Hotel Royal Spa :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Hotel Royal Spa

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
office@royalspa.rs

Sajt:
www.royalspa.rs

Telefon: +381 15 818 010

Faks: +381 15 818 011

Mobilni: +381 65 885 5545

Pogodnosti

U okruženju samog Parka Banje Koviljače
Besplatan parking pod video nadzorom
Restoran
Kafe Bar
Besplatan Velnes centar za goste hotela (teretana, zatvoreni mineralni bazen, finska i ruska sauna, hamam i tepidarijum, letnja terasa sa đakuzi kadom)
Masaže i tretmani zdravlja i lepote (uz dodatnu nadoknadu)
Kongresni centar sa dve sale
Besplatna igraonica za decu
Najsavremeniji sadržaji u sobama i apartmanima (elektronska brava, sef, mini bar, telefon)
Apartmani i studiji imaju čajne kuhinje
Spa kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama ili kadama
Većina soba, studija i apartmana ima svoje terase
LCD televizor
Satelitski i kablovski kanali
Besplatan Wi-Fi

Hotel Royal Spa, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Royal Spa nalazi se u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Idealno je mesto za odmor –oaza mira, tišine i luksuza. Banja Koviljača, jedna odnaših najlepših banja, nalazi se u zapadnoj Srbiji u zagrljaju planine Gučevo i reke Drine, jedne od najdužih i vodom najbogatijih reka Balkana. Bogati izvori sumporovite vode, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno-istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma.

U sklopu hotela nalazi se Restoran koji pruža veliki izbor specijaliteta nacionalne kuhinje i bogat izbor balkanskih vina. Royal caffe je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, maditeransku kuhinju i rafinirane poslastice najfinijih sastojaka.

Standard Soba za 1-3 osobe

Elegantne i raskošno uređene, standardne sobe naše ponude osmišljene su tako da zadovolje sve vaše potrebe za potpunim odmorom, relaksacijom i uživanjem, bez obzira na to da li želite da uživate u romantičnom vikendu, poslovnom putovanju ili sadržajnom odmoru u krugu porodice. Ove prostrane i svetle sobe su klimatizovane i odišu prijatnom atmsferom koju dopunjuje svedena dekorativnost, pažljiv odabir tkanina i plemenita, prirodna paleta boja.

Opremljene su francuskim ležajem ili odvojenim krevetima, te funkcionalnim nameštajem i radnim prostorom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Mali kutak za dnevni odmor opremljen je sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu. Posebna pažnja posvećena je uređenju kupatila, te hidromasažne tuš kabine opravdavaju epitet “spa” hotela, a raskošna velnes ponuda uključena je u cenu soba.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD televizor sa kablovskim i satelitskim kanalima, a sve sobe, kao i javni prostor hotela pokriveni su izvrsnom, bežičnom internet konekcijom. Izuzetna udobnost i fleksibilnost ovih soba krije se i u zadovoljenju svih savremenih potreba, od elektronse brave na vratima, do telefona, mini bara, sefa u sobi i sobne posluge. Većina soba ima svoje privatne terase sa pogledom na prelepo prirodno okruženje Banje Koviljače, a u svojoj jutarnjoj kafi, novinama i doručku možete uživati i u ambijentalnom prostoru našeg kafea.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royalspa.rs

Park Lux Soba za 1-3 osobe

Luksuzno uređene, elegantne i raskošno opremljene, naše Park Lux Sobe namenjene su pravom uživanju i donose osećaj osveženosti, relaksiranosti i životne radosti. Pravo su utočište za parove koji žele da se posvete jedno drugom, ali i pojedincima i poslovnim putovanjima kada mnoštvo obaveza i naporni dani zahtevaju potpuno opuštanje i apsolutni mir, a biće odličan izbor i za male porodice.

Ove prostrane i svetle sobe su klimatizovane i odišu prijatnom atmsferom koju dopunjuje svedena dekorativnost, pažljiv odabir tkanina i plemenita, prirodna paleta boja. Opremljene su francuskim ležajem ili odvojenim krevetima, te funkcionalnim nameštajem i radnim prostorom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Mali kutak za dnevni odmor opremljen je sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu. Pravi luksuz ovih soba ogleda se u fantastičnim kupatilima, opremljenim hidromasažnim kadama, raskošnom toaletnom galanterijom i prefinjenom kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD televizor sa kablovskim i satelitskim kanalima, a sve sobe, kao i javni prostor hotela pokriveni su izvrsnom, bežičnom internet konekcijom. Izuzetna udobnost i fleksibilnost ovih soba krije se i u zadovoljenju svih savremenih potreba, od elektronse brave na vratima, do telefona, mini bara, sefa u sobi i sobne posluge. Velika prednost ovih soba su i njihove prelepe terase sa pogledom na zelenilo parka, te u jutranjoj svežini, uz kafu možete uživati u lekovitom vazduhu Banje Koviljače.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royalspa.rs

Studio za 2-4 osobe

Prepozanjući različite potrebe naših gostiju, malim porodicama, ali i parovima kao i bliskim četvoročlanim društvima namenili smo izuzetno funkcionalne, fleksibilne i elegantne studio-apartmane. Ove enterijere krasi svedena dekorativnost, pražljivo odabrane tkanine i prirodna paleta boja, klimatizovani su i veoma prijatni tokom čitave godine.

Opremljeni su francuskim ležajem ili odvojenim krevetima, te funkcionalnim nameštajem i radnim prostorom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Mali kutak za dnevni odmor opremljen je sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve osobe. Studiji vam pružaju mogućnost nezavisnog i sasvim samostalnog putovanja, sa malim, ali sasvim opremljenim kuhinjama i lepim trpezarijama. Pravi luksuz ovih soba ogleda se u fantastičnim kupatilima, opremljenim hidromasažnim kadama, raskošnom toaletnom galanterijom i prefinjenom kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD televizor sa kablovskim i satelitskim kanalima, a sve sobe, kao i javni prostor hotela pokriveni su izvrsnom, bežičnom internet konekcijom. Izuzetna udobnost i fleksibilnost ovih studija krije se i u zadovoljenju svih savremenih potreba, od elektronse brave na vratima, do telefona, mini bara, sefa u sobi i sobne posluge. Većina studija ima svoje terase sa pogledom na zelenu panoramu Banje Koviljače.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royalspa.rs

Apartman za 2-4 osobe

Naši apartmani odišu pravom elegancijom i vrhunskom modernom opremljenošću, a namenjeni su svim našim gositma koji žele da uživaju u potpunom komforu, priavtnosti i intimnoj atmosferi, bilo da želite da uživate u romatničnom ili porodičnom odmoru, bilo da kod nas tražite savršeno mesto za odmor tokom napornog poslovnog putovanja.

Apartmani su veoma prostrani, svetli i pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili sve vaše potrebe, klimatizovani su i doneće vam obilje mira i privatnosti, pa su namenjeni i parovima koji uživaju u zajedničkim odmorima. Spavaća soba opremljena je sa dva zasebna ležaja i posebno dizajniranim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, dok je prostran dnevni boravak opremljen sofom na razvlačenje, namenjen uživanju u opuštanju i relaksaciji, druženju i zajedničkim trenucima.

Velika ugaona garnitura može se razmestiti kao dodatni ležaj za još dve osobe. Apartmani vam pružaju mogućnost nezavisnog i sasvim samostalnog putovanja, sa malim, ali sasvim opremljenim kuhinjama i lepim trpezarijama. Pravi luksuz ovih soba ogleda se u fantastičnim kupatilima, opremljenim hidromasažnim kadama, raskošnom toaletnom galanterijom i prefinjenom kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD televizor sa kablovskim i satelitskim kanalima, a sve sobe, kao i javni prostor hotela pokriveni su izvrsnom, bežičnom internet konekcijom. Izuzetna udobnost i fleksibilnost ovih studija krije se i u zadovoljenju svih savremenih potreba, od elektronse brave na vratima, do telefona, mini bara, sefa u sobi i sobne posluge. Većina apartmana ima svoje privatne terase, pa se uz laganu jutarnju kafu možete opustiti i odmarati oči i dušu u okruženju prelepe prirode Banje Koviljače.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royalspa.rs

Lux apartman za 2-4 osobe

Sasvim posebna ponuda našeg hotela su Lux apartmani, posebno osimšljeni kao izvanredna, hedonistička prilika za sve naše goste koji žele da uživaju u harmoniji raskošnih enterijera, najsavremenijoj opremi i prostoru koji je u potpunosti podređen vašim potrebama. Intimno putovanje kojim želite da obradujete dragu osobu, poslovni povod kada želite apsolutni mir i zahtevate potpunu relaksaciju, ili porodično putovanje koga ćete se sećati čitav život – ovi apartmani idealan su izbor za sve.

Prostrani, svetli i prozračni apartmani su klimatizovane i odišu prijatnom atmsferom koju dopunjuje svedena dekorativnost, pažljiv odabir tkanina i plemenita, prirodna paleta boja. Intimna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem i posebno dizajniranim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, dok je prostran dnevni boravak namenjen uživanju u opuštanju i relaksaciji, druženju i zajedničkim trenucima.

Velika ugaona garnitura može se razmestiti kao dodatni ležaj za još dve osobe. Apartmani vam pružaju mogućnost nezavisnog i sasvim samostalnog putovanja, sa malim, ali sasvim opremljenim kuhinjama i lepim trpezarijama. Pravi luksuz ovih soba ogleda se u fantastičnim kupatilima, opremljenim hidromasažnim kadama, raskošnom toaletnom galanterijom i prefinjenom kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD televizor sa kablovskim i satelitskim kanalima, a sve pojedinačne sobe, kao i javni prostor hotela pokriveni su izvrsnom, bežičnom internet konekcijom. Izuzetna udobnost i fleksibilnost ovih studija krije se i u zadovoljenju svih savremenih potreba, od elektronse brave na vratima, do telefona, mini bara, sefa u sobi i sobne posluge. Lux apartmani nude i jedinstvene terase sa fantastičnim pogledom na park i zelenu okolinu, pa u doručku ili jutarnjoj kafi možete uživati u potpuno idiličnom i mirnom, banjskom okruženju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royalspa.rs

O smeštaju Hotel Royal Spa

Royal wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta i povečanje energije. U ovoj oazi relaksacije i opuštanja, sve naše goste besplatno očekuju raznovrsni sadržaji poput zatvorenog, toplog mineralnog bazena, finske i ruske saune, hamama i tepidarijuma, kao i letnja terasa sa đakuzi kadom koja će večeri učiniti sasvim posebnim.

Hotel raspolaže i sa dve sale za kongresе i proslave: Drina-190 mesta, Jadar-100 mesta uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor sa 290 mesta. Za najmlađe tu je igraonica „Bombonica” i besplatna animacija dece.Tokom boravka u hotelu Royal Spa možete posetiti značajne kulturno-istorijske i prirodne lokalitete, kao što su Tršič, manastir Tronoša, planina Gučevo kao i sve znamenitosti i turističku ponudu Banje Koviljače. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je i besplatan parking pod video nadzorom.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9 hotel10

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments