Pansion Ana :: Bačka :: Senta

Osnovni podaci

Ime: Pansion Ana

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Senta, Bačka

E-mail:
ana.panzio@gmail.com

Sajt:
www.ana-panzio.com/sr/szobak.html

Telefon: +381 63 535 262

Mobilni: +381 64 19 38 238

Pogodnosti

Kuhinja sa roštiljem u dvorištu
TV
Obezbeđen parking
Vinski podrum u okviru kuće
Sauna i đakuzi (uz doplatu)
Vrt sa dečijim igralištem (drveni konjić, tobogan, ljuljaške)
Besplatan bežični internet
Fakultativni izleti
Mogućnost doručaka i dostave hrane

Pansion Ana, Senta slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Pansion Ana smešten je u Senti, ljupkom gradiću u Banatu, koji je od srpsko-mađarske granice udaljen oko 42 kilometara. U gostinjskoj kući Ana zaboravićete na sve brige svakodnevnice jer će vas seoska topla atmosfera u potpunosti obuzeti te ćete imati utisak da putujete kroz vreme u nešto jednostavnija i srećnija vremena. Pansion se sastoji od šest prijatno uređenih soba, a tu je i podrum vina koji će gostima omogućiti da uživaju u predivnim trenucima druženja i bliskosti sa dragim ljudima.

Za one koji vole nešto aktivniji odmor u okviru pansiona Ana moguće je organizovati i tematske vikende: seoske svadbe, svinjokolj, vikend Senćanske bitke u senci istorije i mnoštvo fakultativnih programa poput poseta etno kući, kući starih zanata, vožnje fijakerom i plovidbe predivnom Tisom.

Soba za 2 osobe

Za dvoje prijatelja ili par pansion Ana raspolaže sa dve dvokrevetne sobe, u kojima se nalazi ili udoban francuski ležaj velikih dimenzija ili dva standardna kreveta ništa manje udobna.

Sobe su uređene u starinskom maniru te ćete u njima naći ukrase na zidu i tipične folklorne dezene vezane za čitavu Sentu. Pored kreveta u sobi se još nalaze i prostrani ormani u kojima ćete moći da smestite svu garderobu, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska televizija dostupna je u svim sobama te ćete usled velikog izbora kanala uvek naći nešto zanimljivo. U svim sobama na raspolaganju vam je i besplatna internet konekcija koju ćete moći da koristite bilo radi zabave ili posla.

Noćenje po osobi iznosi 1.300 RSD, a postoji i mogućnost dogovora ukoliko je u pitanju više posetilaca ili više noćenja.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima obratite nam se na sledeću mejl adresu: ana.panzio@gmail.com

Soba za 3 osobe

Pansion Ana raspolaže sa četiri sobe u kojima se udobno mogu smestiti troje prijatelja ili manja porodica koja je odlučila da obiđe Sentu.

Sobe podrazumevaju tri udobna ležaja koja su kompletno opremljena posteljinama i u kojima ćete moći da se opustite i lepo odmorite. Osim toga tu su i prostrani ormari gde možete smestiti svu garderobu i dragocenosti, a pored svakog kreveta nalazi se i lampa za ljubitelje čitanja do kasno u noć.

Svaka od trokrevetnih soba ima pristup kablovskoj televiziji, kao i brzoj internet konekciji koja vam je potpuno besplatno data na korišćenje. Uz sve ovo kupatila su sobama su besprekorno čista i opremljena novom sanitarijom. U njima se nalazi i tuš kabina.

Noćenje po osobi iznosi 1.300 RSD, a postoji i mogućnost dogovora ukoliko je u pitanju više posetilaca ili više noćenja.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima obratite nam se na sledeću mejl adresu: ana.panzio@gmail.com

O smeštaju Pansion Ana

U okviru pansiona Ana postoji i ugodna bašta u kojoj ćete moći da se opustite i uživate u prijatnom okruženju i zdravom vazduhu. U bašti postoji i mogućnost organizovanja porodičnih svečanosti ili bilo koje duge prigodbe. Dvorište je prostrano i ima kapacitet ugošćavanja 30 osoba, a tu je i roštiljska kuhinja.

Ukoliko vam hedonizam nije stran, prijaće vam da se opustite uz saunu i đakuzi koji su vam dostupni u okviru pansiona Ana, uz doplatu, a vaši mališani mogu uživati u dečijem igralištu sa toboganom, drvenim konjićem i dve ljuljaške.

Sve sobe pansiona uređene su veoma ljupko i raznobojno, a smeštene su u dva odvojena objekta. Svaki od ovih objekata poseduje čajnu kuhinju gde ćete moći da spremite nešto za jelo, a postoji i mogućnost organizovanih doručaka i dostave hrane. Naravno, kuću je moguće iznajmiti i kao celinu, za maksimalno 20 osoba. Ukoliko do pansiona Ana u Senti dolazite automobilom treba da znate da ćete ovde imati na raspolaganju i besplatan parking.

vila1 vila2 vila3 vila8

Senta


Retko ko nije čuo za Sentu, jer leži na prelepim obalama reke Tise u Bačkoj, na jednom od najplodnijih oblasti Srbije. Senta nosi i epitet jednog od najstarijih gradova Vojvodine, a danas ima nešto više od 20.000 stanovnika. Senta je izrasla oko manastira, a prvi put se pominje u darovnom pismu koje je izdato 1216. godine od strane mađarskog kralja Endrea II. Osim ovih prvih pomena Sente kao velike i značajne geografske tačke, da ne kažemo čvora, ovaj grad će biti naseobina mnogih naroda od kojih su samo neki Mađari, Slovaci, Jevreji i Nemci, a kasnije i Crnogorci, Srbi i drugi narodi.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Senta
  1. Szepesi Béla

    Tiszteletem!Szükségem lenne egy szobára egy személyre három éjszakára szeptember 5-7 .Köszönöm.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments