Kuća sa 7 ležaja :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Kuća sa 7 ležaja

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
omorika7@gmail.com

Telefon: +381 31 845 400

Mobilni: +381 64 1533 500

Pogodnosti

Kuća se nalazi u blizini centra Zlatibora
Obezbeđen parking prostor
Roštilj u dvorištu
Prostrana veranda i terasa na spratu
TV
Etažno grejanje sa mermernim radijatorima

Kuća sa 7 ležaja, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Kuća sa 7 ležaja ima gotovo idealnu lokaciju. Nalazi se u blizini centra Zlatibora, a opet dovoljno udaljena kako bi njeni gosti imali preko potreban mir i tišinu. Nalazi se u ulici Zova broj 8, na 50 metara od najbliže prodavnice, 200 metara od kafića i restorana, dok je čuveno Zlatiborsko jezero u samom centru udaljeno oko 800 metara.

Veliko i lepo uređeno dvorište Kuće sa 7 ležaja nudi mnogo mogućnosti. Ovde se naši najmlađi gosti do mile volje mogu igrati, potpuno bezbedno, dok oni stariji, željni možda malo više odmora i opuštanja to mogu sebi naravno priuštiti. Tu je i roštilj za pripremu obroka po želji, a naravno svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen i parking prostor.

Kuća za 7 osoba

Kuća se izdaje tokom čitave godine, i ovde veliko društvo, dve ili tri porodice zajednički mogu provesti divne trenutke bilo tokom vikenda ili na dužem letnjem ili zimskom odmoru. Ono što posebno krasi ovu kuću je velika terasa (veranda) ispred ulaza, sa garniturom za sedenje i suncoranom koja je idealna za ručavanje, kaficu ili uživanje u omiljenom napitku. pored ove verande, na spartu je i još jedna manja terasa.

Kuća u svom sastavu pored spavaćih soba ima i potpuno opremljenu kuhinju, kao i zasebno kupatilo. Grejanje je etažno sa mermernim radijatorima, a pored toga naši gosti mogu gledati i omiljene programe na TV-u, koji je takođe u ponudi.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: omorika7@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments