Hotel Stojić :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hotel Stojić

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
booking.novisad@gmail.com

E-mail 2:
risto@neobee.net

Sajt:
www.prenociste-novisad.com

Telefon: +381 21 677 20 57

Mobilni: +381 63 808 77 45

Pogodnosti

Blizina autoputa E75
Zajednička terasa sa vrtnom garniturom
Zajednički roštilj
Besplatna usluga pranja i sušenja veša
Besplatno korišćenje faksa, štampača i kompjutera, na zahtev
Bilijar sala sa zajedničkom kuhinjom
Opremljena kuhinja (studiji i apartmani)
LCD TV sa kablovskim kanalima i USB priključkom
Besplatan bežični internet
Split klima uređaj
Centralno grejanje
Video nadzor
Besplatan privatni parking
Besplatan smeštaj za decu do 7 godina

Hotel Stojić, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Stojić predstavlja izuzetno komforan smeštaj, prijatnog enterijera, bilo za poslovne ljude koji imaju sastanke u Novom Sadu, bilo za prijatelje ili porodice, turiste koji obilaze njegove lepote i znamenitosti.

Hotel se nalazi na veoma povoljnoj lokaciji, na glavnom pravcu između autoputa E75, do koga ima 5km i centra grada, od koga je udaljen 1.2km. Glavna autobuska i železnička stanica, kao i supermarketi Metro, Big i Univerexport, u okviru kog se nalaze i pošta, bankomat i apoteka, od hotela udaljeni su samo 500 metara. Do Novosadskog sajma, kao i do mesta održavanja čuvenog muzičkog festivala Exit, Petrovaradinske tvrđave, ima 2.5km.

Gosti koji žele da se aktivno odmaraju mogu zaigrati bilijar u sali koja se nalazi u okviru hotela, a tu je i zajednička terasa sa vrtnom garniturom, gde se naši posetioci takođe mogu družiti, pripremajući neki od svojih omiljenih specijaliteta sa roštilja.

Takođe, uz dogovor, rado ćemo svojim gostima izaći u susret po pitanju besplatne usluge pranja i sušenja veša, upotrebe faksa, štampača, kao i kompjutera, na zahtev. Serviranje doručka na zahtev je takođe moguće.

Soba za 2 osobe

Gosti koji su navikli na visok standard i moderan dizajn ambijenta neće se razočarati ako odsednu u jednoj od šest dvokrevetnih soba našeg hotela. Opremljene su bračnim krevetima, sa udobnim i kvalitetnim dušecima i belom, 100% pamučnom posteljinom.

U svim sobama tu su i noćni stočići, lampe, kao i ormari za odlaganje garderobe. Po potrebi je moguće dobiti i krevetac za bebe. Deo svake sobe je, naravno, savremeno opremljeno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, ogledalom i toaletnim priborom. Moguće je dobiti i fen za kosu, na zahtev.

Naši gosti u svakoj od ovih soba mogu gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u, koji ima i USB priključak, tako da mogu uživati i u sopstvenim, omiljenim filmovima, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Sve sobe su klimatizovane, imaju split klimu koja i greje i hladi, a prijatnu temperaturu tokom hladnih meseci, obezbediće centralno grejanje.

Posetioci bilo koje od šest dvokrevetnih soba mogu koristiti zajedničku, potpuno opremljenu kuhinju, u sklopu bilijar sale, koja sadrži sudoperu, šporet, frižider, električni čajnik i sve ostale elemente neophodne za pripremu hrane i obedovanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: booking.novisad@gmail.com
Smeštaj za decu do 7 godina je besplatan.

Studio za 3 osobe

Nema nikakve sumnje da će prijatelji koji odsednu u jednom od tri trokrevetna studija hotela Stojić uživati u luksuzu, komforu i skladnom modernom okruženju. Pored tri zasebna kreveta, sa udobnim dušecima, kvalitetnom belom i 100% pamučnom posteljinom, u svakom se nalaze noćne stočići i lampe, kao i garderoberi za odlaganje odeće.

Tu su i trpezarijica, kao i opremljena mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama, električnim čajnikom i ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Po potrebi je moguće dobiti i krevetac za bebe. Deo sva tri studija je i savremeno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, ogledalom, toaletnim priborom i peškirima. Na zahtev je moguće dobiti i fen.

U časovima odmora gosti mogu gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u, koji ima i USB priključak, tako da mogu uživati i u sopstvenim, omiljenim filmovima, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Svaki studio je klimatizovan, sa split klimom koja i greje i hladi, a prijatnu temperaturu tokom hladnih meseci, obezbediće centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: booking.novisad@gmail.com
Smeštaj za decu do 7 godina je besplatan.

Apartman za 4 osobe

Elegancija, opušten ambijent, luksuzno opremljene prostorije i savremeni stil je ono što će dočekati porodicu ili grupu prijatelja koji odluče da odsednu u jednom od tri četvorokrevetna apartmana Hotela Stojić. Sva tri se sastoje od spavaće sobe u kojoj je smešten bračni krevet, sa stočićem i lampama, kao i garderoberom za odlaganje odeće. Po potrebi je moguće dobiti i krevetac za bebe.

Tu su i dnevne sobe sa odvojenim ležajevima, od kojih su neki na razvlačenje, a svi će udobno ugostiti još po dve osobe. Klub stočić i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine udobnim takođe su deo dnevnog boravka. Gostima su, u svakom od ova tri apartmana na raspolaganju potpuno opremljene kuhinje sa prijatnom trpezarijom, koje sadrže sudoperu, frižider, ringle, električni čajnik, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i ručavanje. Moderno kupatilo sa tuš kabinom, ogledalom, toaletnim priborom i peškirima deo je svakog od ovih apartmana, a na zahvtev, gosti mogu dobiti i fen.

U slobodnim časovima gosti mogu gledati neki od brojnih kablovskih programa na LCD TV-u, koji ima i USB priključak, tako da mogu uživati i u sopstvenim, omiljenim filmovima, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Svaki apartman je klimatizovan, sa split klimom koja i greje i hladi, a prijatnu temperaturu tokom hladnih meseci, obezbediće centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: booking.novisad@gmail.com
Smeštaj za decu do 7 godina je besplatan.

O hotelu Stojić

Posetioci koji odsedaju u hotelu Stojić, mogu biti bezbrižni po pitanju svoje bezbednosti, budući da celo imanje prati budno oko video nadzora. Uz to, za goste koji dolaze autom omogućeno je čuvanje vozila na privatnom parkingu i besplatni javni parking.

hotel1 hotel2 hotel3

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments