Hotel Sveti Georgije :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hotel Sveti Georgije

Vrsta: Hotel

Rejting: (*) 1 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
info@svetigeorgije.co.rs

Sajt:
www.svetigeorgije.co.rs

Telefon: +381 21 43 23 32

Telefon: +381 21 64 34 511

Telefon: +381 21 64 35 624

Pogodnosti

Hotel se nalazi na Petrovaradinu, 2 km od centra Novog Sada
Crkva Svetog Georgija u sklopu kompleksa
Pansion za stara lica
Kafe i snack bar
Restoran , sala za ručavanje
Mogućnost organizovanja svečanih ručkova, koktela, večera ili raznih drugih slavlja
Konfernecijska sala
Recepcija sa sefovima, uslužnim računarom i faksom
Potpuno klimatizovan prostor
Podno grejanje
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
Direktna telefonska linija
Fen za kosu i kozmetički pribor u kupatilima
Obezbeđen parking prostor

Hotel Sveti Georgije, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U srcu drevnog Petrovaradina, na oko 2 km od centra Novog Sada smešten je jedinstveni kompleks Sveti Georgije, u čijem sastavu se nalaze dva prelepa zdanja i crkva. Na stalno otvorenoj recepciji ovog interesantnog hotela dočekaće vas ljubazno i posvećeno osoblje, koje će izaći u susret svim vašim željama i potrebama. U holu postoji salon sa barom gde se možete opustiti uz kafu, piće ili probati neke od naših poslastica, u fantastičnom ambijentu koji krase plemenite forme kamena, mermer i granit, kao i antikvarne umetničke slike iz XVII veka.

Hotel Sveti Georgije raspolaže i kongresnom salom koja može da primi do 50 gostiju, kao i divnom salom za ručavanje čiji duh odražava koncertni klavir iz sredine XIX veka. Posebnu draž hotelu daje opšta klimatizovanost i podno grejanje, te dekorativni nameštaj ili zidni ukrasi koji odišu vojvođanskim nasleđem baroka i secesije, i duhom srpskog naroda na ovim prostorima.

Takođe, na vaš zahtev možemo organizovati svečane ručkove, koktele i večere ili slavlja prema vašem planu i željama. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking ispred našeg hotela. U okivru kompleksa nalazi se i prvi privatni pansion za stare osobe, pokretna i nepokretna lica, kao i pravoslavna crkva posvećena Svetom Georgiju, sa živopisno uređenim dvorištem. Uz sve ovo, svi gosti koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju obezbeđen besplatan parking prostor za svog četvorotočkaša.

Soba za 1 osobu

Bilo da ste na proputovanju kroz Novi Sad, na poslovnom ili turističkom odmoru, i bez obzira na to da li vam je potreban odmor, osvežavajuće tuširanje ili radni prostor sa stalnim pristupom bežičnom internetu, naše sobe će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe. Jednostavno i funkcionalno nameštene, jednokrevetne sobe su veoma prostrane i svetle.

Svih 18 soba opremljeno je krevetom sa natkasnom i noćnim svetlom na uzglavlju za sve koji bez knjige ili omiljenog časopisa ne mogu zaspati, a tu je i garderobni orman kako bi ste se sasvim raskomotili i raspremili. Sobe imaju i direktnu telefonsku liniju i mali radni kutak, pa vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti, a na raspolaganju vam je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, peškirima i fenom za kosu.

Za trenutke odmora ili dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim izborom kanala, pa nećete morati da propustite omiljenu seriju, ili važnu utakmicu. Takođe, možete kod nas koristiti i usluge pranja i peglanja veša, dostupan vam je i sef na hotelskoj recepciji, kao i uslužni računar sa internet konekcijom i faks.

Cena za noćenje bez doručka za jednu osobu iznosi 1.240 dinara;
U cenu je uračunata boravišna taksa;
Za decu preko 5 godina starosti naplaćuje se 5€ smeštaj (u dinarskoj protivvrednosti) ako spavaju sa odraslim, a za korišćenje odvojenog ležaja cena je 10€ po noćenju;
Za veće grupe organizujemo i doručak, cena smeštaja sa doručkom po dogovoru;
Za više informacija kontaktirajte nas na: info@svetigeorgije.co.rs

Soba za 2 osobe

Parovima na romantičnim putovanjima, roditeljima sa decom, ali i poslovnim partnerima i nerazdvojnim društvima, na raspolaganju je 18 dvokrevetnih soba, od kojih je sedam opremljeno prostranim francuskim ležajevima, a 11 odvojenim krevetima. Sve sobe su klimatizovane i imaju podno grejanje, pa su veoma prijatne i pogovne za boravak u bilo koje doba godine.

Sobe za parove oplemenjene su lepim zidnim dekoracijama koje će vaš odmor učiniti romatičnim, dok su sobe sa odvojenim krevetima funkcionalne i prostranije. Sve imaju i mali radni prostor, a s obzirom na besplatnu bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Sastavni deo svake sobe je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, peškirima i fenom za kosu.

U trenucima odmora i opuštanja, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim izborom kanala, pa nećete morati da propustite omiljenu seriju, film ili važnu utakmicu. Takođe, možete kod nas koristiti i usluge pranja i peglanja veša, dostupan vam je i sef na hotelskoj recepciji, kao i uslužni računar sa internet konekcijom i faks.

Cena za noćenje bez doručka za jednu osobu iznosi 2.480 dinara;
U cenu je uračunata boravišna taksa;
Za decu preko 5 godina starosti naplaćuje se 5€ smeštaj (u dinarskoj protivvrednosti) ako spavaju sa odraslim, a za korišćenje odvojenog ležaja cena je 10€ po noćenju;
Za veće grupe organizujemo i doručak, cena smeštaja sa doručkom po dogovoru;
Za više informacija kontaktirajte nas na: info@svetigeorgije.co.rs

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments