raspremili i raskomotili, dok su u dnevnim boravcima lepe ugaone garniture za dnevni odmor i uživanje, koje se mogu razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. Ovde je i kuhinja sa lepom trpezarijom, a uz šporet sa rernom, frižider i obilje posuđa, moći ćete da se opustite i uživate u pripremanju hrane kao kod svoje kuće. Kupatila su uredna i moderno uređena sa tuševima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, pa nećete morati da propustite ni omiljene serije ili važne utakmice. Jedan od apartmana ima svoju privatnu terasu, a na raspolaganju vam je i veliko dvorište za druženje i upoznavanje, prave gurmanluke sa roštilja i uživanje u jedinstvenoj prirodi Zlatibora.

cene2

Cene su u evrima (plaća se u dinarskoj protivvrednosti) za dati broj osoba u apartmanu po noćenju;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jovana.tesevic@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments