Rogljevačke pivnice – Pivnica i smeštaj Jovanović :: Istočna Srbija :: Rogljevo

Osnovni podaci

Ime: Rogljevačke pivnice – Pivnica i smeštaj Jovanović

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Rogljevo, Istočna Srbija

E-mail:
domacinstvojovanovic@gmail.com

Sajt:
www.pivnicejovanovic.com

Telefon: +381 60 45 99 464

Pogodnosti

Seosko domaćinstvo, 18 km od Negotina

Tradicionalni doručak

Pimnica sa kapacitetom od 30 osoba u okviru domaćinstva

Veliko dvorište sa vrtnom terasom

Zajednička kuhinja

Zajednička dnevna soba

Više tremova i terasa

Mogućnost učestvovanja u seoskim poslovima

Organizovanje izleta i obilazaka

Prodaja tradicionalnih domaćih proizvoda (vino, rakija, džemovi…)

Prodaja suvenira

Obezbeđen parking prostor

Rogljevačke pivnice – Pivnica i smeštaj Jovanović, Rogljevo slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Seosko turističko domaćinstvo Rogljevačke pivnice – Pivnica i smeštaj Jovanović nalazi se u netaknutoj prirodi sela Rogljevo, 18 kilometara od Negotina. Ovo domaćinstvo je okrenuto starim vrednostima i otvara vrata u jednostavniji način života. Svi naši gosti dobrodošli su da se učestvuju u svim tipičnim seoskim aktivnostima, ili se mogu ”samo” odmarati u blagodetima potpune tišine, mira i udaljenosti od velikih urbanih centara.

Uživajte u našem velikom imanju, cvetnim sadnicama, voćnjacima i vinogradima, a naše domaćinstvo ima i svoju tradicionalni vinski podrum koji se u ovom kraju zove – pimnica,  uređen u etno stilu, gde možete organizovati svečane ručkove u potpuno posebnom ambijentu, degustacije vina i obeležavanje drugih prilika, a tu možemo ugostiti 30-ak gostiju.

Vaš boravak kod nas zasnovan je na doručku koji će vam predstaviti tradicionalna jela negotinskog kraja poput belmuza, sarmica u vinovoj lozi, proja, sireva i mesa sušenog na stari način. U našem selu nalazi se jedna prodavnica, a svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking.

Soba za 1 osobu

Ova veoma jednostavna, prijatna i svetla soba namenjena je putnicima namernicima koji žele da uživaju u potpunom miru, tišini i svim blagodetima očuvane prirode. Bilo da želite da se sasvim odmorite, ili ste u potrazi za mirnim kutkom prepunim inspiracije za rad, ova soba pružiće vam sav jednostavni komfor. Opremljena je krevetom sa noćnim stočićem, garderobnim ormanom, a tu je i stočić sa stolicom.

Na raspolaganju vam je potpuno opremljena zajednička kuhinja pa možete sami pripremati hranu, ili možete uživati u specijalitetima koje pripremaju domaćini. Ova soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, a tu je i zajednički dnevni boravak gde možete uživati u upoznavanju sa drugim gostima. Možete se uključiti i u aktivnosti na imanju, upoznati istoriju i prirodu negotinskog kraja, ili samo uživati u besprekornom zelenom dvorištu i miru koji će vas sasvim obnoviti i vratiti nekim jednostavnijim načinima i približiti nekim starijim vrednostima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvojovanovic@gmail.com

Soba za 1-2 osobe

Ovo je pravi romantični kutak za parove koji žele da uživaju u predivnoj prirodi i zajedničkim trenucima, a pogodna je i za roditelje sa decom ili usamljenike koji žele sav komfor velikog, francuskog ležaja samo za sebe. Ova jednostavna, uredna i lepo dekorisana soba pružiće vam sav osnovni komfor, privatnost i mir, a na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom.

Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na doručku, a ukoliko budete želeli da skuvate kafu ili pripremite neki obrok, tu je i zajednička, potpuno opremljena kuhinja. Sa drugim gostima možete se družiti i u dnevnoj sobi za velikim stolom, a kako naša predivna zelena okolina mami napolje, naša kuća ima više terasa i veliku vrtnu baštu, pa je samo vaš izbor gde želite da popijete svoju prvu jutarnju kafu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvojovanovic@gmail.com

Soba za 3 osobe

Namenjena porodicama sa decom ili tročlanim društvima, ova jednostavna i svetla soba pružiće vam sav osnovni komofor, obilje mira i privatnosti. Bilo da želite samo da se potpuno odmorite, rekreirate ili upustite u znalačke degustacije čuvenih vina, ovde ćete uvek naći dobrodošlicu i moći da se opustite.

Dva odvojena kreveta, dvosed koji se može razmestiti, natkasne i garderobni orman poslužiće da se sasvim raskomotite, opustite i spavate kako vam gradska svetla i buka nikada ne dozvoljavaju. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, a vaš boravak kod nas zasnovan je na doručku.

Ukoliko budete želeli da skuvate kafu ili pripremate hranu, tu je i zajednička, komplet opremljena kuhinja, a sa drugim gostima možete se družiti i u zajedničkom dnevnom boravku sa udobnom garniturom za sedenje. Kako znamo da niste došli u ovu predivnu prirodu da biste sedeli ispred TV-a na raspolaganju su vam tremovi i velika baštenska terasa za sve jutarnje kafe, sunčanje i uživanje u novim poznanstvima i razmeni iskustava.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvojovanovic@gmail.com

O smeštaju Rogljevačke pivnice – Pivnica i smeštaj Jovanović

U dvorištu smeštaja Rogljevačke pivnice – Pivnica i smeštaj Jovanović možete uživati u lepoj hladovini vinove loze gde se nalaze stolovi i klupe za sve naše goste, a u kući na raspolaganju su vam potpuno opremljena zajednička kuhinja sa trpezarijom i veliki dnevni boravak gde se možete družiti sa drugim gostima i uživati u novim poznanstvima i iskustvima.

Tokom boravka kod nas, očekuju vas netaknuta priroda, mir i tišina, a ukoliko budete raspoloženi, možemo organizovati i obilazak sela, zatim posete drugim pimnicama, a uz to, kod nas možete kupiti i suvenire i raznovrsne domaće proizvode.

jovanovic1 jovanovic2 jovanovic3 jovanovic4 jovanovic5 jovanovic6 jovanovic7 jovanovic8 jovanovic9 jovanovic10 jovanovic11 jovanovic12 jovanovic13

Rogljevo


Selo Rogljevo može biti i starije od rodnog grada Hajduk Veljka, Negotina, dalekog 18 kilometara, ili pola sata vožnje ovim putevima. Najraniji podaci o selu nalaze se u jednom, turskom popisu iz davne 1491. godine, kao mesto sa 56 kuća – više nego što ih ima danas. U drugom birokratskom dokumentu s početka XVI veka ime ovog sela već je “brendirano” kao selo čija je osnovna delatnost porizvodnja vina.


Pročitajte više

Istočna Srbija


Istok Srbije je oduvek podrazumevao mistiku, tajnovitost, posebnu filozofiju i verovanja kojima se tumači život. Moćne i nekada zlatonosne reke ove regije Mlava i Pek su svojim tokom uvek određivale živote ljudi, a njena plodna i zdrava zemlja, uslovili su da se uz obale nastanjuju ljudi, bave ribolovom, podižu voćnjake, a posebno vinograde.


Pročitajte višePročitajte više - Rogljevo
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments