Orient Villa :: Beogradski okrug :: Zemun

Osnovni podaci

Ime: Orient Villa

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zemun, Beogradski okrug

E-mail:
office@orient-villa.com

Sajt:
www.orient-villa.com

Telefon: +381 11 375 02 15

Mobilni: +381 63 850 4100

Pogodnosti

Luksuzna vila nalazi se u centru Zemuna i 12 km od aerodroma Nikola Tesla
Luksuzan enetrijer maštovito uređen u orijentalnom stilu
Zajednička trpezarija
Zvučno izolovane sobe i apartman
Stilski nameštaj od punog drveta
Klima uređaj i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
LCD TV sa kablovskim kanalima
Obezbeđen besplatan parking prostor

Orient Villa, Zemun slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Orient Villa je potpuno novi objekat koji nudi veoma ugodan smeštaj gostima, osmišljen u orijentalnom stilu sa autentičnim nameštajem i detaljima sa Istoka. Vila je smeštena u Zemunu, mirnom i tihom delu Beograda, koji je u velikoj prednosti zbog blizine aerodroma “Nikola Tesla” i Novog Beograda – centra poslovnog sveta prestonice Srbije. Takođe, mogućnosti za aktivan odmor ovde su velike, a na prvom mestu se ističe blizina Gardoša i Zemunskog keja, koje se ubrajaju među najatraktivnije destinacije u Beogradu, kako zbog lepote prirode, dugih pešačkih staza, tako i zbog jedinstvenog ambijenta koji pruža blizina reke i bogata istorija ovog kraja.

Zemun je odlično povezan sa čitavim gradom, mrežom gradskog saobraćaja, pa ćete biti u prilici da se brzo i lako krećete, čak iako niste došli kod nas sopstvenim prevozom. A, ukoliko jeste, na raspolaganju vam je naš besplatni parking. U našoj vili posebnu pažnju poklanjamo vašem rasterećenju od sitnih briga i obaveza koje prate svako putovanje. Tako nam možete prepustiti da za vas rezervišemo i kupimo avionske karte, rentiramo automobil po vašoj želji, odnesemo vašu garderobu na hemijsko čišćenje, a možemo vam dati i dobre turističke savete, zatim rezervisati mesto u nekom od beogradskih restorana, kupiti ulaznice za sportske i kulturne događaje, muzeje i još mnogo toga.

Soba za 2 osobe

Naša luksuzna vila raspolaže sa šest veoma maštovito uređenih, prijatnih soba uređenih u orijentalnom stilu sa nameštajem i podovima od punog drveta, zastrte ćilimima i oplemenjene egzotičnim detaljima. Jedna soba ima dva odvojena kreveta pa je posebno pogodna ukoliko putujete sa kolegama ili prijateljima, dok su ostale sobe namenjene romantičnim i bračnim putovanjima jer imaju prostrane francuske krevete.

Sve sobe su prostrane, tople i udobne, nameštene pažljivo odabranim, stilskim komadima nameštaja i imaju prelepe kutke za sedenje sa stočićima i udobnim foteljama, a tu su i toaletni stočići sa velikim ogledalima za dame. Sobe imaju klima uređaje i centralno grejanje pa su fantastičan izbor u bilo koje doba godine, i zvučno su izolovane, garantujući potpun mir i tišinu neophodnu za kompletan odmor i relaksaciju ili intelektualni i kreativni rad. Za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, u svim sobama je obezbeđena besplatna bežična internet konkecija.

Sve sobe raspolažu privatnim, moderno opremljenim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Posebna pogodnost je činjenica da su obe sobe okrenute od ulice, što garantuje miran i bezbrižan san, a imaju i pogled na prelepu baštu. Svim gostima na raspolaganju je i zajednička trpezarija, gde možete uživati u novim poznanstvima i razmeni iskustava sa drugim gostima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@orient-villa.com

Delux apartman za 2+2 osobe

Sve naše sobe pružaju izuzetan komfor, a da bismo vas iznenadili, morali smo da prevaziđemo vaša očekivanja i postavimo još više standarde, a naš adut u tom smeru je upravo ovaj luksuzni apartman. Ukupne površine od 43m2, sa podovima i nameštajem od punog drveta, klima uređajima i centralnim grejanjem, i zvučnom izolacijom, ovaj apartman raspolaže i odvojenom spavaćom sobom, prostranim dnevnim boravkom, kupatilom i velikim prozorima sa pogledom na baštu.

Spavaća soba ima veliki francuski krevet i autentični istočnjački nameštaj koji će vas toplo dočekati i ugodno smestiti, a u maštovitom dnevnom boravku nalazi se prostrana ugaona garnitura sa stočićem, razbašakrena ispred LCD televizora, koja se lako pretvara u drugu spavaću sobu. U skladu sa nazivom i u duhu naše vizije vašeg potpunog komfora, ovaj apartman je ukusno namešten plemenitim komadima namešataja u autentičnom orijentalnom stilu, a tu je i ljupki toaletni stočić sa velikim ogledalom. Kupatilo je luksuzno opremljeno tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Radi zahteva za sve bržom komunikacijom, lakom pristupu vašim omiljenim sajtovima ili zbog eventualnih poslovnih obaveza, na raspolaganju vam je besplatna bežična internet konekcija širom vile. LCD TV u apartmanu ima brojne kablovske kanale, pa tako nećete propustiti vašu omiljenu seriju ili film. Takođe, svi naši gosti mogu podjednako koristiti i zajedničku trpezariju za uživanje u novim poznanstvima i razmeni iskustava sa drugim gostima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@orient-villa.com

Zemun


U zagrljaju Save i Dunava, okruženo plodonosnom ravnicom i, ako je sudeći po njegovom današnjem izgledu, pod budnim okom srećne zvezde, još pre više od 1.000 godina nastalo je drevno keltsko naselje Taurunum. Smatra se međutim da su prvi stanovnici tog područja koje danas zovemo Zemun naselili još 4.500 godina pne. Tragovi ovog naselja pronađeni su na brdu Gardoš, na mestu današnjeg groblja. Sa ovog mesta tokom Rimske vladavine i nadalje, uprkos brojnim bitkama, razaranjima, paljevinama, ali i zahvaljujući periodima prosperiteta razvijao dalje Zemun.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zemun
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments