Klub Budimlija :: Zapadna Srbija :: Loznica

Osnovni podaci

Ime: Klub Budimlija

Vrsta: Kompleks vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Loznica, Zapadna Srbija

E-mail:
info@klubbudimlija.rs

Sajt:
www.klubbudimlija.rs

Telefon: +381 15 891 477

Mobilni: +381 65 8818 058

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na 5 km od Loznice
Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje
Aqua Bar
Restoran domaće kuhinje
Dečiji akva park sa bazenom
Zoo vrt
Igraonica za decu
Animatori i raznovrsne radionice za decu
Tematske večeri sa muzikom
Kulturni program, koncerti i izložbe
Konferencijska sala
Spotski tereni
Paintbol i softbol
Apartmani imaju svoje čajne kuhinje
Terase soba i apartmana sa pogledom na okolinu
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Veliki parking u okviru kompleksa

Klub Budimlija, Loznica slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U predivnom prirodnom okruženju malog zaseoka nadomak Loznice, nalazi se jedna od najpopularnijih vikend destinacija u Srbiji – Klub Budimlija. Naše malo selo pravi je raj u okruženju 500 hektara netaknute šume, sa atestovanim kvalitetom vazduha u kome uživaju i četiri zakonom zaštićene biljne i životinjske vrste.

Udaljeni smo samo 5 kilometara od centra Loznice, a predstavljamo atraktivan, sadržajan centar za porodičan odmor sa decom ili aktivan tim bilding za vaš kolektiv. Otvoreni bazen sa velikom terasom za sunčanje najpopularniji je segment Kluba Budimlija tokom vrelih letnjih dana.

Ovaj veliki bazen raspolaže kabinama za presvlačenje i toaletima, a aparati za hladna pića i naše uslužno osoblje pobrinuće se da vam osveženje bude nadohvat ruke. Samo 10-ak metara od bazena je i Aqua Bar, sa dobrom muzikom, osvežavajućim napicima, voćem i grickalicama, a bašta ovog bara pruža pogled na Gučevo.

Soba za 2+1 osobu

Uz žubor fontane i prijatan panoramski pogled na naše bazene i sportske terene, u dve odvojene vile nalazi se naših 17 soba. Idealne za porodičan odmor, romantičan produženi vikend ili zabavan tim bilding, sve sobe su veoma mirne i komforne. Oplemenjene drvenim parketima, pažljivo odabranim nameštajem i dekoracijama, sve su zamišljene tako da u potpunosti odslikavaju predivno prirodno okruženje.

Opremljene su francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, a dovoljno su prostrane da u njih možemo uneti i dodatni treći krevet. Prostrane i svetle, sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na nekoj pansionskoj varijanti, a u specijalitetima možete uživati u našem a la cart restoranu.

Ležeran odmor i trenutke dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a ljubiteljima društvenih mreža i eventualnim poslovnim obavezama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za uživanje u svakom trenutku odmora, sve sobe imaju i svoje terase, a sa uzvišice na kojoj se vile nalaze pruža se predivan panoramski pogled na bazene i organizovane sadržaje Kluba Budimlija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@klubbudimlija.rs

Apartman za 1-5 osoba

Intimno okruženje vila, udaljenost od centralnih sadržaja i žubor vode čine naša četiri apartmana idealnim izborom za sve goste koji žele da se potpuno odmore, opuste i naspavaju. Duplo veći od soba, ovi apartmani imaju površine od preko 60m2, što ih čini pogodnim kako za porodice sa decom, tako i za parove ili društva koja žele da uživaju u zajedničkom odmoru.

Dve spavaće sobe opremljene su francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, a apartmani su dovoljno prostrani da u njih možemo uneti i dodatni peti krevet. Velika prednost apartmana su i lepo opremljene čajne kuhinje, koje vam pružaju slobodu da uživate u kafi ili laganom obroku kada god poželite. Apartmani sadrže i svoja moderno uređena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na nekoj pansionskoj varijanti, a u specijalitetima možete uživati u našem a la cart restoranu. Ležeran odmor i trenutke dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a ljubiteljima društvenih mreža i eventualnim poslovnim obavezama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za uživanje u jutarnjoj kafi i predivnoj panorami namenjene su i terase ovih apartmana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@klubbudimlija.rs

O smeštaju Klub Budimlija

Kod nas vas očekuje i bogat kulturni i zabavni program vikendom, od nastupa kulturno-umetničkih društava i dobre svirke, do stand-up komičara ili posebnih izložbi. U dubokoj, prijatnoj hladovini nalazi se i naš restoran gde srpski specijaliteti oduševljavaju goste sa svih strana sveta. Organske namirnice i zdrava, lokalna i sveža ponuda imperativ je našeg restorana, a sve druge vaše želje, organizacija proslava ili korporativnih događaja stvar su dogovora.

U slučaju potebe, našim gostima na raspolaganju naćiće se i velika sala za seminare i sastanke. Kao prava, porodična letnja destinacija i odmaralište, Klub Budimlija je sasvim posebno mesto i za mališane. Mini Aqua Park je posebno osmišljen da ponudi bezbedno, interaktivno i zabavno  okruženje za decu, sa zamkovima, toboganima i drugim sadržajima na vodi, a naši animatori svake godine osmišljavaju radionice o prirodi, životinjama i ekologiji, uz niz nadgledanih slobodnih aktivnosti u kojima mališani mogu uživati uz igru i predivno okruženje.

Baš ovim vrednostima i veštinama namenjen je i naš mali Zoo vrt, sa pitomim životinjama, zečevima, fazanima, kucama i macama, srnom i papagajima. Da zaokružimo našu ponudu, tu je i travnati teren za fudbal i višenamensko igralište za rukomet, odbojku ili košarku. Uz to, fantastično šumsko okruženje pravi je poligon za ljubitelje paintbola i softbola.

Okolina je takođe pravi raj za sve aktivne goste i ljubitelje prirode, sa 20 kilometara uređenih šumskih staza koje će vas odvesti do predivnog vodopada Skakavac koji je prava turistička atrakcija. Uz iskusne planinare i vodiče možemo organizovati i uspon na vrh Gučeva sa kojeg se pruža veličanstvena panorama. Svakako, Klub Budimlija raspolaže i velikim parkingom za sve vrste vozila.

klub budimlija1 klub budimlija2 klub budimlija3 klub budimlija4 klub budimlija5 klub budimlija6 klub budimlija7 klub budimlija8 klub budimlija9

Loznica


Na zapadu Srbije, na desnoj obali reke Drine, u podnožju Gučeva nalazi se grad Loznica. Tvrđava na Drini, kako neki zovu Loznicu, područje je gde danas živi nešto više od 80.000 ljudi, u jezgru grada oko 30.000 i skoro duplo više ljudi po okolnim mestima. Теritоriја grаdа Lоznicе tоpоgrаfiјоm pоdsеćа nа оgrоmаn аmfitеаtаr – džinоvsku pоtkоvicu. Zаklоnjеnа plаninаmа, Gučevom i Cerom,  i njihоvim оgrаncimа оd hlаdnih sеvеrnih i istоčnih vеtrоvа, Lоznicа sа оkоlinоm prеdstаvlја svојеvrsnu оаzu župnоg klimаtа, pо kојеm sе primеtnо rаzlikuје оd pоdnеblја susеdnih prеdеlа.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte višePročitajte više - Loznica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments