Konačište Kaćun :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Konačište Kaćun

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
naftas@mts.rs

Sajt:
www.kacunzlatibor.com

Telefon: +381 31 841 857

Mobilni: +381 64 89 63 505

Pogodnosti

Konačište se nalazi u strogom centru Zlatibora, u blizini hotela Palisad
Restoran tradicionalne kuhinje
Polupansion ili pun pansion na bazi švedskog stola sa zlatiborskim specijalitetima
Letnja terasa sa baštom
Konferencijska sala sa 35 mesta
TV sala sa LCD televizorom
Centralno grejanje na pelat
Besplatan bežični internet
TV u sobama i apartmanima sa 20-ak stranih i domaćih kanala
Potpuno opremljene kuhinje (samo u apartmanima)
Obezbeđen parking prostor

Konačište Kaćun, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Konačište Kaćun nalazi se u samom turističkom jezgru Zlatibora, pored hotela Palisad, u neposrednoj blizini raznovrsne ponude jedne od najlepših planina u Srbiji. Kraljev trg, jezero, kafići i poslastičarnice, raznovrsni restorani, picerije, tržni centar sa zelenom pijacom i autobuska stanica locirani su na samo nekoliko minuta lagane šetnje od našeg smeštaja.

Konačište Kaćun idealno je i za sve vaše seminare, poslovne sastanke ili obeležavanje svečanih trenutaka i događaja, jer naši kapaciteti raspolažu konferencijskom salom sa 35 mesta. Tu je i naš vrhunski restoran tradicionalne, zlatiborske kuhinje, pa vaš boravak može biti obogaćen jutrima i večerima, ne uz klasični “švedski”, već uz pravi “zlatiborski“ sto, gde ćete moći da se poslužite vrhunskim namirnicama, sveže pečenim hlebom i tradicionalnim speijalitetima ovog jedinstvenog planinsakog podneblja.

Uz sve ovo, našim gostima na raspolaganju je i velika TV sala, a u letnjim mesecima, posebno je atraktivna naša letnja bašta, kao stvorena za jutarnju kafu uz novine i sve koji imaju najbolji apetit na svežem vazduhu. Ukoliko kod nas dolazite sopstvenim prevozom, možete računati na naš besplatan parking ispred objekta.

Soba za 2 osobe

Idealne za romantična putovanja udvoje, ali i za roditelje sa decom, kao i poslovna putovanja, na raspolaganju vam je izbor od devet dvokrevetnih soba, od kojih je pet namenjeno parovima i opremljeno francuskim ležajevima, a četiri sobe imaju zasebne krevete.

Sve sobe imaju centralno grejanje, a drveni podovi zastrti su tepisima, pa su ušuškane i tihe. Ovde ćete naći i natkasne, garderobni orman i noćna svetla, pa ćete moći da se raspremite i raskomotite, a sve sobe raspolažu kupatilima sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa 20-ak domaćih i stranih kanala. Takođe, radi brze komunikacije, zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, u svim sobama je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: naftas@mts.rs

Soba za 3 osobe

Za male porodice, tročlana društva ili poslovna putovanja i radne odmore, na raspolaganju je 5 trokrevetnih soba sa pojedinačnim krevetima. Sve one imaju centralno grejanje, a drveni podovi prekriveni su tepisima, što dodatno stvara osećaj ušuškanosti i topline. U sobama ćete, pored kreveta, naći i natkasne, garderobni orman i noćna svetla za sve koji najslađe spavaju uz knjigu ili časopis.

Sve sobe raspolažu svojim kupatilima sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Tu je i mali kutak za rad sa stolom i stolicom, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa 20-ak domaćih i stranih kanala, a zbog brze komunikacije, zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, u svim sobama je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: naftas@mts.rs

Apartman za 5 osoba

Naša dva apartmana idelani su za porodičan odmor, ali parove koji uživaju u zajedničkim odmorima ili nerazdvojna društva, i sve koji svoj boravak na Zlatiboru žele da upotpune porodičnom i domaćom atmosferom. Apartmani se sastoje od odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom i trpezarijom, i imaju svoja privatna kupatila.

U spavaćim sobama nalaze se francuski ležajevi sa natkasnama na uzglavlju, garderobni orman i stočić sa stolicom, a u dnevnoj sobi je udobna garnitura za sedenje sa trosedom i foteljom koji se mogu rasklopiti i ugodno smestiti još tri osobe. U ugradnoj čajnoj kuhinji imaćete na raspolaganju korišćenje šporetne ploče sa dve ringle i mini frižider, kao i posuđe koje vam može biti potrebno ukoliko budete želeli da pripremite omiljeni topli napitak ili lagan obrok. Za trenutke odmora i dokolice tu je TV sa 20-ak domaćih i stranih kanala. Apartmani imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a uz sve ovo, obezbeđen je i besplatan bežični internet, za potrebe posla ili zadovoljstva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: naftas@mts.rs

Video prezentacija smeštaja Konačište Kaćun

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments