Nataly Spa :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Nataly Spa

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
office@natalyspa.com

Sajt:
www.natalyspa.com

Telefon: +381 60 6015 184

Pogodnosti

Vila je locirana 100 metara od Mermernog šetališta, u samom srcu Soko Banje
Spa centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom
Finska sauna, đakuzi, slana pećina, tople klupe
Masaže
Restoran sa ambijentalnom terasom
Doručak na bazi švedskog stola
Sala za konferencije sa projektorom i platnom
Terasa sa pogledom na zelenilo i potok
Klima uređaj i podno grejanje
Krevetac na upit
Lepo opremljene kuhinje, neke sa mašinama za posuđe
LCD TV sa kablovskim kanalima
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Nataly Spa, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2020

U samom srcu Sokobanje, u predivnom prirodnom ambijentu, lociran je luksuzni kompleks Nataly Spa. Samo nekoliko koraka od Mermernog šetališta, Nataly Spa nalazi se na obali lepog potoka, a odavde se pruža jedinstven pogled do samih vrhova Rtnja i Ozrena.

Veliki otvoreni bazen sa terasom za sunčanje opremljen je masažerima za stopala i vodenim slapom koji ima masažnu, ali i ambijentalnu ulogu. U sklopu Nataly Spa postoji i odličan restoran prijatnog, savremenog ambijenta gde možete uživati u tradicionalnim i internacionalnim jelima.

Svakog jutra, ovde vas čeka svež hleb, mirisna kafa i posluženje na bazi švedskog stola. U samom srcu našeg kompleksa je spa centar sa unutrašnjim bazenom, hidromasažerima i vodenim slapom. Finska sauna, đakuzi i slana pećina pružaju jedinstvenu kombinaciju opuštanja i podmlađivanja, a tropske kiše predstavljaju sasvim nezaboravno iskustvo.

Sve usluge spa centra besplatne su za naše goste. Ovde će vas dočekati i naši licencirani fizioterapeuti, kako biste se sasvim relaksirali i potpuno odmorili. Za sve goste na raspolaganju je i veliki, privatan parking.

Apartman Standard za 2 osobe

Elegantno uređeni Standard apartmani modernih su linija i namenjeni su romantičnim ili porodičnim putovanjima, ali i kolegama ili poslovnim prilikama. Apartmani su klimatizovani i imaju podno grejanje, zbog čega su topli i pogodni za boravak tokom čitave godine. Za vas smo birali veliki francuski ležaj sa mogućnošću razdvajanja na dva odvojena kreveta, kao i funkcionalan nameštaj za potpuni komfor i udobnost.

Lepa kuhinja opremljena je osnovnim elementima, frižiderom i kompletnim posuđem kako biste uživali u hrani, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i bogatom, raznovrsnom doručku. Svi standard apartmani imaju svoja privatna kupatila sa podnim grejanjem, te zastakljenim tuš kabinama, peškirima i fenom za kosu. Takođe, dovoljno su prostrani da u njih možemo uneti i krevetac za bebu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Ovi apartmani imaju i svoje prostrane terase, gde uz jutarnju kafu možete uživati u pogledu na potok i prekrasno zelenilo Sokobanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

standard1 standard2 standard3

Apartman Comfort za 2+1 osobu

Ovi brižljivo uređeni apartmani idealni su za porodice sa decom koja bi spavala u sopstvenom krevetu. Apartmani su klimatizovani i imaju podno grejanje, zbog čega su topli i pogodni za boravak tokom čitave godine.

Za vas smo birali veliki francuski ležaj sa mogućnošću razdvajanja na dva pojedinačna kreveta, kao i funkcionalan nameštaj za potpuni komfor i udobnost. Dnevnom odmoru namenjen je i mali dnevni boravak sa sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj.

Lepa kuhinja opremljena je osnovnim elementima, frižiderom i kompletnim posuđem kako biste uživali u hrani, a svoj boravak možete zasnovati i bogatom, raznovrsnom doručku. Naravno, svi apartmani imaju svoja privatna kupatila sa podnim grejanjem, te zastakljenim tuš kabinama, peškirima i fenom za kosu, a dovoljno su prostrani da u njih možemo uneti i krevetac za bebu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Pet apartmana ima pogled na zelenilo te prostrane terase sa baštenskim garniturama, dok jedan apartman ima izlaz na zajedničku restoransku terasu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

comfort1 comfort2 comfort3 comfort4

Duplex Family apartman za 4+1 osobu

Na svakom spratu postoji mogućnsot spajanja Standard i Comfort apartmana duplim vratima, pa oni tada postaju pravi izbor za veće porodice ili društva koja žele da uživaju u zajedničkim odmorima.

Apartmani su opremljeni francuskim ležajevima koji se mogu razdvojiti na dva odvojena ležaja, a veći apartman ima sofu koja se može razmestiti. Na vaš zahtev možemo uneti i krevetac za mališane. Svaka od soba ima svoju kuhinju sa malom trpezarijom, pa možete uživati u samostalnom pripremanju hrane. Dva moderno uređena kupatila opremljena su tuš kabinama, podnim grejanjem, te toaletnom galanterijom i fenovima za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Svi apartmani imaju predivan pogled na zelenu okolinu, kao i prostrane terase, gde možete uživati u druženju sa porodicom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

Panorama apartman za 2 osobe

Sasvim posebnu ponudu čini naš luksuzni Panorama apartman. Prostran, udoban i veoma prijatan, ovaj apartman namenjen je prefinjenom, modernom senzibilitetu i romantičnom društvu, a uz mogućnost razdvajanja francuskog ležaja i najsavremenije opremljenosti, Panorama apartman idealan je i za poslovne prilike.

Elegantna, dobro opremljena kuhinja ima malu trpezariju, a svoj boravak možete zasnovati i na doručku uz švedski sto. Moderno uređeno kupatilo ima zastakljenu tuš kabinu, podno grejanje i kompletnu toaletnu galanteriju.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Ipak, ono što ovaj apartman čini sasvim posebnim je velika terasa sa baštenskom garniturom i ležaljkama gde se možete opustiti u miru i zelenilu, uz fenomenalan pogled na Rtanj i Ozren.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

Panorama1

Panorama apartman za 3 osobe

Naš drugi Panorama apartman namenjen je porodičnom odmoru, parovima ili bliskim tročlanim društvima. Elegantno uređen, moderno opremljen i vrlo prostran, ovaj apartman pružiće vam sav komfor i udobnost koji možete poželeti.

Veliki francuski ležaj može se razdvojiti na dva standardna kreveta, tu je sofa koja se može razmestiti, a na vaš zahtev možemo uneti i krevetac za decu. Elegantna, dobro opremljena kuhinja ovog apartmana ima malu trpezariju, a svoj boravak možete zasnovati i na doručku uz švedski sto. Moderno uređeno kupatilo ima zastakljenu tuš kabinu, podno grejanje i kompletnu toaletnu galanteriju.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Kompletan doživljaj Sokobanje, pogled na Ozren i Rtanj donosi velika terasa gde se možete sunčati, uživati uz kafu i provesti sasvim nezaboravne trenutke.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

Nataly Konak apartman za 2 osobe

Elegantan i prijatan, ovaj apartman idealan je za romantičan odmor u Sokobanji. Nalazi se u prizemlju našeg drugog „B“ objekta i, iako nešto manji, pruža sve pogodnosti i udobnost drugih apartmana.

Opremljen je francuskim ležajem koji možemo i razdvojiti, a plemenita boja drveta oplemenjena je purpurnim detaljima. Mala, ali odlično opremljena kuhinja ima i svoju mašinu za posuđe, pa se možete zaista opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće. Na raspolaganju vam je i moderno kupatlo sa zastakljenom tuš kabinom, te kompletnim toaletnim priborom i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Lepa terasa sa pogledom na zelenilo i potok prava je prilika da uživate u blagotvornom ambijentu tokom čitavog boravka u Sokobanji.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

konakza2-1 konakza2-2

Nataly Konak za 3 osobe

Na prvom spratu naših konaka nalazi se ovaj udoban, topao i vedar porodični apartman. Idealna prilika i za društveni odmor ili boravak sa kolegama, ovaj apartman će vam pružiti visok stepen privatnosti i komfora. Klimatizovan je i ima grejanje te je pogodan za boravak tokom svih godišnjih doba.

Dva odvojena kreveta i sofa koja se može razmestiti, a uz mogućnost da unesemo i krevetac za mališane, ovaj apartman postaje pravo porodično gnezdo. Mala, ali odlično opremljena kuhinja ima i svoju mašinu za posuđe, pa se možete zaista opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće. Na raspolaganju vam je i moderno kupatlo sa zastakljenom tuš kabinom, te kompletnim toaletnim priborom i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Preko puta ovog apartmana nalazi se balkon gde možete uživati u pogledu na zelenilo i odmaralište pored potoka.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

konakza3-1 konakza3-2 konakza3-3 konakza3-4

Nataly Konak za 4 osobe

Dva naša najveća apartmana namenjena su komfornom i udobnom boravku porodica sa decom i četvoročlanih društava. Oba apartmana odlikuje elegantan, moderan stil, neutralna paleta boja i topli, prirodni materijali.

Apartmani su klimatizovani i imaju grejanje, te su pogodni za boravak tokom čitave godine. Kuhinje ovih apartmana su daleko više od puke mogućnosti da pripremate hranu; one su estetski privlačan prostor druženja, odmor i kvalitetno provedeno vreme sa porodicom ili prijateljima.

Opremljene su tako da vam omoguće i olakšaju boravak, bilo da želite da uživate u kafama ili brzoj hrani, bilo da ste raspoloženi za gurmanluke i lagano pripremane večere. Na raspolaganju vam je i moderno kupatlo sa zastakljenom tuš kabinom, te kompletnim toaletnim priborom i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija namenjena je društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Terase ovih apartmana okrenute su ka panorami Sokobanje i prirodnom zelenilu, kako biste uživali u svakom trenutku vašeg odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@natalyspa.com

konakza4-1 konakza4-2 konakza4-3 konakza4-6

Nataly Spa

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10 vila11 vila12

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments