Hotel Mir :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Hotel Mir

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
info@hotelmirzlatibor.com

Sajt:
www.hotelmirzlatibor.com

Telefon: +381 31 84 51 51

Pogodnosti

Hotel je lociran 800 metara od centra Zatibora,  na proplanku iznad Jezera
Recepcija
A la carte restoran sa mogućnošću pansionske ishrane
Ambijentalna staklena bašta koja se zimi greje
Veliko unutrašnje ograđeno dvorište
Teretana
Dve finske saune
Đakuzi kada
Dečija igraonica
Konferencijska sala
Centralna klimatizacija u čitavom hotelu
Zvučna i toplotna izolacija
Direktna telefonska linija
Room service
Digitalni sef u sobi
Krevetac za decu na upit, bez dodatne nadoknade
Prostor za dnevni odmor
LCD TV sa kablovskim kanalima u svakoj sobi i apartmanu
Besplatan bežični internet
Bade mantili, papuče, fen, peškiri u kupatilima
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Mir, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Mir nalazi se, kako mu i samo ime kaže u veoma mirnom, prirodnom okruženju obronaka, po mnogima najlepše planine u Srbiji – Zlatibora. Hotel je udaljen samo 15-ak minuta šetnje od centra, Kraljevog Trga i jezera. Prve početničke ski staze i sankališta su na oko 800 metara od nas, a ski centar Tornik udaljen je svega nekoliko minuta vožnje, pa je naš hotel idealno mesto za ljubitelje skijanja i rekreativce.

Takođe, neće vam biti ništa manje zabavno ni tokom letnjeg perioda godine, jer se na Zlatiboru možete upustiti u raznovrsne sportske aktivnosti, istraživati obronke planine ili se upustiti u adrenalinski nabijene vožnje kvadovima ili paraglajding. Hotel Mir raspolaže i vrhunskim ”a la carte” restoranom koji nudi i pansionsku uslugu, a ima jednu od najlepših ambijentalnih, staklenih bašta koja vam je dostupna i tokom zimskog perioda.

Soba za 2 osobe

Hotel Mir može vam ponuditi izbor od 13 elegantno uređenih, prekrasno osvetljenih soba koje su namenjene parovima na romantičnom putovanju, ali i kolegama, roditeljima sa decom i nerazdvojnim društvima. Sobe su zvučno i toplotno izolovane što ih čini veoma prijatnim i opravdava ime hotela.

Ove dvokrevetne sobe dovoljno su prostrane da u njih, na vaš zahtev i bez dodatne nadoknade, možemo uneti i krevetac za dete. Opremljene su francuskim ležajem koji se može razdvojiti na odvojene krevete, sa dušecima od memorijske pene. Sve sobe imaju radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Kupatila su prostrana i moderno opremljena, sa tuš kabinama, peškirima, fenom, papučama i bade-mantilima.

Ove moderne sobe veoma su udobne i funkcionalno osmišljene, pa se možete opustiti u fotelji i uživati u omiljenim emisijama, serijama ili utakmicama uz LCD TV sa kablovskim izborom kanala. Sa prozora ovih soba pruža se predivan panoramski pogled na zelene obronke planine, a sve sobe imaju i svoje terase. Dan možete započeti i omiljenom rutinom u teretani.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelmirzlatibor.com

sobaza2-1 sobaza2-2 sobaza2-3

Superior soba za 2+1 osobu

Ovih šest prostranih, veoma udobnih i svetlih soba namenjeno je porodicama, bliskim društvima i kolegama. Sobe su zvučno i toplotno izolovane što ih čini veoma prijatnim i opravdava samo ime hotela.

Superior sobe pružiće vam dobrodošlicu, privatnost i mir, a dovoljno su prostrane da u njih, na vaš zahtev i bez dodatne nadoknade, možemo uneti i krevetac za dete. Opremljene su francuskim ležajem koji se može razdvojiti na pojedinačne krevete, sa dušecima od memorijske pene, a udobna sofa može poslužiti i kao dodatni ležaj. Sve superior sobe imaju radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Kupatila su velika i moderno opremljena, sa tuš kabinama, peškirima, fenom, papučama i bade-mantilima, te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Ove moderne sobe veoma su udobne i funkcionalno osmišljene, pa se možete opustiti i u fotelji sa klupskim stočićem, i uživati u omiljenim emisijama, serijama ili utakmicama uz LCD TV i kablovski izbor kanala. Sa prozora ovih superior soba pruža se predivan panoramski pogled na zelene obronke planine, a sve sobe imaju i svoje terase. Svoj dan možete započeti uz obilan doručak i kafu u našoj staklenoj bašti, ili se pripremiti za aktivan dan jutarnjom gimnastikom i omiljenom rutinom u teretani.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelmirzlatibor.com

superior1 superior2

Apartman za 2+2 osobe

Posebnu ponudu našeg hotela čine ovi predivno osvetljeni, elegantni apartmani koji su idealan izbor za porodice sa decom, ali i bliska društva, kolege ili parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Apartmani su zvučno i toplotno izolovani što ih čini veoma prijatnim i ugodnim.

Ovih šest apartmana pružiće vam maksimalnu dobrodošlicu, a svi su dovoljno prostrani da u njih, na vaš zahtev i bez dodatne nadoknade, možemo uneti i krevetac za dete. Apartmani se sastoje od dve spavaće sobe koje su opremljene prostranim francuskim ležajevima koje možemo i razdvojiti. Dok se u dodatnoj sobi nalazi francuski ležaj širine 120 cm.

Takođe, apartmani imaju i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Kupatila su prostrana i moderno opremljena, sa tuš kabinama, peškirima, fenom, papučama i bade-mantilima, te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Ovi moderni apartmani veoma su udobni i funkcionalno osmišljeni, pa se tako možete sasvim opustiti i u fotelji i uživati u omiljenim emisijama, serijama ili utakmicama uz LCD TV i kablovski izbor kanala. Sa prozora apartmana pruža se predivan panoramski pogled na zelene obronke Zlatibora, a uz to svi oni imaju i svoje terase. Svoj dan možete započeti i omiljenom rutinom u teretani, a kafu uz novine i obilan doručak možete popiti u našoj predivnoj staklenoj bašti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelmirzlatibor.com

apartman1 apartman2 apartman3

O smeštaju Hotel Mir

Svoj dan možete započeti omiljenom rutinom u savremeno opremljenoj teretani hotela, a za opuštanje i obnavaljanje energije nakon dana provedenog u prirodi ili između sastanaka, na raspolaganju vam je naš velnes i spa centar sa đakuzi kadom i dve finske saune. Hotel Mir nije zaboravio ni na svoje najmlađe i najomiljenije goste, pa je mališanima namenjena velika, vedra igraonica prepuna raznih zabavnih sadržaja.

Otvorena je ka unutrašnjem dvorištu hotela, kako bi mališani provodili što više vremena na blagotvornom planinskom vazduhu. Leti je tu travnjak prepun igračaka, tobogana i ljuljaški, a zimi organizujemo prave tvrđave, grudvanja i snežne igre – u kojima mogu uživati i mame i tate.  Kod nas će vas dočekati stalno otvorena recepcija, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, možete računati i na besplatan parking.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments