Planinska vikendica Petrović :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Planinska vikendica Petrović

Vrsta: Planinska vikendica

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
petrovic@obidjisrbiju.com

Pogodnosti

Parking
Veliko dvorište
Kompletno opremljena kuhinja
Frižider
Kupatilo sa kadom
Komforan dnevni boravak
Peć na drva
TV sa satelitskim kanalima

Planinska vikendica Petrović, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Planinska vikendica Petrović nalazi se u naselju Sekulić, u Zaovinana, na jednoj od najlepših srpskih planina Tari. Vikendica je smeštena u blizini crkve svetog Kneza Lazara i na svega 750 m od ski-staze Nagramak. Ova prelepa staza pruža jednako dobre uslove za skijanje kako preko dana, tako i u večernjim i noćnim satima, jer je osvetljena reflektorima.

Vikendica za 8 osoba

Komforna i lepo uređena vikendica idealna je za boravak višečlanih porodica ili grupe prijatelja koja želi da zajedno provede odmor, tokom bilo kog godišnjeg doba. Kod nas postoje jednako dobri uslovi za odmor kako leti, tako i zimi, ali i tokom bujnog proleća i u prelepu šarenu jesen.

U prizemlju kuće nalazi se potpuno opremljena kuhinja, zatim dnevna soba sa garniturom na razvlačenje gde se udobno može spavati, kao i kupatilo sa kadom. Tu je i TV sa Polaris satelitskim paketom kanala i peć na drva za grejanje u hladnim zimskim danima.

Potkovlje je rezervisano za dve spavaće sobe. U obe se nalazi po jedan veliki bračni krevet, kao i još jedan dodatni odvojeni ležaj za jednu osobu. Dakle, ukupno u spavaćim sobama mogu noćiti šestoro gostiju, uz još dvoje u dnevnom boravku u prizemlju. Sa prednje strane kuće u potkorvlju postoji i terasa sa divnim pogledom na idilično okruženje Tare. Vikendica nema Wi-Fi.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: petrovic@obidjisrbiju.com

soba1

Planinska vikendica Petrović

Favorite naše planinske kuće je ograđeno, pa je idelano za dečiju igru, pošto se ona ovde do mile volje potpuno bezbedno mogu zabavljati. Ispred dvorišta ima dovoljno mesta za parking, za sve one koji nas posete svojim kolima. Planinska vikendica Petrović je dostupna gostima za rentiranje tokom čitave godine.

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments