Seosko domaćinstvo Tomić :: Raška :: Kriva Reka

Osnovni podaci

Ime: Seosko domaćinstvo Tomić

Vrsta: Seosko domaćinstvo

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Kriva Reka, Raška

E-mail:
radica.rara@gmail.com

Telefon: +381 62 678 756

Pogodnosti

Udaljeni smo svega 18 km od turističkog centra Kopaonika
Lepo uređeno dvorište sa mnoštvo cveća i zelenila
Obezbeđen parking prostor
Mogućnost jahanja konja, lov, džoging, planinski biciklizam, odmor uz rad, razni izleti, šetnje, a zimi naravno skijanje i sankanje, i sve to uz osmeh ljubaznih domaćina Radice i Saše Tomić
Pored noćenja, ovde možete rezervisati i jedan, dva ili sva tri obroka koji po domaćim receptima prave vaši domaćini

Seosko domaćinstvo Tomić, Kriva Reka slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Seosko domaćinstvo Tomić nalazi se na istočnim obroncima planine Kopaonik, tačnije u selu Kriva Reka, na svega 18 km od turističkog centra ove srpske planinske lepotice. Ukoliko želite da provedete odmor u mirnom ambijentu, uz zdravu domaću kuhinju, čist vazduh i očuvanu prirodu, ovo je pravo mesto za vas.

Ukoliko poželite da pobegnete od gradske vreve, odmorite se i upoznate nove predele u prijatnoj domaćoj atmosferi ovo je idealno mesto za vas. U okviru seoskog domaćinstva Tomić postoji lepo uređeno dvorište koje je tokom letnjih meseci šareno od raznovrsnog cveća i predstvalja savršeno mesto za uživanje, pa čak i sunčanje. Tu je i obezbeđen parking prostor za sve koji nas posete svojim kolima.

Kuća za 4 osobe

Ova kućica ima sve neophodne sadržaje za lep odmor kako tokom letnjih, tako i za vreme zimskih meseci. Spavaća soba poseduje četiri ležaja, pa je ovo idealno mesto za boravak porodica ili grupe prijatelja koja želi da zajedno provede odmor. U kućici se nalazi i zasebno kupatilo.

Široka i bogata ponuda ishrane čeka vas ovde. Dakle, pored samo noćenja, ovde možete rezervisati i jedan, dva ili sva tri obroka koji po domaćim receptima prave vaši domaćini. Ovde vas čeka tkz. planinski mrs – mleko razliveno u žutim karlicama, čuveni kopaonički sir, vreo kajmak, zatim suvo meso, pogača i proja, pečeni krivorečki krompir, pileće meso, jagnjeće pečenje, domaće pite i kolači, slatko, džem, domaći sokovi, vino i rakija, kao i još mnogo toga u neograničenim količinama.

cene1

Cene su po osobi za noćenje, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom kursu NBS.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: radica.rara@gmail.com

soba1 soba2

Kuća za 8 osoba

Ova velika i komforna kuća može maksimalno da ugosti 8 osoba, pa je namenjena za smeštaj veće grupe prijatelja ili npr. dve porodice. Na galeriji postoje 4 ležalja, a u donjem delu su dve zasebne spavaće sobe sa krevetima. Tu je i kupatilo, kao i kuhinja gde možete spremati obroke po volji.

Ukoliko se odlučite da jedete specijalitete sa našeg menija, biće nam drago da vas obavestimo šta vas sve to čeka. Tu su tkz. planinski mrs – mleko razliveno u žutim karlicama, čuveni kopaonički sir, vreo kajmak, zatim suvo meso, pogača i proja, pečeni krivorečki krompir, pileće meso, jagnjeće pečenje, domaće pite i kolači, slatko, džem, domaći sokovi, vino i rakija kao i još mnogo toga u neograničenim količinama.

Kuća ima i lepu drvenu terasu na koju se izlazi sa galerije i odakle se pruža divan pogled na okolne zelene, šarene ili bele – snegom prekrivene pejzaže, u zavisnosti u kom delu godine nas posetite.

cene2
Cene su po osobi za noćenje, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom kursu NBS.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: radica.rara@gmail.com

soba3 soba4

Domaćinstvo Tomić

Domaćinstvo Tomić nudi sve potrebne uslove za bezbrižan i ugodan odmor, a i više od toga. Pored standardne ponude smeštaja u dvema lepim seoskim kućama, tu su i mogućnost jahanja konja, lov, džoging, planinski biciklizam, odmor uz rad, razni izleti, šetnje, a zimi naravno skijanje i sankanje, i sve to uz osmeh ljubaznih domaćina Radice i Saše Tomić.

Kriva Reka


Kriva Reka je malo mesto na samim obroncima planine Kopaonik, udaljeno oko 18 km od turističkog centra ove srpske planinske lepotice. Čine je prostrana i plitka dolina blago svedenih strana prema reci koja teče sredinom sela. Sa južne strane Kriva reka je zaklonjena dugačkim brdom Glizom, na zapadnoj strani je brdo Cerovo, dok se na sredini nalazi Gradina.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte višePročitajte više - Kriva Reka
  1. Aleksandar Mitrovic

    Postovani,zainterasovani smo za boravak u vasem domacinstvu 5-6dana u nedelji posle vaskrsa.Da li ima mjesta i cjenovnik.
    Srdacan pozdrav
    Aleksandar Mitrovic

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments