Salaš Đorđević :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Salaš Đorđević

Vrsta: Salaš

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
salasdjordjevic@gmail.com

Sajt:
www.salasdjordjevic.com

Telefon: + 381 63 585 141 (Biljana Đorđević)

Pogodnosti

Salaš se nalazi na mirnoj lokaciji u blizini Palićkog jezera
Dvorište u kojem se može popiti kafa i relaksirati
TV sa velikim izborom kanala
Besplatan bežični internet
Restoran u okviru salaša
Organizacija proslava sa ili bez dekoracije
Tereni za više sportova
Igralište za decu
Centralno grejanje
Klima uređaj (u apartmanima Kuće 1)
Terase sa pogledom na prelepo dvorište salaša
Obezbeđen parking prostor

Salaš Đorđević, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Provedite savršeni odmor na salašu Đorđević, blizu prelepog Palićkog jezera, uz zelenilo, bujnu vegetaciju, dobru hranu i odličan smeštaj. U okviru salaša nalaze se četiri kuće u kojima su raspoređeni savremeno opremljene sobe i apartmani.

Salaš Đorđević nalazi se na isključenju Subotica istok na autoputu Novi Sad – Horgoš. Nakon pređenih 500 m skrenite desno prema Paliću, a salaš je lociran 800m sa leve strane nakon skretanja. U centralnom delu salaša je i zajednička trpezarija gde ćete moći da doručkujete. Ukoliko želite možete uplatiti doručak kod nas, a u cenu smeštaja je uračunata i boravišna taksa i osiguranje.

Za sve one koji vole nešto aktivniji odmor, u okviru salaša Đorđević postoje tereni za tenis, košarku, odbojku i mali fudbal. Za najmlađe goste imamo i dečije igralište gde će vaši mališani moći potpuno bezbrižno da se igraju, dok vi uživate u odmoru. Svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i obezbeđen parking prostor.

Kuća 2 – apartman za 2 osobe

U apartmanu za dve osobe u okviru Kuće 2 udobno se može smestiti par ili dvoje prijatelja koji vole iskonski hedonizam i užitak u jednom od najposećenijih salaša u Srbiji.

U ovom apartmanu nalazi se francuski ležaj za dve osobe, a tu su naravno i lampe i noćni stočići, kao i police na kojima ćete moći da odložite svoje dragocenosti. Kupatilo je potpuno opremljeno i ima tuš kabinu.

U dnevnoj sobi apartmana na raspolaganju vam je TV sa velikim izborom kanala uz koje ćete moći da se opustite i odmorite od svakodnevnih briga. Apartman izlazi i na terasu na kojoj možete ujutru da popijete kafu, rešavate ukrštene reči ili jednostavno uživate u predivnom pogledu. Centralno grejanje će vam pomoći u toku hladnih dana, pa zbog toga možete da uživate u lepotama salaša u bilo koje doba godine.

Cena za noćenje po osobi iznosi 25€, a doručak je uključen u cenu.
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: salasdjordjevic@gmail.com

Kuća 2 – apartman za 4 osobe

U okviru dva apartmana za 4 osobe u kući br. 2 može se smestiti porodica, dva para ili četvoro prijatelja. Oba apartmana imaju po dve odvojene spavaće sobe. U svakoj od ovih soba nalazi se udoban francuski ležaj na kome ćete moći da utonete u san budući da su kompletno opremljeni čistom posteljinom. Ovaj apartman nema kuhinju, ali ima mini trpezarija sa frižiderom. U dnevnoj sobi je smešten TV, te ćete ovde moći da se družite sa svojim najdražima i da provodite kvalitetno vreme u krugu porodice.

Oba apartmana imaju i svoja kupatila koja su kompletno opremljena novom sanitarijom i tuš kabinama. Uz sve ovo, apartmani izlaze i na terase sa kojih se pruža predivan pogled na ostatak salaša, zelenilo i mir koji u njemu vlada. Ovo je idealno mesto da započnete dan prvom jutarnjom kafom.

Cena za noćenje po osobi iznosi 20€, a doručak je uključen u cenu.
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: salasdjordjevic@gmail.com

10 11 12 13

Kuća 3 – apartman za 2 osobe

U kući 3 postoje dva apartmana za dve osobe. U njima potpuno ugodno mogu da borave dvoje prijatelja, par ili porodica od četvoro članova, ako se zakupe oba apartmaan u ovoj kući. U okviru svakog od apartmana nalazi se veliki bračni krevet na kome mogu da spavaju dve odrasle osobe. Kreveti su udobni i izrađeni od kvalitetnog drveta, a dušeci su novi i visoki. Ovde postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

U apartmanima vam je dostupno i centralno grejanje te vam hladnoća tokom zimskih meseci neće predstavljati nikakav problem. Ovi apartmani ne raspolažu kuhinjom, ali je u njima smešten frižider, a doručkovati po želji možete i u zajedničkoj trpezariji.

U ovim apartmanima, u dnevnoj sobi nalazi se i TV sa velikim izborom kanala pa će se za svakog posetioca naći po nešto. Ovde ćete moći da provodite vreme sa dragim ljudima ili se jednostavno odmorite uz omiljenu seriju ili film. Apartmani imaju i svoja kupatila koja su opremljena kompletnom sanitarijom, a u njima se nalazi i tuš kabina.

Cena za noćenje po osobi iznosi 25€, a doručak je uključen u cenu.
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: salasdjordjevic@gmail.com

Kuća 4 – soba za 2 osobe

U kući 4 nalaze se 3 sobe koje mogu da smeste dvoje prijatelja ili par u svakoj od njih. One imaju po dva standardna kreveta koji su udobni i kompletno opremljeni celokupnom posteljinom u koju samo možete uroniti posle napornog dana, obilaska predivne prirode ili kupanja na Palićkom jezeru.

Ova kuća ne raspolaže kuhinjom pa ćete, što se obroka tiče, morati da se uputite pravo u zajedničku trpezariju gde će vas čekati ukusan i topao obrok. Centralno grejanje dostupno je u celoj kući te vas zimski meseci neće ni malo mučiti hladnoćom. Tokom leta temperatura na salašu je prijatna i idealno je za boravak. Sve tri sobe izlaze na zajedničku terasu gde ćete moći da uživate u predivnom pogledu na bujnu vegetaciju salaša i da popijete jutarnju kafu u najvećem miru. Svaka od soba ima i zasebno kupatilo koje je potpuno opremljeno sanitarijom i tuš kabinom.

Cena za noćenje po osobi iznosi 20€, a doručak je uključen u cenu.
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: salasdjordjevic@gmail.com

O smeštaju Salaš Đorđević

U okviru salaša Đorđević možete provesti neke od najlepših trenutaka i organizovati sve vrste proslava. Na raspolaganju vam je iznajmljivanje tkz. ”party šatora” i ”pagore”, kao i kompletne prateće opreme za to u vidu stolova, stolnjaka, barskih stolova, tanjira, čaša i svih ostalih neophodnosti.

Takođe, u okviru ovog predivnog salaša moguće je iznajmiti i različite objekte pojedinačno ili kao čitav kompleks. Tu su restoran, ribarska kuća u kojoj se mogu udobno smestiti 30 osoba i još 100 na terasi, sportski tereni sa kafićem kapaciteta 70 osoba i slavska kuća.

Restoran u okviru salaša Đorđević je mesto gde se pripremaju neka od najukusnijih jela domaće srpske i internacionalne kuhinje od strane naših izvrsnih kulinarskih majstora. On raspolaže kapacitetom od čak 180 mesta. U svim ovim objektima moguća je organizacija svih vrsta privatnih proslava ili poslovnih sastanaka (team building) i to sa ili bez dekoracije.

salas1 salas2 salas3 salas4 salas5 salas6 salas7

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments